57

Aнонимен

преди 2 години

А нещо за протестите в цял свят да кажете????А за 1месечните протести и сблъсъци в Белгия????

56

Анонимен

преди 2 години

Хората се усетиха накъде отиват нещата. Късно, но все пак се усетиха. Ционисти, колкото повече бутате, толкова по-голям отпор ще има. Дори най-промитите мозъци разбраха какъв е плана ви.

55

Анонимен

преди 2 години

Когато се съберат антена вирусите пред Пирогов , докторите ще стрелят по тях , защото всеки трети ( 33 % ) от приетите са починали . Отговор на малко умните антиваксери , световен рекорд .

54

Анонимен

преди 2 години

Няколко роби поддържат липсата на свобода. Какво ви харесва в робството ковидарчета?

53

Aнонимен

преди 2 години

Те и в ИСПАНИЯ са само ваксинирани в болницата и в интензивните отделения, а и умират като круши, просто защото други няма(5%са неваксинираните)

52

Хулигана

преди 2 години

Мачкай КовидФашистите, само тояга за тях. Чак ни внушават, че е нормално да имаме тези фашистки мерки и каква била съпротивата срещу тях, смях и срам за човечеството, това е последните 3 години - психично нетрадиционни хора с власт побъркват що годе нормалните.

51

Анонимен

преди 2 години

А къде е Трюдо ? Неговите работодатели го търсят да го бият . А Ицо антифашиста ко каза по въпроса ? Там в парламента каза че лапали чу.р.ки ,шмъркали само бело а протестиращите били шепа фашисти . Тва вашия евро атлантически избраник с ценностите го казва не аз .

50

До тъпия

преди 2 години

А ти откъде знаеш колко от тях са се разболяли? Пък и не забравяй, че са ваксинирани. В Канада протестират всъщност срещу карантината при пресичане на границата.

49

Анонимен

преди 2 години

Редакцията влиза с все по голяма скорост в завоя, дали ще го вземе навреме?

48

Анонимен

преди 2 години

Демокрация, братче... Не си представях така преди 1989та.

47

Анонимен

преди 2 години

Феминизирания гей Трюдо още ли се крие като партизнин?

46

Анонимен

преди 2 години

Сега съпротивата е като Френската съпротива. Когато стане, като полската или украинската тогава ще се разбере. Да не говорим за руската.

45

Анонимен

преди 2 години

Ето това е мирен протес, а не като мародеррите на black lives matter, където изпортрошиха и крадоха от чужди бизнеси, които нямат вина.

44

Анонимен

преди 2 години

50% от населението на една нормална държава не работи, а 80% от работещите са на синекурни длъжности. Почти всички обаче имат право да гласуват и имат мнение за посоката. Ето защо "малцинството от маргинали" може много бързо да те върне в реалността, колкото и да си въобразяваш, че имаш подкрепа... :D

43

Анонимен

преди 2 години

Шввестера Кирчо да каше нещо? Това шепа нещастни фашисти ли са?

42

Aнонимен

преди 2 години

То и аз нищо не спазвам неваксиниран в 95%ваксинирана Испания.Подмина ме и скорошното торнадо от 50%заразени от ваксинираните

41

БАНко

преди 2 години

ИСКАМ СИ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ЗА БАЛТОВ , ИСКАМ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ЗА МАГИСТРАЛА ХЕМУС , ИСКАМ СИ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ НА ВЪЗРАЖДАНЕ ...... ПЪРВИТЕ РАЗБРАХА ЗА КРАДЕЦА ДОКТОР , ВТОРИТЕ ЗА КРАДЛИВИТЕ ГЕРБЕРУХИ И СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ , ТРЕТИТЕ ЗА ....ВАКСИНИРАНИТЕ КОСТАДИНЧЕТА ..... А В КАНАДА 90 % ВАКСИНИРАНИ ШОФЬОРИ !!!??? КОИ СА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ .НАВЯРНО ХОМОСЕКСУАЛИСТИ ПОЗЬОРИ !!!

40

Мда

преди 2 години

Нямам притеснения от свят в който трябва да се ваксинирам! Света е такъв от над 100 години! Но свят в който полуграмотни тираджии налагат правила с блокади - не мерси! Здравната "диктатура" е в пъти по добра от анархията на крещящия ***! Тази пандемия щеше да е свършила отдавна, ако се слушаха лекарите и политиците не се опитваха да угодят на мнозинството неграмотници крещяши за "свобода"!Зарабени до гроб с кредите,реват за "свобода" да ходят в молове!Няма такава идиотщина!!!

39

Анонимен

преди 2 години

На същите тези медии досиетата им се пишат. Ше *** гладни съвсем скоро.

38

Анонимен

преди 2 години

Всъщност, протестите вече не са само на шофьорите. Освен това, протестите вече са срещу правителството и най-вече срещу Трюдо, който се самозабрави. Канадците отдавна са му набрали. Това е третият му кабинет. Първият беше кабинет на мнозинството, вторият и третият са на малцинството и в коалиция. На всеки следващи избори Трюдо печели все по-малко гласове, при следващите вече няма да го има. Причините - установяване на тоталитарен режим и корупция. Много различен е от баща си, който е герой.