37

Анонимен

преди 2 години

До *** "Пробата е взета от руската антидопингова агенция преди олимпиадата." Недей така, че няма как да върви пропагандата.

36

Анонимен

преди 2 години

До запознат "Вчера назобените канадци разбиха Германия на хокей! Може ли да си професионалист в НХЛ и да не си назобен до шия. Само че фалшивата антидопингова агения тия не ги закача." 2/3 от хокеистите в руския национален отбор по хокей играят в НХЛ. Трябва да споделят на Жужи как да изобличат назобените си колеги.

35

Анонимен

преди 2 години

Колко емблематично - руски успех, постигнат с измама.

34

www

преди 2 години

До моето мнение Пробата е взета от руската антидопингова агенция преди олимпиадата.

33

Беше

преди 2 години

Армстронг беше най-титулования колоездач за всички времена. След като се установи , че е допингиран му взеха всички титли и върна всички парични награди. Забранено му е да се състезава и сега работи като общ работник , никой не го иска на работа.

32

Анонимен

преди 2 години

До до 39/41 "Има ли нещо на втория етаж. Защо не го хванаха след първата титла." Защото не е лесно, затова. Ако беше прочел малко за това каква схема е ползвал, за да зоби, щеше да го знаеш. Сигурен съм, че ВСЕКИ чист колоездач, на който са му присъдили титла след като са отстранили допингиран победител, се е чувствал ТОЧНО както би трябвало да се чувства всеки победител.

31

Transformers

преди 2 години

А какво да кажем за спортистите на ГДР?

30

Дрън-дрън

преди 2 години

Няма вече спорт, има само политика, наши и ваши в комисиите, фармация и това е.То на лятната олимпиада се оказа ,че американките са вземали нещо уж за "паник атаки", плувците бяха астматици, тежката атлетика за сърце-били със заболявания хората ,бе.Болни пък атлети?! Да ви*****съвременния спорт!!!

29

до 39

преди 2 години

До Анонимен: Има ли нещо на втория етаж. Защо не го хванаха след първата титла. Това е гавра с усилията на останалите по-достойни колоездачи. Защото да ти присъдят титлата, не е като да си я спечелиш. Капиш?

28

Анонимен

преди 2 години

До до 34/37 "Друго си е Ланс Армсторнг със 7 тилтли от тур де Франс. Всички се друсат, ама янкитата не ги хващат, щото комисията е тяхна" Сам се опровергаваш, защото Ланс Армстронг го хванаха.

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35 "Или имаш супер техника или не, това не се постига с допинг" Супер техника се постига и когато вземаш препарати, които ти позволяват да тренираш по-дълго, без да навреждаш на организма си, да се възстановяваш по-бързо отколкото е нормално, да се натоварваш с по-малко риск и така нататък, тъй че, накратко, грешиш, че допинга не помага за това.

26

до 34

преди 2 години

Друго си е Ланс Армсторнг със 7 тилтли от тур де Франс. Всички се друсат, ама янкитата не ги хващат, щото комисията е тяхна

25

Анонимен

преди 2 години

До запознат "Подменили са и пробите! Това е редовна практика във фалшивата антидопингова агенция!" Това е редовна практика на Руските олимписки лаборатории. Затова изхвърчаха официално като държава. Следващата стъпка е да извадят за дълъг период и "независимите" им спортисти. Сигурно се казват така, защото нищо не зависи от тях, а от техните допинг треньори.

24

Анонимен

преди 2 години

Или имаш супер техника или не, това не се постига с допинг, а и сега нали всички са против Русия, нормално да ги прецакат. Те там до един спортистите са назобани иначе, как ще ги постигаш тия резултати.

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 "Валиева е Уникален талант ! - физика, техника, артистичност -това с допинг не се постига" Ами, да беше пропуснала допинга, за да ни убеди в това, което казваш. Така както са нещата в задачата се пита, защо се е допингирала, щом "допинг за това не й трябва"?

22

Крокодил

преди 2 години

Русия....страна пълна с комплексари

21

do 15

преди 2 години

Жена ти е с обърнат хастар на джобовете

20

Евала мацко!

преди 2 години

Иначе е хубаво девойчето. Представям си в леглото колко е флексабъл

19

Волжки Българин

преди 2 години

Бетер бугаротатарска работа. От Казан до Дунав все е едно и също

18

Само питам?

преди 2 години

Това момиченце е на 15 години и взима лекарства за сърце. Как спортист, който не се състезава в лека атлетика има нужда от това