164

Bab ZCola

преди 2 години

До Анонимен! Ей боклуче платено гадно, побъркайсе, отвратисе от събствения си живот, намери се в канавка, преди удар с броня от камион, в слумая Ти, от ТИР

163

Дали..ю

преди 2 години

Пуснал съм 100 лева русуя да нападни тоз месец. Дано!

162

Анонимен

преди 2 години

Нали Крим е руски, Рундю не си последователен хем си червен, хем син, хем си натовски хем руски, накрая някакъв *** който никой не го иска и върти опашка да се хареса на хората.

161

Анонимен

преди 2 години

Никаква криза не е заплаха. Заплахата е Пу-тю.Затова оня ден ген.полковник Леонид Ивашов каза на Общорусийското офицерско събрание: "Пу-тю се превърна в Гъ-зю! Да си оди щото ариза Светая Русь на кинезите! Ведно с Шой-*** от тай-***!" Последва трикратно ура от присъстващите.

160

Анонимен

преди 2 години

"Испания и Франция нали пращат подкрепления в България , или още Информацията е засекретена в Министерство на Отбраната"___________________ Нали разбирате, че 2-3-5 самолета или 50-200-100 души срещу повече от 100000 на отсрещния бряг на морето...?! Много повече ни трябва да защита!

159

Анонимен

преди 2 години

"...нас не ни касае този конфликт, НАТО също го знае, нема за какво да се притеснява :)) Първо че сме исторически свързани с Русия..."____________ Исторически, русия все ни обявява война и/или окупира. Леко изключение, когато искаха стратегически достъп до проливите, до бяло/Средиземно море за корабите си и искат/не искат, ни помогнаха да се освободим от османците! Но, после са против нашето Съединение 1885 г. и Независимост 1908, искат Добруджа за Румъния 1916! Разбиваме ги тотално! 1944 пак..

158

миро

преди 2 години

някой виждал ли е по-тъ пи мутри от тези на снимката

157

зелен чорап-чалгар

преди 2 години

само кирчо е по тъ п от този!бог да пази България ,че с тези управляващи друг не остана

156

Анонимен

преди 2 години

Няма спор, че КРИМ Е РУСКИ! ................................ Путин сам каза " ...Украйна да СИ ВЪРНЕ Крим...". Това си е неволно признание, че КРИМ е на Украйна!

155

Анонимен

преди 2 години

"Пъпеш, нали си главнокомандуващ или и ти лижеш натовски обувки. Предател!"_______________ България е НАТО, не СССР или русия. Няма как да си лиже обувките или да ни предава. Или казвате, че сме в руската федерация и ги предава тях?! Я пак?!

154

Lubomir Nikolov

преди 2 години

Аре бе USA.пускайте на ръшъ харпа и ги почвайте

153

Анонимен

преди 2 години

Лицето Радев откри топлата вода!

152

ГлЮпистии

преди 2 години

Отклоняват вниманието.

151

Педро

преди 2 години

Гарсиас идиотас....тук много скАпо бе...

150

Анонимен

преди 2 години

До "Кризата в Украйна си е за Украйна. Сигурността в Европа е застрашена от страни като България, Румъния, Полша, Прибалтийските. Русия поиска САЩ (не НАТО, а САЩ) да изтеглят натовските структури от там до линията от 1997г." ________________ А България къде бяхме 1997г.? Не в НАТО! Сега сме НАТО. Българските войски са НАТО. Откъде накъде русия ще ни определя живота???!!! Да си гледат в тяхното, а не в нашето канче! Сърбаме им попарата стотици години!

149

Анонимен

преди 2 години

Радев, Украйна ли създава кризата???

148

Анонимен

преди 2 години

Лавров доскоро заплашваше с война, ядрена вкл. Сега не искали война. Ще видим после какво ще лъже!

147

Анонимен

преди 2 години

бабо маро, при "пълен неутралитет" русия веднага ще ни прилапа и опосква както преди. Те заявиха точно това. 1997 г. България не беше в НАТО, а те искат да се върнем там! Да ни решават външната политика, както преди! Какъв неутралитет?!

146

Мунчо

преди 2 години

Радев и Янев ще ни хвърлят във война !

145

Криза има

преди 2 години

в гавата на Фигурантинът и неговия ментор от Кремъл.Иначе това си е чиста проба тероризъм от Кремъл срещу Украйна.