61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 70 А каква е ползата от 3 те милиарда лева кървава народна пара похарчена за руски газопровод нямащ отклонение в България, или 3 те милиарда лева кървава народна пара похарчени за ръждясалите руски атомни чайници които никога няма да ни потрябват?

60

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Разправят, че Украйна е Нападнала и Изтрепала Руснаците в Донецк

59

Анонимен

преди 2 години

Отеца разказвал вицове на Великден. Тез нямат спирка в плюенето. Православието също отдавна е трън за наглосаксите.

58

Анонимен

преди 2 години

Като се самоубие и последният украински военен се обадете, да изпратим българската армия от русофили да окупира Украйна в полза на Путин.

57

Пърдичката

преди 2 години

Асея от уплах ще се изтърбушат преди да са ги нападнали. Даже и поп си имат да им прикада.

56

Анонимен

преди 2 години

До 65Да прочетох, и ми стана ясно, че и този който е написал статията не му ясно колко са самоубили те се от 500до 1000 повечето ветерани.Нещо като жертвите на Ковид, болни и починали от други болести ги пишат Ковид болни.

55

Анонимен

преди 2 години

Идвали някой е чел тази дълга статия

54

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че най-претакована е пак Европа. Украйна в НАТО е равно на автоматична война, защото ако укрите станат натовци и Крим е признат за руски, то по чл.50 на НАТО се счита че натовска държава е нападната и автоматично започва война с Русия. Разбирате ли сега защо Русия не иска Украйна да е част от НАТО? Защото значи автоматична война!

53

Анонимен

преди 2 години

Стига вече с тая Украйна. Украйна е бедна и мизерни източноевропейска държава, която не е зле да се кротне и да се разбере с руснаците. Не ме разбирайте погрешно, но няма да жертвам живота на нашите деца, за да гарантирам живота на украинците. Докато Крим не е с ясен статут всичко ще е така. Украйна никога няма да стане член на НАТО докато не признае Крим за руски. Заради чл 50 от договора на НАТО! Ако Крим не е руски и Украйна влезе в НАТО, с подписването на договора света е в 3та световна войн

52

Мнение

преди 2 години

Зъл гугълпреводач но едно разбрах...че тия "военни" никакви военни не са а сбирщайн...единия бил полицай,другия инженер,третия се писал поп заради парите ама никакъв поп не е!Тия ще бият Путин))

51

Българин

преди 2 години

Оправих си текста: Ние българите вече 30 години оцеляваме някак със САЩ и НАТО в ЕС. След като скъсахме с Русия 90те години, аз съм много недоволен от живота в ЕС и НАТО. ЕС и НАТО са гнилото нещо което се е случвало на нас българоте в 1300 годишната ни история. От средно-ббогата и понапреднала комунистическа страна в сферата на СССР, днес България се превърна в 'модерна' 'западна' 'капиталистическа' страна-клошар в клуба на богатите измамници.

50

дърт

преди 2 години

До Българин 49 - И като се събуди краката ти отвити, а оотворения прозорец д у х а!

49

СТАНИШЕВ

преди 2 години

До Анонимен 55 Как ме разкри,че съм от Интернационала?

48

Пляхой перивод

преди 2 години

Зато дълъг и скучен. Самоубиват се фашагите от страх да не дойдат рушнаците.

47

Анонимен

преди 2 години

Хубаво предложение 47, но ако си сложа соларни панели, трябва да е на прозорците на блока. Е да де, но като закрия прозорците със соларни панели, ше ми трябва 24/7 електричество за осветление... и то къде ми е сметката?

46

Българин

преди 2 години

Тука доста българи не знаят че са пълнолени и все искат да бъдат обслужвани и обгрижвани. Може би собствените възможности и собствената воля е ключа към хубавото ни бъдеще. Не чакането и обвиняването на чужди нам интересчии.

45

Анонимен

преди 2 години

Българин, ти сигурен ли си че си българин? Да не се окаже, че *** е украинка?

44

ррссия

преди 2 години

много жени деца и старци убиха стехите обстрели в независимите държави затова се самоубиват тези фашисти

43

Може може :):)

преди 2 години

До Предложение: Купувай бе купувай - даже раздавай на близки и познати :):) - само кажи със какво?

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 Верно е,куршумите на чекистите са по евтини от ваксините!Може да е болезнено,но ще гледат да не се гърмят в краката!