67

До 84

преди 2 години

И що така? АМИ ЧЕ ТЕ ВСИЧКИ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВАКСИНИРАНИ.

66

Анонимен

преди 2 години

Нормално е да свършват лекарите. в последните 20 дни от Ковид-19 са се разболели над 2000 лекари, медсестри , санитари , жипита и т.н.

65

Анонимен

преди 2 години

Резултатите от "реформите" в здравеопазването и образованието вече са налице. Защо ликвидираха специалността фелдшер? Фелдшерите са перфектно подготвени и за спешна помощ, и за доболнична помощ (а не им позволиха да бъдат семейни медици). Сега няма нито доктори, нито фелдшери, нито медицинки сестри. Същото е и в образованието - подготвените учители с всяка следваща година намаляват поради пенсиониране, а на тяхно място идват посредствени хора - единици са качествени.

64

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда да уча за лекар, учил съм други неща, не по-малко търсени, а и лекар не е добра работа, освен ако не го чувстваш като призвание. В САЩ струва над 200к долара обучението за лекар.

63

Лекар

преди 2 години

Аре беохльови, слагате минуси, поне кажете защо

62

Ти не разбра ли,че

преди 2 години

До varna////лекаря не ти е момиче на повикване вече. Никъде по цивилизования свят лекар не ходи от къща на къща,защото някой сънувал лош сън напр.Изключвам джипитата -те след кабинетната работа имат домашни посещения на свои пациенти в определени дни и часови пояс ,който не е след 20 часа,а само дневно. А т.н. парамедици ще ходят да ги събират. Но те не лекуват ,а само ще ги доставят там ,където има лекар - кабинет или болница.

61

Анонимен

преди 2 години

При комунистите всичко свършва.Няма как да предлагаш лоши условия на труд, и голяма отговорност, и да даваш ниски заплати ,и да казваш те са длъжни да лекуват без пари.Няма балами!В същото време правителството си назначава свои хора нищоправци ,на високи заплати .

60

Лекар

преди 2 години

varna, а ти ще дойдеш ли като шофьор

59

Анонимен

преди 2 години

Докторе .....има твои колеги които вземат между 50 и 200 000 лв ,потърсете ги дави помагат

58

varna

преди 2 години

Има решение на липсата на лекари в Бърза помощ. Всеки личен лекар 1 ден в месеца да работи в екипите на Бърза помощ. Без това работят по 4 часа на ден.

57

Joro

преди 2 години

Няма проблем! Антиваксърите ще отидат да лекуват, те "разбират" от медицина.

56

Учи за лекар тогава

преди 2 години

До Анонимен//// Нема нужда да си красавица до 25 г. или връзкар. Лекар учи до 30 плюс години и е търсен навсякъде. В САЩ лекар със специалност си купува къща за милион още на втората година. КЕШ. А не го цицат банките 30 години.

55

Анонимен

преди 2 години

Професор Витанов че ви лекува макаци с макаци! Потпис, Боко Тиквата

54

В САЩ е

преди 2 години

До Анонимен////точно така. Таксиджии скючват договор и возят пациенти до болницата. Плаща си пациента.

53

Анонимен

преди 2 години

В българия ако не си красавица до 25 години или връзкар, забрави да си намериш добра работа.

52

Анонимен

преди 2 години

Когато завърших през 1999г. навсякъде, където кандидатствах за работа, ми казваха с подигравателни усмивчици:"аааа, вие лекарите сте много. Ако нямаш връзки, по-добре се пренасочи." Е, аз се пренасочих. Вече и 10000 заплата да предложите няма да се върна. Много сме били и ми предлагаха да съм дистрибутор, да гледам деца и баби и какво ли не. Няма унизителна работа, но ти не си учил затова. Е, сега си сърбайте попарите!

51

Анонимен

преди 2 години

Затваряйте държавата, че нема доктори. Циркаджиии, затвир за вас, подкупна бяла мафия!

50

Анонимен

преди 2 години

Такситата са без работа. Да изкарат едновесечен курс за парамедици и да работят като линейки за ходещите случаи и ковидните.

49

Анонимен

преди 2 години

Много е просто, след като студентите по медицина учат най- много и са подложени на най- много стрес после като лекари е логично да са с най- високо заплащане, както в е в Европа и Америка!!!! ФАКТ!!!! няма начин с нашата унизителна система за заплащане да ги задържим тук, няма *** вече. Патриотизмът и той вече се изчерпа, всеки трябва се храни и да плаща сметки.

48

АНОНИМЕН

преди 2 години

Викайте математиците!