43

до анонимен

преди 2 години

И да цъкаш минусчета с VPN, и да не цъкаш, "Когато фактите говорят и боговете мълчат", Щатите бягахааа..., чичко Интернет помни всичко! Ха, бегай пий студена водичка със захар да свалиш стреса! -)))

42

до анонимен

преди 2 години

Цял свят видя как САЩ и НАТО бягаха от Афганистан, бе!!! Зарязаха оръжие за милиарди оставяйки го на Талибаните! -)))) Дори забравиха да евакуират някои от съюзниците си (украинци, румънци, грузинци, че и българи. Общо около 40 човека част от ЧВК Vegacy Strategic Services Ltd.) под патронажа на НАТО) та Руски самолет ги евакуира. -))))

41

Анонимен

преди 2 години

Американците пратили келнери на руските войници че като се изпразни чашата да се сипе водка но са малко ще трябва още поне 10 000

40

Анонимен

преди 2 години

Асанеее писна ми да ви давам статистика за населението на САЩ и Русия- да се изказване поне като средно интелигентни същества, а не като бели африканци, както наричат японците жителите на Русия! Запомни в Сащ 60% са бели европейци, 18% рани носи, 8% азиатци и само 12% афроамериканци, до 100 имат и " други"! В Русия около 60% са руснаци, а 40% ОСТАНАЛИТЕ азиатски ( с дръпнати очи)народи в РФ, като 38% от цялото население са мюсюлмани!

39

Анонимен

преди 2 години

Сега тези 100 войници в руските медии, ще бъдат представени като поне 10 хил. армия готвеща да напада Расия!!!

38

ПХ

преди 2 години

Всъщност, кой-кого се готви да нападне??? Изглежда задаващата се икономическа и финансова криза в Щатите ще да е много сериозна щом толкова силно се нуждаят от война в Европа!?

37

Анонимен

преди 2 години

29 много са глупави русофилчетата, някакъв си шушляк надраскал там непознати нему държави от които " избягали" щатите, ами я да видим: Първо кога САЩ са били два пъти в Афган? Понеже горкия е написал, че въпросните " първо ги били" афганците, а и сега " пак" били избягали- аз знам за една 20 г. окупация на САЩ ( 2001- 2021 г), завършила със споразумение за изтегляне ( Тръмп- талибаните) от 2017 г! Ами Сирия... Щатите и днес държат нефтените полета с войски- питайте и Путин, той ще ви каже:)))

36

Анонимен

преди 2 години

До 47То и в руската армия половината са мюсюлмани и всякакви други но не и руснаци.

35

до при Комунизма

преди 2 години

Че за какво са им войници на наша територия при наличието на толкова донoсници и родoтстъпници като теб? 30 години не можем да се изчистим от всички пиявици и кърлежи от ДС и прoстите фуражки.

34

Анонимен

преди 2 години

Абе имали в историята, държава в която са влезли и останали руски воиски, да е прокопсала?,Е, няма такъв феномен, най - фрапатният пример е с Германия!Западна Германия остави ГДРто с 300хил.руски войски,далеч назад в развитието си.,, Трабант"а и "Вартбург"а замръзнаха на място. А, БМВ и Мерцедес под американска и британска" окупация" тръгнаха с *** газ и оставиха,, развития социализъм" на светлинни години назад!

33

Анонимен

преди 2 години

Сигурно повечето са *** 100про

32

Анонимен

преди 2 години

Русофилите сега пак ще ни обясняват колко зле са румънците, а в друга статия ще пишат как България е по-зле от Румъния. Не е лесно.

31

Анонимен

преди 2 години

Егати гордостта - да си пушечното месо на големия бял ( вече черен ) брат

30

Анонимен

преди 2 години

30- ти ако бързаш за оня свят, повечето от нас не бързат. А и нямам желание да прислужвам на ***

29

Анонимен

преди 2 години

Ами, Румъния е истински член на НАТО, а не бутафория.

28

Анонимен

преди 2 години

Здравейте, пушечно месо! Намерихте ли гащите на Наполеон по пътя към фронта?

27

Ние сме с Русия.

преди 2 години

България е с Русия. САЩ е враг на България!

26

Анонимен

преди 2 години

До 29Американците къде и да отидат все ги бият. Във Виетнам ги биха, в Афганистан, Ирак, Сирия, сега пак от Афганистан )))От изредените държави американците се отеглиха доброволно. Нямаха и намерение да стоят там вечно, като уша нките,където влезнат, не искат да излязат.

25

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно никой няма да се осмели да нападне Русия защото държавата му ще бъде заличена за 20 минути.

24

Анонимен

преди 2 години

Мамалигарите ще отнесат дебелия а покрай тях и ние. Промяната това ще ни донесе. По скоро Подмяната.