210

Анонимен

преди 2 години

Влиза ли ви ***, влиза ви не врякайте в началото е малко неприятно но после се свиква.

209

имеет

преди 2 години

си хасом

208

Анонимен

преди 2 години

Истинският Путин отдавна е умрял, до кога Кгб ще му слага двойници. Може би до 2150 г?

207

Анонимен

преди 2 години

Ами аз от Америка помня само една скапана царевица и кога жммульо с пуловера и трабанта се "издигна".

206

Зозо

преди 2 години

Хахахааааа, пак ли ще се разпада прогнилия зяпяд? Да, ама се разпадна великият СССР :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Ким Пу Тин с африканската си икономика за къде се напъва? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

205

Анонимен

преди 2 години

Не знам кой какво цепи, ама в Китай гурото го пренебрегна много лошо, даже позорно.

204

Анонимен

преди 2 години

Путин може да разцепи само на марийчето.. Русия е деградираща отвсякъде страна, нищо полезно не може да изнесе и даде на света: ни технологии, ни финанси, ни полезни стоки (освен за убиване на хора), ни идеология, ни мир .. а лошите си пътища и пияните пацани и бедните хора в провинцията си ги държи за вътрешна употреба.

203

натовски популист

преди 2 години

толкова станаха смешни с заплахи и фалшви новини че стана ясно че им треперят на всички гащите -спиран ена газ ,цени н а петрола и важни суровини за бизнеса ги кара да им настръхнат косите .НАТО е разцепено отдавна защото то САЩ и интересите са ясни

202

Анонимен

преди 2 години

няма лошо да имаш мокри сънища и да живееш в свой собсвен свят, алкохолизиан и под сладкия похлупак на пропагандата.

201

Анонимен

преди 2 години

Браво на Путин!

200

ХА ХА ХА

преди 2 години

САЩ прати 3000 военни в Източна Европа сретщу над 100000 братушки - и Путин свали гарда. Явно има танкове, но няма топки и ... съюзници.

199

смях

преди 2 години

Как той се вклинява,когато гледаме как НАТО се вклинява в Руската федерация.Аз знам,че никой не се хваща на тия статии при нас,но поне днес.бг нямат ли малко достойнство.

198

Анонимен

преди 2 години

Където са стъпили американците, трева не никне. Какво направиха в Либия като убиха Кадафи. От едно прекрасно място се превърна в едно мизерно, в Афганистан е същото, глад и мизерия. Агресор е този който отива по чужди земи, а не който си е вкъщи. Путин не е отишъл в Куба да настанява кораби и военни. Непрекъснато се набиват в главите на хората лъжи и смятат, че някой ще повярва

197

Анонимен

преди 2 години

Дрон - дронове мн.ч.! Аман от неграмотници! За който не е разбрал - Русия във военно отношение превъзхожда с много съвокупния Запад! Въпрос: щом Орбан е "пинчерът на Путин", че ходил в Москва, то Макрон бретонски шпаньол ли е, а утре като се извървят хер Олаф и Рижият клоун немски дратхаар и английски булдог ли ще станат? Всички ще отидат да се правят на мъже пред Путин, вечна му слава!

196

Анонимен

преди 2 години

До гост, украинците са славяни, нали така? Само не ми излизай с просстата малуумна русофилска опорка, че украинците били католици защото ТОВА НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ! ТЕ ВСЕ ПАК СА СЛАВЯНИ! С тезата ти дотук, измисли нещо по-правдоподобно за да оправдаеш руската агресия.

195

гост

преди 2 години

АМЕРИКАНСКИ ВОЙНИЦИ И НАТО НЕ ТРЯБВА ДА ИМА В БЪЛГАРИЯ . АМЕРИКАЦИТЕ ЛИ ОСВОБОДИХА БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРСКО РОБСТВО . АМЕРИКАНЦИТЕ ЛИ СА СЛАВЯНИ . ПЪЛЕН НЕУТРАЛИТЕТ И НЕУЧАСТИЕ В КАКВИТО И ДА СА ДЕЙСТВИЯ . НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ЗАКРИЛА ОТ КОГОТО И ДА Е . ПИТАХТЕ ЛИ СУВЕРЕНА ПРИ ТАКИВА СЕРИОЗНИ РЕШЕНИЯ . КИРО Е ЛЪЖЕЦ И *** . ПОКАЗВА ГО ВСЯКО НЕГОВО ДЕЙСТВИЕ НАВСЯКЪДЕ . ХАРВАРД ДРУГ ПЪТ . УЧИЛ Е В НЯКАКЪВ КУРС В НЯКАКВО ДОЛНО УЧИЛИЩЕ .

194

Анонимен

преди 2 години

Велик е Путин! Да му се направи място в мавзолея! По възможност преди края на Олимпиядата.

193

Анонимен

преди 2 години

Не е ясно в каква реалност живееш ти. Но не е реална реалност. Кво пушиш целодневно?

192

Анонимен

преди 2 години

Путин живее в някаква друга реалност: че русия е могъща страна, че всички искат да я нападнат, че има народи които искат да са в краката на москва, че има руски мир, че руснаците са трезви и умни, че живеят дълго и щастливо, и че има много руски мармоти. Ама като го напълнят със слама както става при всяка смяна на цар, окупираните територии ще се освободят, а руснаците ще се събудят от поредния сън за светлото бъдеще.

191

Анонимен

преди 2 години

В България проблемът не е руското влияние, а тъ по тията! Хората не четат и не мислят. Повтарят клишета от времето на "Работническо Дело" и митове за "неква мечка", от която е останало нищо, освен ядрени глави разбира се. Т.е. мечката сега го играе терорист с бомба на кръста.