24

До 28

преди 2 години

Има такива случаи и при грип. Цялото семейство - болни, но въжът не се разболява. Просто има силен естествен имунитет. Не е нужно да имаш високи антитела. Не си единствен случай. Вероятно имаш здравословен начин на живот. Малко/ малко!/ алкохол не пречи.

23

Анонимен

преди 2 години

Ако не му харесва положението, може да дойде да го лекуват в някоя българска болница. Много бързо ще го отърват от земните мъки и ще отиде на светло и спокойно място.

22

има ли някой спец?

преди 2 години

Аз съм в паника. Семейството се разболяха, 3 човека. Бях в контакт с тях през цялото време, но не се разболях. Мислех си, че съм, но без симптоми, но сега след два месеца си правих тест за антитела и нямам никакви. Моля, някой да обясни защо стана така. С уважение, ако някой отговори! Поздрави!

21

Анонимен

преди 2 години

До Тра-ла-ла Tи дали изобщо си човек? Що за нелепи въпроси си написал? Интересно ти какъв консуматор на блага си: нетен, интернетен или брутен. Сега си представи, че е твой брат, най-добър приятел, баща...И престани да се правиш на киборг, защото не ти отива. Рано или късно нещастието идва и тогава ще се сетиш, че съвестта ти не е чиста. Засрами се!

20

Анонимен

преди 2 години

Встрани от личната драма и трагедия, за която сме съчувствени, благодариме за информацията, че има медикаменти, противодействуващи на вапцината - невороятен интел !

19

До 7:

преди 2 години

Ти си жалък и гаден лъжец! Това, което правиш е престъпление, трябва да бъдеш съден за вътрешен тероризъм. Заради такива *** като теб, България е на второ място по смърност в света от КОВИД-19 след Перу. Но докато перувианците се заразиха защото са бедна държава и трябва да ходят всеки ден на работа, тук хората измряха защото бяха наплашени от ypoди като теб. Срам, ти не е трябвало да се раждаш!

18

Тра-ла-ла

преди 2 години

Сега разбирам, че думата *****л*о*умни* е някаква лоша дума и се цензурира от сайта?Ако някой е такъв - ние не можем да помогнем особено...

17

Анонимен

преди 2 години

За 30 000+ българи , КОВИД се оказва също толкова опасен като за Ларс.. Айде стига пропаганда

16

Тра-ла-ла

преди 2 години

Що не го оставят да си умре ами го мъча тука...Хайде да мислим реалистично.Какво прави този човек за обществото? НИЩО! Нетен консуматор на блага. Всички трябва да плащат за да може един човек да имитира съществуване... бъбрек от донор, цял живот на имуносупресори... сега пък го било страх да излиза, че ако го хванел вируса - край...Бе ти си жив-умрел, бе.. от вируса ли се страхуваш...Станаха *** хората... не осмислят....

15

Е, и...?

преди 2 години

Ние какво да направим по въпроса?Рано или късно - идва време да се мре!Какво тук се правите на ощипани, като ще да останете да векувате на земята...

14

Анонимен

преди 2 години

Чудя се от какво му е причинено това рядко генетично заболяване... Може би защото родителите му са били ваксинирани преди да се роди

13

Анонимен

преди 2 години

Кат ви чета глупостите антиваксърски ,тоя човек е по достоен от вас

12

Анонимен

преди 2 години

Дойче Перверте Зееле

11

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Държавата да се Грижи за Ларс, Ние си плащаме данъците, И Нямаме настроение да се занимаваме с Ларс , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

10

И?

преди 2 години

Какво е очакването? Да се умилим? Да се набодем? Какво? Да не е само журналистическата болест? Всеки грип би бил опасен! Стига изопачавехте нещата, долни пропагандатори мръсни!

9

Анонимен

преди 2 години

Ларс да се пази от сертифицираните "ваксинирани" разпространители на кромид.

8

Анонимен

преди 2 години

Може ковид да бъде смъртоносен за Ларс, а може и да не бъде. Няма как да знае. А и ако до сега не се е разболял и не живее в бункер, значи най-вероятно се е срещнал с вируса и го е минал безсимптомно.

7

Анонимен

преди 2 години

Ако медицината беше истинска медицина,този човечец отдавна щеше да е там където му е мястото отредено от естественият подбор.

6

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСтига си плямпал небивалици.

5

Анонимен

преди 2 години

Синът на мой приятел се беше ваксинирал с трета доза, защото личният му лекар го посъветвал, тъй като работи в Холандия и му казал,че там е опасно, заради Омикрон, а и та ще се защити. Момчето послушал лекаря и в същия ден.....вечерта както си са вечеря ли, баща му вика - изведнъж клюмна главата в чинията. Викнали бърза помощ - те само констатирали смъртта, инфаркт. Жалко, а момчето беше на 37 г., остави 7-годишна дъщеря.