24

Анонимен

преди 2 години

Македония до 10-15 години ще бъде албанска провинция, та България ще им бъде най-малкият проблем на дневен ред ми се струва.

23

Mopcku_

преди 2 години

Съвсем обективно погледнато две са страните, които имат истински интерес този въпрос с Македония да не се реши. Нашето ВМРО и Масква Първите няма да имат причина да съществуват, ако се реши проблема с Македония, а Масква предпочита да има влияние там навместо Ойропа. Масква може да действа и с близките си сърби, които аъщо имат интереси там.Не ли? Ако това не е бил случаен акт на пияници, то със сигурност е дошъл от визираните

22

Анонимен

преди 2 години

ЗАЩО НЕ ПОКАЖЕТЕ НЯКОЛКОТО ФИЛМИ НА АЛБАНСКА И КОСОВСКА ТЕЛЕВИЗИЯ,В КОИТО СЕ РАЗКАЗВА И СЕ ВИЖДА,ЧЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ИМА АЛБАНСКО МАЛЦИНСТВО...ТОВА,ЧЕ В МОМЕНТА ВЪНШЕН МИНИСТЪР НА МАКЕДОНИЯ Е АЛБАНЕЦ Е ПРЕДТЕКСТ ЗА ПРИЗНАВАНЕ ОСВЕН НА МАКЕДОНСКО,НО И НА АЛБАНСКО МАЛЦИНСТВО В БЪЛГАРИЯ...

21

Анонимен

преди 2 години

До 18Наивник си ти. Вземи пътувай по-далеч от Правец и ще видиш. Единствените ни съседи, които не ни мразят, са именно турците.

20

От чужбина

преди 2 години

Същите са ,като каталунците в Барселона.Една история, един народ, една вяра,но...

19

Асан

преди 2 години

Щом гроба му е у Скопие значи македонец :)))

18

Анонимен

преди 2 години

Всъщност за цялото им отношение на макетата към нас имаме най-вече да благодарим на сърбите. Исторически факт.

17

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНАИВНИК...ТУРСКОТО УВАЖЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРИНА Е ЕДНО ОГРОМНО ЛИЦЕМЕРИЕ.

16

Анонимен

преди 2 години

Нито Киро, нито някой друг повече да не стъпва там и вето до дупка.Херо Мустафа каквото и до ви е наредила, все пак преставлявате българите в момента, опичайте си акъла.Тая работа не е като оная работа!Македония да си стои завряна в кочинката, а ние да чуем кога ще се успокоят нашите цени, а?

15

Македонско девойче

преди 2 години

Според мене трябва да има официално запитване от наша страна, дали северозападните макета наистина искат да са част от ЕС или само имитират интерес. Защото с действията си не показват, че имат желание.

14

Анонимен

преди 2 години

По някаква ирония най-големите ни (уж) братя най-много ни мразят от всичките съседи. А най-големият ни исторически врат (Турция) има най-доброто отношение към нас. Който е ходил в Истанбул например ще ви каже.

13

Хм

преди 2 години

Време е да спрем да се занимаваме с тях или да хвърлим всички научни усилия и да им докажем кои сме....

12

АнонимеН

преди 2 години

ДВЕ ДЪРЖАВИ ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ ЧИЙ Е :D КОКАЛИТЕ МУ ДА БЪДАТ ИЗКОПАНИ И ПОДЕЛЕНИ ПО-РАВНО МЕЖДУ ДВЕТЕ СТРАНИ И ДА ИМА МИР!

11

гАз

преди 2 години

Абе, оставете ги тези Марсиански родоотстъпници и те са като укритата - Дърво без Корен! Отпишете ги и ги забравете!!! До 50 години и помен няма да остане от тях, ще бъдат асимилирани от албанците.

10

Анонимен

преди 2 години

Така ли не разбрахте, че тия "братя" ни мразят до припадък. Какво само им слугувате? Да започваме и ние да им скъсаме знамената и толкова.

9

Анонимен

преди 2 години

до Bayrak kandir: прави си, но не всички сме абдали! Само един, дето е избягал в Канада като е бил малък...

8

Гошето

преди 2 години

Тия *** като влязат в ЕС ще почнат такова сечено да правят...

7

Bayrak kandir

преди 2 години

За посегателство върху знамето турците пуснаха куршум в слепоочието на един киприот, понечил да го свали навремето. Вие им ходите на крака, при положение, че зора е техен. А те после се гаврят със знамето. Нещата си остават същите. Народите явно не се променят никога.

6

Тервел

преди 2 години

Много са зле Тея отвсякъде са ги превзели ние сме им виновни. Най малкия проблем сме им Ное да погледнат на запад и да си видят чаршията в Скопие. Трябва от всякъде да им затворим границите и да им вземем паспортите и край все едно ги няма.

5

Анонимен

преди 2 години

Кире простото им е обещал да свалим ветото до месец!