185

Анонимен

преди 2 години

Аз пък си чакам подподвподвида на Омирконе +++

184

Анонимен

преди 2 години

Такива докторки ме възбуждат . Езикът ми ше бъде около 13 минути между задните и полукълба.... Обаче си оставаш чикиджидрус небесен!:))))))))

183

Анонимен

преди 2 години

Всички ваксинираниса под риск от заразяване и умиране защо не казвате истината всички ваксинирани ще умрат товае цялата истина

182

Срам!

преди 2 години

Петниш хубавото си ме дофтор Бацилова!

181

Факт

преди 2 години

Омикронът вилнееше в Южна и Северна Африка, Индия, ФАЩ, Великобритания, Дания и пр. Засили се и тръгна към Северна Корея... Там му счупиха зъбките и го разстреляха със зенитки с голям калибър. Изводът - *** са лошави и тоталитаристи.

180

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЗет ми скоро си сложи 3-та доза и след броени дни вируса го хвана. Има силна суха кашлица,отпадналост но започна да се оправя лека полека. Тия ваксини не ми ги хвалете.

179

Анонимен

преди 2 години

Jenn после се ожени и роди близнаци момчета и двете с едни светли сини очи. Явно такива са и гените имат Irish mix. Не е типично а имах една позната Lauren чете се Лоран беше също брюнетка а дъщеря и със сини очи. Тук са със смесени гени, като изключим мексиканците и черните. Там изненади няма - църно та църно. Взимайте жени с красиви розови котета, с малки усни, защото аз държа пичето да е прибрано и красиво. Иначе за къкво ми е да я пращам на корекции да е подрязват.

178

Факти

преди 2 години

Съседът ми се ваксиниране миналата седмица и спечели петица от тотото. Вуйчо ми от Павликени не се ваксинира и му спряха тока. Излязоха му хемороиди.

177

Анонимен

преди 2 години

Тая докторка не е в час. Значи ако ваксините предпазваха от тежко боледуване от Омикроня Фарма мафията от САЩ нямаше в момента да разработва ваксини специално за Омикроня.

176

Анонимен

преди 2 години

Не зная за тежестта ,но в нашата фирма ваксинирани боледуват вече втори път.

175

Анонимен

преди 2 години

В заглавието и подзаглавието има две тотално противоречащи си тези, а са изказани от един и същ човек.... ваксината пази от тежко преболедуване на Омикрон, за който обаче въпросната не знае дали се кара тежко без значение дали е ваксиниран или не е пациентът. Тоест това е като - "Исках да гласувам, ама нямах желание". Ударете я по главата тая. Аман от празнословие и подвеждане на хората! От нищо не пазят тия вакси, видяхме ги и UK, видяхме ги и холандците, израелците. Статистиката у нас е фейк.

174

Ямболски имбацил

преди 2 години

Аз съм мъжът на Д-р Бацилова!...Внимавайте,т е таен агент на Омикрон,Сатирикон,Стопкон!!!!!

173

Анонимен

преди 2 години

Прочетох някъде, че бюджета за наука бил орязан. Подкрепям напълно! Ако колективно ще се правят всички на улави, няма никакъв смисъл. И без друго ни "лекуват" по телефона или с инструкции по интернет от Брюксел и Вашингтон.

172

Анонимен

преди 2 години

Брат ми се ваксинира лятото... Миналата седмица се зарази и се самоизолира... Болки в мускулите и два дни температура... отпадналост около седмица. "Ваксините" не са ефикасни... Затова умират и голям брой ваксинирани...

171

наДОКТОР БАЦИЛОВА

преди 2 години

нА ДОКТОР БАЦИЛОВЕ ДЕДО СЪМ И , КАЗВАМ СЕ ДЪРТИЯ БАЦИЛ , ЕДНО ВРЕМЕ КАТО БЕШЕ МАЛКА ДОКТОРКА , Я ЗАПИСАХМЕ В МАКЕДОНИЯ ПЛАТЕНО Е ТУКА НЕ МОЖЕШЕ ДА ИЗКЛАСИ , ТАКА СЛЕД ГОДИНИ И ХИЛЯДИ ЕВРО УСПЯХМЕ ДА КУПИМ ДИПЛОМА НА ВНУЧКАТА МИ БАЦИЛОВА , СЕГА МНОГО СЕ ГОРДЕЯ С НЕЯ ПОЛУЧАВА МНОГО ПАРИ КАТО РЕКЛАМНО ЛИЦЕ НА АНАЛНИ ВАКСИНИ ПРОТИВ ВЕНЕРИЧЕСКИ БОЛЕСТИ !! АЗ СЪМ ЕДИН ГОРД ДЯДО БАЦИЛ !!!

170

Анонимен

преди 2 години

Късно е за тази реклама... Тази вълна ще отмине, докато някой реши да се ваксинира...

169

Анонимен

преди 2 години

Но не са предпазени от тромби и инфаркт. Ще ги видим на пролет. Дано греша.

168

Анонимен

преди 2 години

Jennifer беше брюнетка с лунички - Странно. Не беше свикнала и и беше странно как шота да е Не е на лицето и. Много обичаше да и слапвам пичето силно. Аз и бия шамар а тя вика по-силно а мене ме е страх там да и бия силен шамар. Като и напълних бузките ме пита - сега какво да правя да гълтам или да го плюя. Кажи ми вика какво да правя. Чиста американка искаше да ходим на кино и да ставаме гаджета. Аз съм свикнал първо да ходим и после да си лягаме а не обратното.

167

Я пак?

преди 2 години

Време е да се спре с тази идиоттия! Преболедувах Делта, ваксинирах се, 2 месеца по-късно боледувам от Омникрон! При делта загубих вкус и мирис, при Омникрон гласа си! Нито боледувам по-леко, нито по-кратко! В моя случай мога съвсем чистосърдечно да заключа: ваксните НЕ РАБОТЯТ! И както стана модерно с България: всеки сами преценява! Аз прключих стехните бъркочи и лайнянании течности! Да си ги набиват те! ФАШИСТИ!

166

Анонимен

преди 2 години

До ХристовКъде го тоя пункт за ваксинация с огромна опашка? Последните 14 дни дневно са по около 8000 човека за цялата страна при 30000 преди. Вчера са 1200. Това са примерно по 10 човека дневно на пункт средно да минават в цялата страна. Хората вече тотално отказаха да се ваксинират. Същото е в Австрия, Израел заради това премахнаха сертификата(Почти никой не си е бил 4та доза, а валидността на 3та изтича вече масово.).