40

Чоко

преди 2 години

Защо пък точно 92 % се намалява възможноста за заболяване след бустер ? на базата на какво клинично проучмане се основава това твърдение ? По мое наблюдение, познавам точно двама души с бустер и точно те в момента са болни на легло с висока температура.Всичко истанали около мен изкараха новия вариант като лек грип. Защо у да попитам, бустерираните ми познати го карат тежко. Да споделя, че те са млади хара около 30 г.

39

До 32

преди 2 години

Не си вникнал в тезата ми. Иначе сме от един лагер. Мисълта ми беше, че само отговорите "да" или "не" са ИЗОБЩО валидни. Но тъй като "не" е вече напълно обречена теза, клакьорите не казват просто "да", а се опитват да ни манипулират с напълно недоказауемото твърдение, че отговорът е "да, ама в по-малка степен да", което е абсолютна тъпотия. Както един колега викаше, няма има само бременна и небременна жена. Няма "по-малко" или "повече" бременна

38

Анонимен

преди 2 години

По тоя повод върнете всички в клас, че да дадете не само предимство на вируса, направо магистрала да му построите. Какво не разбраха тия в МЗ? Не осъзнават ли, че големите вълни съвпадат с присъственото на учениците? Сега дедовците ще откачат да ми кликат минуси, но фактите са си факти.

37

Анонимен

преди 2 години

Тази се изходи, а днес математик няма ли да има с прогноза за 700 000 към средата на седмицата? Факера гледай пак бързо да го изтриеш!!!!

36

Лекарство О'Кам

преди 2 години

Ще дадем предимство само на новият щам О' Камион!. Лекува успешно платени Ковид вредители и насилници. Щади само обикновените хора.

35

Гъз

преди 2 години

Два пъти карах корона или грип най вероятно. Как не написахте на един човек поне кой вариант корона боледува. Маменцетови

34

Анонимен

преди 2 години

Професори. Това да не е тенис. Предимство в домакинството. И като никой не е застрахован оти е тоз зор да се бодем. А да... да го прекараме леко, та барем не ни се наложи да опрем до дохторчетата убийци.

33

Анонимен

преди 2 години

На ЦвинкЯ доверие да нямате. Плащат й и не събира в кадър.

32

Гъз

преди 2 години

Ало бе, българия няма техника за откриване на нови вируси, кви мутанти , кви 5 уева?!

31

Анонимен

преди 2 години

Щом е само в домакинството, що носим маски в градския транспорт и по магазините?

30

Анонимен

преди 2 години

едно е ясно - прага на търпение на човека е максимум 2 години, от там на татък всичко което е извън нормалното... природното, става гнусно, скучно и спира да му се обръща внимание

29

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е какво мислят по въпроса вирусолозите в Отава?

28

Анонимен

преди 2 години

Джаба.По-малко да плюска!

27

До 25

преди 2 години

Може ваксиниран да пренася вируса. Не го ли разбра? Толкова години училище, две години пандемия. Жената го каза 92 %. Чети от там нататък, ако не ти се чете.

26

Анонимен

преди 2 години

"о първоначални данни новият подвариант на Омикрон - BA.2, дава предимство на вируса и в обществото изпреварва класическия Омикрон, като се предава с около 30 на сто по-добре в домакинството. Това обясни вирусологът проф. Радостина Александрова.".........Тая буквално не може да си следи мисълта. Такива прУфесори от соца които сами не си разбират какво говорят са ми любими............ХА-ХА-ХА

25

Анонимен

преди 2 години

"Според нея, поставянето на бустерна доза намалява с 92 на сто риска от болнично лечение." //////Това може и да е така, но какъв е самият риск от болнично лечение? 10% , 5% , 1% ? Аз например боледувах два пъти: двете ми инфекцоо се случиха в разстояние на 13-14 месеца, мога да кажа, че го карах съвсем леко , особено втория път, но мен ме няма в статистиката - и двата пъти си правих сам домашен тест. Сега кой се наема да каже какъв е общия прой заболели, че да смятаме какъв е % хоспитализации?

24

неудобни въпроси

преди 2 години

"Специалистът допълни, че никой от нас не може да си прави илюзии - нито преболедували, нито ваксинирани, смята вирусологът." Е като смята така, това как обяснява нуждата от т.нар. "зелен сертификат"? Освен това, професорката си противоречи - като не можем да си правим илюзии, защо "бустерът" ни предпазва над 90%???

23

Анонимен

преди 2 години

Бабето намеква, че във ваксинирана Дания, вируса е мутирам до В2. С което пак негласно доказва, че вируса мутира при ваксинираните.

22

прУфесУркЪ платена

преди 2 години

Тази да вземе да прочете истинските данни, доклади, проучвания и разработки на истинските лекари за състава и последиците от отровите. 5, 5 млн жертви до сега и 836 000 осакатени невинни хора.

21

До 11

преди 2 години

Дават им трибуна защото послушно и безкритично повтарят дословно каквото са инструктирани. Тезите им дори не си правят труда да ги аргументират с доказателства. "Експертите считат", "Категорично се доказа" ей такава е цялата пропаганда. Например въпросът "Може ли и ваксиниран да пренася вируса" има САМО 2 подлещажи на проверка отговора "Да" или "Не". Но това не пречи да слушаме просотии, че ваксинираните заразявали с 60% по малко от неваксинираните.