91

Анонимен

преди 2 години

КРАВАРИТЕ не са просто убийци, те са масови убийци.

90

Анонимен

преди 2 години

САЩ правеха войни в Африка и Близкия изток и идваха африкански и арабски бежанци в Западна Европа. Най-сетне САЩ направиха европейски конфликт, който ще докара бели европейци бежанци.

89

Анонимен

преди 2 години

Украинците излъгаха Русия, че няма да влизат в НАТО и няма да разполагат американски ядрени оръжия и противоракетни щитове.

88

Анонимен

преди 2 години

Хана на Златната орда СИ която подчини отново благодарение на Путин Русия няма нищо против Путин да нападне Украйна. Ще последват санкции които ще превърнат Русия в африкански бантустан което е добре дошло за Китай, който ще завземе официално руските земи на изток от Урал без един изстрел. То и без друго руските войски от Сибир и Далечния изток вече са на украинската граница.

87

Анонимен

преди 2 години

Най-сетне бели бежанци за Западна Европа. Всеки европеец трябва да подкрепи САЩ в тяхната война, която ще докара бели бежанци в западна Европа.

86

Анонимен

преди 2 години

Руснаците излъгаха Украйна че ако си премахнат ядрените оръжия РФ ще им гарантира суверенитета с договора от Будапеща 1994 г, а сега ги нападнаха за да ги породят, голем грех извършва Путин и Русия, няма прошка за такава низост.

85

Анонимен

преди 2 години

ТУКА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗТРЕБЯТ ВРАГОВЕТЕ НА РУСИЯ. СЪС ОНИЯ ХОХЛИ ПУТИН ЩЕ СЕ СПРАВИ

84

Анонимен

преди 2 години

На запада му трябват робчета

83

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Американците ли казват това? Същите,които напълниха Европа с евреи от Сирия,Афганистан,Ирак,Либия,Мароко,Алжир,Египет...?Да,американците копнеят да вкарат и украинските евреи в Европа,но няма как да се случи ,защото нито Русия има намерение да напада Украина,нито проектът Еврейски Съюз е вече валиден. Никой не вярва вече на нищо американско!

82

Анонимен

преди 2 години

Русия изтегли ядрените си оръжия от Украйна. САЩ накараха Украйна да премахне ядрените си оръжия. Сега е ред на САЩ да изтеглят оръжията си от Източна Европа. САЩ искат да сложат американски ядрени орръжия на мястото на руските.

81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 112 Нямам нищо против украинците, но руснаците ще насъскат верните си кучета българските русофили срещу тях. Толкова ми са ясни нечовеците с канибалски нрави наречени руснаци.

80

Анонимен

преди 2 години

Черните европейци вече няма да пуснат бели бежанци в европа. Вече те управляват големите градове. белите европейци са главно селяни и фермери в селата на Западна Европа. Искат да унищожат Черна Западна Европа чрез бели имигранти от Източна Европа.

79

Анонимен

преди 2 години

РФ не е независима държава, те са васали на Пекин, мириканците усетиха това и искат разговори с Дзипин, относно Украйна!

78

Анонимен

преди 2 години

Милиони украински бежанци- добре са ни дошли в ЕС, и без това НАСЕЛЕНИЕТО на Бг е застаряващо и старо. Тука има и жилища за тях, а и говора ни е близък

77

Анонимен

преди 2 години

Войната путин я започва след олимпиадата на китайският вирус! Това му нареди шеф Джипин още на 20 януари, но ще им излязат криви сметките тоя път, голям погром на украинска земя го чака путин!

76

АнонимеН

преди 2 години

НЕ УКРАЙНА, А ФАЩ ТРЯБВАШЕ ДА ВЛЕЗЕ В ДОНБАС И ЛУГАНСК И ДА ПОЧИСТИ ВСИЧКО ЩО Е ПУТИНОФИЛ! ЛУГАНСК И ДОНБАС НЕ СА СЕ ОТДЕЛИЛИ ,А БЯХА ЗАВЛАДЯНИ ОТ ВОЙСКИТЕ НА КОМУНДЕЛИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!

75

АНОНИМЕН

преди 2 години

САЩ си правят страшно и се страхуват от него !

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 101 Перманентния прицел го раздрънка Путин от бункера когато пълния му памперс го притесняваше и му висеше до коленете. Един американски разрушител е достатъчен да потопи целия черноморски флот на Русия.

73

Анонимен

преди 2 години

Американците са стресирали укрите до такава степен, че някой от тях може да обяви война на Русия.

72

Анонимен

преди 2 години

Ако американците не спрат руската авиация, ще се получи същата картина както в Сирия където заради безразборните руски бомбандировки целенасочено върху цивилното население от 25 милиона сирийци 12 милиона станаха бежанци. Европа трябва да благодари на Турция че спря 7 милиона бежанци на турско сирийската граница и с парите от ЕС поддържа лагерите там. Руснаците се опитаха да бомбандират и бежанските лагери, но след свалянето на руските щайги руснаците се уплашиха и спряха бомбандировките.