122

Анонимен

преди 2 години

Асан харвардския се правеше на ентерпреньор, фалира като балък, завлече хората, ограби ги колкото можа, после се върна и се превърна в редови чиновник. От 2013г. още му помним сураття, когато беше в министерството на служебния кабинет, сега го превъзнасят като оправяч на държавата. Пародия!

121

а сега де

преди 2 години

Асанчо добре приказва захаросани приказки,обаче се оказа че тазмесечните пенсии са орязани с по 10-20 лева.

120

Анонимен

преди 2 години

След като не протестирате при такива високи цени, значи ви е добре и може още да се дигат.

119

Анонимен

преди 2 години

Преди време помня случай Сирийски бежанци-мигранти запалиха дюшеците в общежитието и поискаха да бъдат депортирани обратно в ХОМС и РАКА ,където се водеше война с тежки сражения, пред това да останат в безумна държавица пълна с мутри като осъдения в Лондон от Съд престъпник и крадец от снимката.

118

Анонимен

преди 2 години

Скоро наредените на постове държавни хрантyти ще се срутят като кула от карти. Опитаха се да учат някой, който изкарва 6 пъти повече пари от тях как да работи и как да мисли. За съжаление плащащи за този цирк работещи стават все по малко.Ако и Америка премахне визите за 1 месец псевдо държавата ще се сгромоляса с 500 000 млади хора евакуирани за един ден само заради ошата миризма която отделя Асан.

117

Анонимен

преди 2 години

Кво ни се кокориш, да не си видял тираджии в Гриндр?

116

Анонимен

преди 2 години

Когато фактите говорят, то трябва цъ рв ул ите да мълчат. Вън ДПС-ГЕРБ от властта.

115

Анонимен

преди 2 години

Асенчо и Кирчо трябва да си ходят.Нови избори,това е спасението.

114

Беден IT 3000 лв кеш

преди 2 години

Дайте идея къде да изхарча хилядите левове, които получавам?

113

Анонимен

преди 2 години

Осъденият от Съд в Лондон за КРАЖБА криминален престъпник Асан Василев каза....

112

до IT

преди 2 години

То сивата икономика е точно това бе приятелю. Прочети да се ограмотиш. Всичко е законно, ама не баш..Та айде отговори ми кои са тия хиляди IT дето ще работят на МРЗ? Ти нормален човек познаваш ли дето да се подписва на МРЗ? Това са нискоинтелигентни хора, на които когнитивните функции зациклят при вида на сто левова банкнота.

111

Трол на ВМРО

преди 2 години

ГЕРБ още ли плаща добре за тролене, кажете, че едва връзвам двата края. Наще ме караха да ходя на протест против Македония оня ден. Дайте нещо по-спокойно? Гербаните добре ли плащат още?

110

CGIT

преди 2 години

Кой ще ни даде паррРРРИИИИИИИИ!!!!!!

109

IT

преди 2 години

Каква сива икономика чичка Всичко е изпипано законно и съгласно буквата на закона до блясък. Хиляди IТ вече благодарят на Асан за това че им отвори очите.

108

Анонимен

преди 2 години

Когато ДПС имаше почетен елемент Доган и фашистите говориха с кучетата си на турски. То България граничеше на три морета. Правя манипулации като Карадаята , защото Българите загиваме като нация. Вън ДПС от България!

107

Ива-Никол

преди 2 години

До пияница мистик - браво! А какво мислите за грешната декларация на Киро Гриндера и кървавите очи на Чашков? Колко мислите, че е глътнал?

106

до IT -Dev

преди 2 години

Ми то хубаво минаваш в сивата икономика. Ама ми е интересно какви служители ще си намериш МНЗ. хахахаха псевдо бизнесмени пробити

105

Дамян Пеневски

преди 2 години

Тука ли е партито?

104

El Buci Escobar

преди 2 години

До пияница мистик - Точно така е!

103

Севи ТВ

преди 2 години

До пияница мистик - браво! Надника ти за тролене днес набъбна на 30 лв. Имаш и 10 лв бонус за страст. ;)