63

Моля те

преди 2 години

До Анонимен 61 Купи Кирчо! Моля те, моля те, моля те. Ще ти съберем по 100...

62

Анонимен

преди 2 години

Те баннаха Тръмп, хората баннаха тях.

61

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

трилиони трябва да се изпарят, че да отслабне инфлационния натиск. Така ще платят лакомите хитреци, а не обикновените хора.

60

Цензура

преди 2 години

Цензурата отблъсква. Rumble, Bitchute, Odyssey набират все повече популярност.

59

Анонимен

преди 2 години

Фацето е преди всичко рекламна платформа. От както се подложиха на демократичните фашисто-комунисти, брандовете все по-рядко искат де се индентифицират с рекламите си при тях. Ти би ли рекламирал някъде, където цензурират американски президент и прокламират здравен фашизъм, заглушавайки гласа на доаените в науката и медицината, за сметка на някакви рекламни агенти с диплома?

58

Случаен минувач

преди 2 години

До 39Зукърбърг си има предостатъчно, да не прави нищо до края на живота си, че и за децата му, и за внуците и правнуците. А най богатите хора не са Бил Гейтс и Путин, а световните банкери - Рокфелер, Ротшилд, Морган, Голден-Закс и още няколко фамилии. Почти всички са еврейски фамилии. Претенциите им са да бъдат "световно правителство". Мисля, че те финансират цялата пандемия и истерията около нея, за да принуждават хората да се ваксинират и да ги държат в подчинение. А Бил Гейтс им помага.

57

Винаги

преди 2 години

Пример. Индия. Над 90% от индийците имат мобилни телефони за да клюкарят и да си постват снимки от "красивото ежедневие", но само 50% от индийците имат собствени тоалетни в дома си. Фейсбук никога няма да умре.

56

Ауууууууууу

преди 2 години

Такава тъпотия е Фейсбукъ. Там каквото и да се публикува е манипулирано, фалшиво и филтрирано. Фалш, суета и празно ЕГО във всеки пиксел. Cut & delete...for good:)))

55

Фют

преди 2 години

Либерасти=комунисти у лево ,да факт-чекнът това .Китайският Тик Ток е сто пъти по-свободен.Като ограничаваш хората в свободно изразяване хората ти го набиват.

54

Матрицата е до смърт

преди 2 години

Начало на нормалността. Край няма да има защото в света има достатъчно пpocтаци, които влагат смисъл в живота си да постват всеки ден какво са правили - като се започне колко е голямо онова сутринта в тоалетната, до това да снимат гаджето/жената като пият кафе, до разни селфита преди лягане, и всичко това с воайорите, които ще им бият лайкове. Този алгоритъм ще трае до края на живота на по-големите тъпaнapи и когато Фейса има проблеми със сървърите, те ще се чустват като болни.

53

Анонимен

преди 2 години

Кво ти пука за Зукърбърг и 200 милиарда? Важното е, че на 1-ви септември Миле Китич ще пее в България.

52

Forever

преди 2 години

Ако дойде краят на фейсбук ,ще се обезсмисли живота на зомбираните. Всичките им приготовления все са за Фейсбук и като пуснат снимка я проверяват през пет минути.

51

До 62

преди 2 години

А кога ще ядем и ще пием и ще се радваме на "акумулираното"? Това ли ти е смисълът на живота - да сифакумулатор?

50

izh

преди 2 години

Да обясним на разните редакционни "Анонимковци" , че когато по белия свят се акумулират едни пари, то те не се харчат за банкети, яхти и круизи. Просто се инвестират в по дългосрочни проекти и много е мислено предварително в какви

49

Анонимен

преди 2 години

Биткой си купих - падна, злато- падна, акции в Мета - паднаха, Тесла-паднаха. Сега си купувам апартамент и ако гъзарите с имотите не искат и това да прецакам с късмета си, да ми съберат по 50лв. да ми счупят каръка. Иначе горят до два-три месеца. :))

48

...

преди 2 години

Марк Зукърбърг: Новината за моята преждевременна смърт е силно преувеличена...

47

kris

преди 2 години

Проверители на ''факти'', банове, наказания, брутална цензура ... И фийд залят от реклами. После защо хората си тръгвали... Нека Зуки още се чуди!

46

izh

преди 2 години

Ме го оплаквайте бе дребни душички. Никой от вас не е създал продукт равняваш се на една милиардна от това на еврейчето. Когато създадете нещо за два долара - дигайте шум. П.П. между другото Израел започна да разполага автоматични ракети с лазерно насочване и контролирани от изкуствен интелект по проблемните си граници. Някаква връзка да виждате между финансиране на високотехнологичните компании по света приложенията им?. Науката струва ПАРИ

45

анон 55

преди 2 години

днес няма цнзура

44

Анонимен

преди 2 години

Фесбук тази година навърши 18г., но и като пълнолетна не й идва ума. В целия свят я глобяват и разследват. Да не говорим за проблемите й в САЩ. Вместо да се поправи обаче тя реши да отиде в метавселената. Резултата. Според данни от 4.02.2022г. нd Ydhоо Finanse фейсбук е най-лошата компания в САЩ за 2021г. Тя падна от 11 на 47 място в рейтинга на най-добрите работодатели в САЩ и е обект на непрекъснати проверки, скандали и глоби в целия свят.