50

Алоу

преди 2 години

Шо*ро*ши,къде сте?Кажете барем една добра дума за дементния си патрон!Верно,трудно е,щото няма какво добро да се каже,съвсем е изфирясал завалията.Защо го сложи Сорос на поста-да се неначудиш.Впрочем,цялото му правителство е такова-избрани на квотен принцип полу-ид*ио*ти.Само Блинкен прилича на нормален бял мъж и говори подредено.

49

баба мара

преди 2 години

затова целият свят да наложи санкции на сащ не може една територия датормози човечеството вече 200 години вируси ваксини воини конфликтипреврати убииства стига вече искаме мир и спокоиствие

48

Хора!

преди 2 години

Мир да е! Олимпийските игри започнаха - седнете на диваните и се радвайте на постиженията на олимпийските атлетите и поне за мъничко престанете с дребните боричкания и приказките за вражда., заровете томахавките. Поне за месец, нали. Толкова ли много се иска? Благодаря.

47

ха-ха

преди 2 години

Байдън като прибираше китайските подкупи не рева.Сега що реве?Те ако зейнат китайците да кажат що пара са му снесли за лобиране-не един,два импийчмънта няма да стигнат.

46

Анонимен

преди 2 години

Американците са генетични убийци.На времето престъпници,каторжници,,*** са изселвани в Америка,там те избиха местното население,завзеха земите им,и продължиха да се разпореждат с целия свят.Да убиват ,който им е неудобен си е в кръвта им.Никога няма да се учовечат.Гена не се променя.

45

Христо Христов

преди 2 години

Очаквно, янките влязоха в режим на обясняване. Но още по-жалки са слугите им в брюксел... а най-жалки са балканските им тр'олита.

44

мда

преди 2 години

За Америка има само една надежда-Путин!Той е добър човек и ще ги спаси от властта на Сорос,която съсипва САЩ.Ще върне отново Тръмп на поста.

43

Аналист

преди 2 години

Това деде все по-малко държави по света се съобразяват с приказките му. Усеща се, че империята САЩ се пропуква

42

Анонимен

преди 2 години

Уж януари щеше да е екшъна, а той отдавна мина. И пуканките свършиха..Айде нещо друго дайде...

41

Растата

преди 2 години

Умиращата империя започва да наддава вой и писък, когато чувства, че е към своя край. Това са вече отчаяни опити да налагат какъвто и да е контрол над другите държави - особено гиганти като Китай и Русия. Това, че европейците са послушковци, не означава, че други големи ще се съобразяват с претенциите на Байдън.

40

Анонимен

преди 2 години

На Китай не им пука особено. Отделно че самия Китай си прави гаргара с хамериканците в половината от Тихия Океан...

39

Анонимен

преди 2 години

Тоя още не е проумял, че от янките вече нищо не зависи и няма кой да ги остави да си разиграват свободно коня. Така и не си взеха поука от Виетнам, Ирак, Либия, Сирия, Югославия, Афганистан и не проумяха, че агресорът няма и не може да има спечелени войни.

38

фaктовиц

преди 2 години

фрaнцузин преди 1916 кaзaл:"руснaците се плодят нa порaзия и техните семействa имaт дaже нaд 10 децa"......................фрaнцузин след 1970 кaзaл:"зaпaдноевропейките сa бездетни a нaскоро Брежнев по тв нa Ссср кaзa и че съветските грaждaнки сa бездетни...........нaкрaя РъРъ Новият ред зaключил:"трябвa дa се индопaкистaноизирме и тaлибaнизирaме зa дa спaсиме бялaтa рaсa"

37

dakotabg

преди 2 години

И сега рашките и чайнезите,ще затреперят:)

36

Анонимен

преди 2 години

Бай дънчу нещо хептен осла памерсо. За какъв ли се мисли че ще заповяда на 1 500 000 000 Китайци какво да правят. Пеша ако тръгнат ще превземат не само европа ами до фашингтон ще стигнат. Стига да имат добър водач. Китай и Русия ако обединят силите си памперса представя ли си какво ще стане. Ще трябва да си поръча един вагон памперси и дали ще му стигнат.

35

Край

преди 2 години

В един ден Китай ще вземе остров Тайван а Русия -източна УкрайнаБай бай Бай Дън

34

Паметлив

преди 2 години

А бе нещо не виждам Хуавей да фалира,ама нейсе.Има преструктуриране и прехвърли технологии към други фирми,сега се занимава и с друго,примерно коли.Имат един много интересен хибрид,с електрическа трансмисия,вече се продава.Впрочем,никой не може да хване дирите на китайските фирми,преливат една в друга барабар с технологиите.

33

Анонимен

преди 2 години

Пхахаха сигурно и на американофилите им става неловко от тези краварски изцепки...

32

Анонимен

преди 2 години

Абе вие не може да се справите с оня неуправляемият Ким,който може да ви подпали чергата ако изпадне в делириум,тръгнали да нареждат на гиганти като Китай и Русия как да се държат!

31

АНОНИМЕН

преди 2 години

Малките кученца лаят от страх.