224

Сандо

преди 2 години

колко са жалки само македонците. Имам си история, има на кого да се извиняваме, те като си нямат няма на кого да се извиняват ..хахахаха

223

iok

преди 2 години

за малко рубли в джоба на този и онзи политик в Македония ще обречат цялото население да си седи в мизерия и да се кланят на Вова ... Като им е толкова акъла нямат място в ЕС, да си правят съюз с Албания и Сърбия и братската им Русия и да вървят на ..... си . Никакви отстъпки пред тия щом са им толкова големи устите.

222

Анонимен

преди 2 години

там сега управляват децата на удбашите , както при нас децата на дс и бкп , едно е общото разузнаването винаги плаща , срещу пари всичко може да кажат , а понакога напр като бокикев христо иванов дедо му троцкист член на бкп , гер.кум партия , агент на нквд а внука му агент на американците откъдето плащат там са агенти

221

Анонимен

преди 2 години

Да, за тоя екземпляр се твърди, че жена му Роза Янева, както и сестра й притежават български паспорти. Това от уики страницата не отдругаде. Нерезът отричал. Сега той какъв е значи - мъкедонец или некъв друг и затова ли се е оженил за хора с български произход ? Тия където и да ги пипнеш се разпадат.

220

Анонимен

преди 2 години

Само като си помисля, че ако не беше Втората Световна война - същото щеше да бъде в Тутракан, Балчик, Добрич и Каварна - и там щяха да си имат Мицкоски.. Мицкесу сигурно щеше да се нарича. Ренегати. За такива е имало само една присъда, като присъдата за неподчинение в бъгарската и още в прабългарската войска.

219

Анонимен

преди 2 години

Толкова ли няма кой да разнищи произхода на тоя мицкоски и подобните му. Кой е бил дядо му и прадядо му - не е ли някой предател предал род и родина, убивал сънародници? Понеже 'македонци' не е имало преди 70 години, само преди 70 години - имало българи, власи, шиптари и малко сърби. Най-много са били българите, най-малко сърбите. Ако някой каже, че не е било така - а да го докаже с факти?

218

Анонимен

преди 2 години

Човек, който мисли като българин, изглежда като българин и казва че е българин очевидно, че е българин. Това важи за Гоце Делчев, Никола Вапцаров, Христо Смирненски, цар Самуил, цар Иван Владислав и още милиони други! А вие нелепи ренегати имате друга идея? На кого му пука? Точка и игнор.

217

уточнение

преди 2 години

ИСКАЙ ИЗВИНЕНИЕ ОТ НЕМЦИТЕ.ЦАР бОРИС Е ЕДИНСТВЕН,КОЙТО Е СПАСИЛ БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРЕИ И ТОВА МУ КОСТВА ЖИВОТА.

216

Константин Матеев

преди 2 години

До Анонимен Ами ето - тази историческка комисия, която толкова усилено, с години работи по изясняване на въпроса дали Гоце Делчев е българин или да, да вземе да спретне по един списък с поводи за извинения от двете страни и накрая да си ги поднесем тези взаимни извинения, защото прегрешения и дори грехове има допуснати. Затова сме сега на тоя хал да се мразим като братя и сестри, делящи бащино наследство, при положение, че има исторически заверено завещание, ама ние не го разбираме.

215

Анонимен

преди 2 години

Има няколко доста неудбно впроси към Мицкоски. Какво правят евреи в Македония ??? Какаво правят сърбите в Македония преди войната след като Македония трябва да е независима ??? Какво правят сърбите срещу Хитлер за да спасят евреите например можеше да ги пишат за хървати но те ги пишат евреи и така ги предават на немското командване на практика ???? Какво прави Италия мза евреите която окупира западна СМ???

214

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 226 Не знам от кой е убит но комунистите СССР са съюз с Англия и САЩ срещу Хитлер а после СССР е срещу САЩ и АНглия през студената война.

213

Анонимен

преди 2 години

Дядо ми е убит от комунистите в Македония,но не е убит защото е бил Българин,а защото е бил част от група партизани,които са искали да освободят Солун от Гърция.Представете си как се освобождава Солун,при условие че е част от Гърция и част от коалицията на Велика Британия и САЩ.Той е убит в така наречената Кървава Коледа.Аз съм от Македония и живея в България.Защо е необходимо да изкривявате всичко.

212

Анонимен

преди 2 години

То пък 1 ес...

211

malart

преди 2 години

Този и родителите му гаранция са имали контакти с УДБА. Възможно е още да работи за приемника й

210

Анонимен

преди 2 години

Има доказателства от свидетели за случилото се в Македония през втората световна война,не необходимо да интерпретирате,както има и записи от свидетели за събитията в началото на 20 век,а именно Илинденското Въстание през 1903 година,както и преди това.Защо е необходимо да пишете и да чуваме какво ни казват историците.Напишете илинденско въстание Македония на латиница и ще видите в youtube.Също може да влезнете в сайт на еврейските свидетели за Македония и кой и как ги е местил.Сайта е от НюЙорк

209

Анонимен

преди 2 години

Не мога да си представя, че има толкова тьпи ко пелета, които се отнасят към въпроса от позицията на русофили или русофоби.

208

Анонимен

преди 2 години

България ще се извини ако и Македония и Сърбия и Хървация трябва да се извинят за избитите българи. Те искат война с България и така се получава накрая.

207

Анонимен

преди 2 години

Няма за какво да се извинява България. Ако Македония беше върнаъа на България от Сърбия и Англия в 1919 г. нямаше да бъдат избити 8000 евреи както спасиха евреите в България. Македони е окупирана от Германия и Италия и после Германия пуска България, която също на практика е окупирана от Германия, защото няма как воюва с армията на Хитлер..

206

Шарл Мишел

преди 2 години

Ще признаем Гоце за македонец, когато те почнат да четат написаното от него, Вапцаров, Т. Александров и др на езика на който са го написали. Аз ги чета без превод, а на тях им трябва- Алоо, имате ли връзка с мозъка изобщо. Подобно би било, ако на мен ми трябва превод на Ботев или Левски.

205

Анонимен

преди 2 години

На кого да се извини ? На евреите и на Израел сме се извинили вече . Държавата Македония не е съществувала тогава .