51

Анонимен

преди 2 години

Тя носи вината, че някаква антиваксърка си седяла 2 седмици болна и чакала да се случи необратимото?! Копейкин, по-сериозно моля!

50

Анонимен

преди 2 години

Леле мале колко много ГЕРБери колко чудо!

49

До 50

преди 2 години

Винаги се започва работа с приоритети! Отдавна се сигнализира за приемния протокол в бърза помощ! Можеше още първите дни да го е променила!

48

Анонимен

преди 2 години

"Възраждане" са вредни за България! Трагичното здравеопазване в България е от десетилетия, не от вчера! Още при другарката Мими Виткова имаше ужасни проблеми и искаха нейната оставка, но нищо не се случи!

47

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА на цялото правителство. Някой да каже досега какво са направили освен че увеличиха инфлацията изкуствено при условие, че сме във валутен борд и е много над средната за ЕС, безработицата расте, увеличава се броят на фалирали фирми. Държавата е спряла, не функционира нищо.

46

Анонимен

преди 2 години

То хубаво да и искаш оставката, вярно е че нещата могат да се изменят "с един подпис", ама министЕрката няма и 100дни - кое по-напред да изчисти от бакиите, оставени от "срещнатите на кръстопътя"? Време си трябва да се обхване всичко сътворено от еднокнижниците! Не я знам каква е тая - едва ли много се е замислила за добруването на населението на територията, но нека и дадем шанс! После, може и за нея да се наложи да търсим улична лампа, те сега и без това не работят по предназначение!

45

Оставка

преди 2 години

Сербезова да си подава оставката!

44

до 42

преди 2 години

Първо: Я виж каква вълна има в европа, а трюдо го евакуираха.Второ: Би ли цитирал закона, с който се вкарват "мерките"??

43

Оставка

преди 2 години

Не съм фен на Копейкин, не го харесвам, но този път изгледах изказването му от край до край и той няколко пъти отбеляза, че състоянието на касата и приетите разпоредби са заради предишното управление и предишни министри, но настоящият министър е имал възможността много бързо да направи промени, особено за безумните въпроси, касаещи Ковид симптоми.Настоящото правителство нищо не прави! Занимава се със Северна Македония, НАТО и тестове.Абсолютно е прав и Сербезова трябва да си подаде оставка

42

Анонимен

преди 2 години

то по телефона и аз мога да обещая. А Киро съгласувал ли е с Отава и вашингтон?

41

777

преди 2 години

Всички добри здравни работници и лекари избягаха от България. Това, което е останало тук за съжаление е като тая був....ча от Враца.И проблема е основно в сестрите и санитарите. Държат се с пациентите, както не се държим и с животни. Едни крясъци , обиди и др. подобни.Промените са жизнено важни. Иначе ще има още много умрели.

40

гост

преди 2 години

До Анонимен 38 "Причината е протокола за спешната помощ, въведен от нейните предшественици", ми то се оказа че протокол въобще няма! Сутринта го казаха по БТВ

39

Бг

преди 2 години

Защо във всички държави в Европа закона се спазва ,само на тази територия България не се спазва? Кой го позволява това нещо? Всички хора трябва да се обръщат към европейския съд тука не функционира нищо.

38

Анонимен

преди 2 години

Какво направи Сербезова от как е министър, освен, че се срещна със СЗО?

37

Анонимен

преди 2 години

Злобни са доста всички хора, но от както Радев и пандемията раздели обществото се мразим както никога досега.

36

До гиб менсън

преди 2 години

Да се обучат хората. Тя нова система не се гради за 24 часа след подпис! А нали ако направят нова система която се вкара ей така от въздуха ще стане още по зле от старата система и ще има още повече проблеми. Няма как проблеми трупани с десетилетия да се решат за 2 седмици! Ама българина очаква резултати веднага и не си дава сметка, че всяко днешно действие ще даде резултати след години! И за това се лутаме от трънка на глог!

35

Анонимен

преди 2 години

След като няма здравеопазване, защо тогава плащаме здравни осигуровки?

34

Анонимен

преди 2 години

Новите гербави *** от типа псевдо патриоти, не в час с мозъка. Като им видях протеста тип малка сватба ме обзе чувсто да се ваксам, за да не ме помислят от тях случайно.

33

До гиб менсън

преди 2 години

А нали първо трябва да се измисли нова система, да се обичат хората, да се изгради тази система. То ако ставаше с един подпис да сме разписали и заплати от по 5000 евро и бюджет колкото на Китай, ама само с подпис няма как да стане!

32

Бг

преди 2 години

Това си е чисто убийство .Защо не са вече в затвора виновните? Това държава ли или действат някакви закони извън нормалния човешки разум?