16

Анонимен

преди 2 години

така става в бг - действа се след смърт. още преди 10г. тъста ми - инвалид в критично ъсъстояние едва го вкарахме в спешното. не искаха да го качат в линейката, докато не му намерим личната карта??? а то се касаеше за минути на улицата при колабирал човек!!!

15

Лекар от Ковид отд.

преди 2 години

Тези говорят пълни глупости.Сигурно и един ден не са работели реално с пациенти.Спешната помощ се разби преди 20 год- няма алгоритъм, няма достатъчно линейки, няма достатъчно лекари и сестри, но пък има :абсурдни разпоредби с безкрайно писане/ за което проверяват под лупа /, неосигурени ро*ми ,викащи линейки за щяло и нещяло ,защото иначе не могат да отидат на лекар/същите изсценират тежко състояние за да отиде екип на място/, постоянно скачат на бой-УЖАС Е!!!ХАОС , никой не иска да работи там

14

Един

преди 2 години

Елате в Спешното в Терапията във Варна и засече те колко ЧАСА ще чакате, докато Ви приемат..., ЧАСОВЕ!!!!!!!

13

999

преди 2 години

АРГОРИТЪМЪТ ГО ВИЖДАМЕ САМО ПО ФИЛМИТЕ ОТ ДРУГИ СТРАНИ. НЕ И У НАС. ЗАЩО ТАКА?

12

На улицата

преди 2 години

...ЩЕ СРЕЩНЕТЕ ПОВЕЧЕ ЧОВЕЧНОСТ, ОТКОЛКОТО В ЗДРАВНО ЗАВЕДЕНИЕ / ТЪРГОВСКО ДРУЖЕСТВО/! НЕ ОЧАКВАМ ДРУГО ВЪПРЕКИ ТОЗИ СЛУЧАЙ.

11

Анонимен

преди 2 години

Хадминистраторчето ли ще прави триаж. Еми направи го - кафето преди пациента.

10

Гуню

преди 2 години

Като се катурне колата, пътища много. Обяснете го това на детенцето на починалата. Алгоритъм......Аз мислех, че сте там, да спасявате хора в нужда.

9

….

преди 2 години

Това определено е ненормално. Заглавието би трябвало да бъде, че тази смърт определено показва че няма ЧОВЕЩИНА, не алгоритъм. Какъв алгоритъм трябва при вида на човек в критично състояние - във всяка нормална държава щяха да вкарат жената в реанимация без да се разтакават и мислят.

8

Анонимен

преди 2 години

Това е най-тъжната новина, която човек може да прочете! Милите хора! Милото дете! Озверели сме вече! Грам не се трогваме, не знам какво е съпричастност! Не знам как "дамата от рецепцията" живее живота си и само тя ли е виновна, или ние сме се изкривили до безобразие! Не знам държавата ли е виновна, че не сме човеци! Какво сме направили със себе си???

7

А кой

преди 2 години

ТРЯБВА ДА РАЗПИШЕ ТОЗИ АЛГОРИТЪМ? НЕ Е ЛИ ЗДРАВНИЯТ МИНИСТЪР??? НЕ СЕ ИЗСЕЛВАЙТЕ ПО ТЕРЛИЧКИ! КАКТО СТЕ ОБУЧИЛИ РЕЦЕПЦИОНИСТКАТА - ТАКА ПОСТЪПВА!!!! ЧОВЕЧНОСТТА В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО Е НА 18ТО МЯСТО ПО ЗАКОН!

6

Анонимен

преди 2 години

Айде на алгоритмите. Пациента се лекува веднага. Администрацията може да почака. Дрънкалата с тезите за правилни диагнози от регистрация - хайде спрете се.

5

ъъъ

преди 2 години

Абсолютно е така - нямат алгоритъм за действие, т.е. алгоритъмът им за действие е точно такъв, какъвто приложи момичето от рецепцията. Скочиха всички върху нещастното момиче, сякаш са очаквали някакво друго поведение, ама не - точно това се е очаквало от нея и ако нямаше запис, оправданията щяха да са коренно различни. Жената е дошла късно, приета е веднага, но въпреки, че е направено всичко възможно.. и т.н.

4

Ели

преди 2 години

Дамата от регистратурата трябва да бъде съдена. Не стига, че си разбирква кафето, а след като отива до умиращата жена я дърпа за рамото по необяснима причина. Пълен уp0д е тази

3

Глупости без край

преди 2 години

Тая чува ли се? Що не скокне до някое спешно да види с очите си за какво става въпрос. За триаж чувала ли е? Вече взе да ми писва от всякакви дипломирани посредственяци, дето са на ниво на обясняване като за деца в забавачката...

2

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че има алгоритъм за ваксиниране по моловете.

1

Анонимен

преди 2 години

А добро утро!