189

Анонимен

преди 2 години

СТОЛТЕНБЕРГ КАЗА,Ч Е ВРАГ НОМЕР 1 Е КИТАЙ! ТАКА ЧЕ ПУТИН СЕ ОПИТВА ДА СИ ВДИГНЕ КОМПЛЕКСАРА РЕЙТИНГА. КИМ ЧЕН УН С ГАЗ!

188

Анонимен

преди 2 години

чакайте вие рубляците на Китай да ви оправи... това показва какви сте комплексари. А те имат и териториални претенции към вас, за разлика от САщ!

187

Krom

преди 2 години

До ОСТАВЕТЕ ГО БОБИ... - вярно е. Той просто "мъти водата" и генерира мъгла около основната тема. Винаги измества акцента, и никога не влиза в по задълбочен спор. Поставен на тясно - става "фен на оръжията". И още нещо - не чете. Бас ловя, че не е прочел нито един руски автор. Нито Толстой, нито Достоевски, нито Чехов още по малко Булгаков или Илф. Преди малко стана ясно, че и от Оруел много не разбира, а по рано - и от Стайнбек. Но пък за тро'лене не е необходимо да четеш, нали.

186

мнение

преди 2 години

Доколкото си спомням представителството на НАТО в Русия беше закрито едностранно от самата организация, руската страна не е имала подобно искане. НАТО прекъсна и работата на съвместната комисия НАТО-Русия, както и действието на ДОВСЕ и мерките по Открито небе... а сега призовава да се възстановят!???

185

Krom

преди 2 години

До Боби 280 - "..*** си Саше, ***..". Романа "1984" който визира колегата определено е написан за Съветския съюз. В КГБ е описан като "най гнусната лъжа за СССР". Самия Оруел на младини е запален социалист - воюва в Испанската война на страната на работническата партия, после - забранена като анти-сталинистка. Неговите книги до края на 60-те са строго забранени в СССР. Но, не за първи път те хващам, че не си чел нищо. Нито "1984" , нито "Фермата на животните" предполагам.

184

Анонимен

преди 2 години

Струва ми се, че НАТО и ФАЩ са изтървали един основен играч и това е Китай. Китайците не ги знам дали ще се съюзят с Русия, но определено никога няма да клекнат на американците. Тоес Русия + Китай и НАТО може сао да се моли за примирие.

183

Анонимен

преди 2 години

До Боби Този лаф не си го измислил ти, и е точно в обратният смисъл! Още по Тошово време вица в оригинал беше следният: Срещат се Брежнев и Никсън, американеца казва че в Сащ всеки може да напсува дори президента на Америка, а руснака отговаря, че и в Ссср било така, всеки руснак можел да напсува щатският президент! И още нещо Тръмп го изолираха медиите, но не са го цензурирали защото това е невъзможно, в Русия няма медии те са подвластни на КремЪл, не се прави на по умен отколкото си реално!

182

Натовеца

преди 2 години

aз протягам един немит и меризлив към нато да го поеме!

181

Анонимен

преди 2 години

САЩ и Нато ?? - сащ Е нато !!

180

Анонимен

преди 2 години

До Боби "Комунизъма УМНИКО е РЕАЛНО СВРЪХ МОНОПОЛЕН КАПИТАЛИЗЪМ с един играч на пазара!" Двойка по политически науки. Двойка по Икономика.

179

Анонимен

преди 2 години

Руснаците присвоиха и откраднаха Киевска Рус! И някой като ти заговори за претенциите им в Украйна и как Украйна била тяхна се сещаш за претенциите на сърбите в Македония... Само тъъпи безродни русофили, могат да следват сляпо линията на коминтерна..

178

Пиг-

преди 2 години

-мея от Кремъл пак е напълнил гащите

177

ОСТАВЕТЕ ГО БОБИ...

преди 2 години

ЧОВЕКА ПИШЕ "ТАКТИЧЕСКИ ГЛУПОСТИ" ...ЗА ЗАБЛУДА НА ШАРАНИТЕ...!

176

Анонимен

преди 2 години

До Боби "Сравни го само с една CNN която оперира сега!" Нищо не може да се сравни с руската пропаганда в Русия. Там нонстоп медиите бълват за "заплахата" от външния свят, "прожектират" филми за ВСВ, попове от КГБ говорят за "кръстоносния поход" на безбожното Джудже, а опозиционерите са представяни като второто пришествие на лукавия. НИЩО не може да се опре на оруелския свят, в който живеят руснаците. Те буквално нямат връзка с реалността.

175

Анонимен

преди 2 години

Реално погледнато сега не сме 1972г. Ерата на безотказните Калашници мина и замина. Не много отдавна, азерите с турски дронове унищожаваха ракетни комплекси, атрилерийски системи за залпов огън, танкове, жива сила и техника на арменците. Дори и най запалените русофили гледаха по новините как се случват нещата вече... Да, и руснаците имат дронове и да, изстрелват ги с ластици, не е майтап това, по руските телевизии редовно ги показват като постижение на съвременната оръжейна промишленост в Русия.

174

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ!

преди 2 години

Нов 9.09.44Г , ---няма и не може да има!---КОМУНИЗМА УМИРА---КОГАТО НЯМА ПАРИ !

173

Анонимен

преди 2 години

До Боби Продължаваш да пишеш безмислици, но отдавна се знае, че това е просто тактика. Вече изяснихме всичките ти възражения.

172

Анонимен

преди 2 години

До 266 "Защо НАТО не приемат Финландия, швеция, Австрия, Швейцария?" НАТО е с доброволно членство: в него приемат страни, които кандидатстват за членство. Сигурен съм , че ако въпросните страни кандидатсват, ще бъдат приети в алианса. Впрочем, след заплахите от страна на Русия Финландия и Швеция заявиха готовност като отговор ведна га да влязат в алианса. Финландците не са забравили за наглия си съсед от изток. Затова и си купиха изтребители последен писък на технологията. :))))

171

Анонимен

преди 2 години

До 266 нещо като не ти е ясно що пишеш

170

Споко ,бе....

преди 2 години

Война с Русия не може и няма да има!Просто никоя от страните не желае и няма МОТИВ ЗА ВОЙНА , или мераци пак да започва, живота от нулата !Русия , просто се стреми да си осигури гърба към запада, защото в Азия явно им кроят отвсякъде кюляфа---веднаж арабите и мюсулманския свят и второ Китай , който вече има крещяща нужда от "жизнено пространство към Монголия и Сибир!Китай колкото и да е мило настроен , не може да му се вярва , защото така "мило", започна и войната с Виетнам!