39

Афроамериканче пита

преди 2 години

майка си:Мамо какво е демокрация.Демокрация,моето момче,е когато белите всеки ден ходят на работа,изкарват пари и плащат данъци от които държавата ни дава социални помощи.А белите не са ли недоволни от това. Недоволни са, но това вече се нарича расизъм.

38

до майна

преди 2 години

До до Майна.... Същото и в Сибир, и на север, където изчезва местното население, с помоща на "братята"... и много други примери.

37

до Майна

преди 2 години

Гледам го раздаваш историк...Я сега ни кажи кой,кога и как създаде държавата Израел през 1948? Да ти дам малко жокер-изгониха и изтрепаха няселението,което живееше на тези земи,за да намерят място,където да живеят "страдащите от холкоста'.Това го направиха същите,които избиха индианското население,за да се настанят на техните земи

36

да ама не

преди 2 години

Жената е права евреите са от бялата раса, хомосексуалистите и комунистите -също.Който ги мисли за черни жълти или другоцветни да го докаже.

35

Анонимен

преди 2 години

А какво да кажем за гуантанамо

34

Тъпанар

преди 2 години

Така е упи. За расизъм може да се говори, само и единствено когато са замесени бели и черни. И то само в случай, когато имаме акт от страна на белите към черните (дори акта да е бял погледнал черен). Обратното не е расизъм, а най-обикновенни закачки (дори да става въпрос за убийство на бял от страна на черен).Между другото *** да палнеш за предшественика ти, който е успял да съхрани звучната ти африканска фамилия в лошия свят на белите

33

СС

преди 2 години

Кога света ще признае холокоста над индианците????? И поголовното им изтребление...? Да не говорим за милионите *** взети е робство и избити по плантациите. Адолф е бледо копие на еврейте зад океана които са извършвали тези зверства....в плантациите и заводите си ..... именоо срещу тях се е борил....

32

Майна

преди 2 години

До Един Българин до 96 Да, за това цялото бойно снаражение на Израел вкл. ядрени бойни глави са американски...

31

Майна

преди 2 години

Какво е това палестина и палестински народ, че не мога да се сетя исторически... Ти си поредния разбирач който е виждал Изарел само на картата и по новините.

30

до 95

преди 2 години

И кои са тези престъпления ? :))

29

Гроб за империализма

преди 2 години

Американските лицемери кога ще признаят за ГЕНОЦИД присъствието на измислената и подарена "държава" Израел на територията на Палестина?

28

Анонимен

преди 2 години

ГОВОРЕЙКИ ЗА ГЕНОЦИД ,някой ще каже ли как са коренните жители на Америка , които дори и СЕГА повече от 200 г след нашествието на англосаксонски каторжници на Американския континент се ДЪРЖАТ ЗАД ТЕЛЕНИ ОГРАДИ и им е забранено да напускат резервата си . А за стотиците хиляди избити от правителствените войски на новообразуваната САЩ ? Страна на Демокрацията...? Някакви санкции ? Поне една дума от , лакеите от ООН ? НЯКОЯ ДРУГА СТРАНА където държат ХОРА зад телена ограда ?

27

някой

преди 2 години

До: Стар (номер 85) Ами показателен е факта, че и до ден днешен в официалните документи в САЩ фигурира графа "раса" наред с пол, възраст и други характеристики. Не знам друга държава в която да се отдава значение на расата. В САЩ например освен "черен", "бял", различават и "хиспано", тоест представители от латиноамериканските страни, които не са нито черни, нито пък съвсем бели. Честно казано не мога да определя точно какви са, но в САЩ правят разлика.

26

Алооо

преди 2 години

Нали са свободна държава и всеки може да говори, каквото си пожелае? Да, ама не.

25

Анонимен

преди 2 години

Тази вмирисана пачав*ра почна да се излага още по времето на Тръмп. А това "шоу" е еманация на това което става в САЩ в момента....тотална културна и историческа деградация, отричане на нормалността, за сметка на новия социален инженеринг, основан на полова вакханалия и черно-бял расизъм.

24

някой

преди 2 години

До: Ха-ха (номер 94) Ако четеш Стария завет, особено в частта за превземането на Йерихон, ще видиш че пише точно това: Евреите са богоизбран народ. Исус Навин (не Христос) ги е предвождал, самият техен бог ги обявил за избрани от него и наредил да превземат града и да се заселят в него. Когато го превзели, те избили цялото население до крак, за да има място за тях да се настанят. Обаче нищо от богатствата и храната не са пипнали, избили са само хората.

23

някой

преди 2 години

"Носителката на "Оскар" заяви в предаването "The View" по ABC, че Холокостът е включвал "две групи бели хора"." Ми расовата политика на нацистите е трудно разбираема за обикновените хора. Просто защото "научните" теории за расите са им измислени. Евреите трудно се различават от другите бели хора. Особено евреи които са руси и със сини очи, а такива не липсват. Много от тях са се прикривали с фалшиви документи да не ги заловят от Гестапо. Но за нацистите те имат огромни разлики с "арийците".

22

Виктор Юго

преди 2 години

Към евреите се отнасят с отвращение. но трябва да се признае, че те действително са отвратителни. тях ги презират, защото са достойни за презрение.

21

Банка МошеАвраам

преди 2 години

Банка МошеАвраам е Вашата банка която както пази парите Ви така и да Ви отърве неусетно /е малко болезнено де/ от тях . Запомнете че парите са прокоба , зло и за Ваше добро ние ги съхраняваме , а при първа възможност и да Ви отървем от това зло. Нашият девиз е Скуби ближния за неговото и наше добруване и благо .

20

Тотална цензура

преди 2 години

Преди се смееха, че при комунизма те вкарват в затвора за един виц ! А сега в Юесей се е превърнало на нещо между комунизм и фашизъм. Не смееш да се обадиш ! Иначе веднага те смачкват !