45

Анонимен

преди 2 години

Нищо ччудно ако кови не е поредния лабоораторен вирус испуснат случайн или не след тестове за биологично оръжие и после се размножава лесно чрез дишане или секс както СПИН или захар при диабет или друга химия при паркинси или аутизми за деца.

44

Вируслав

преди 2 години

До Анонимен 48- Абе надявай се. Днес Австрия узакони задължителното ваксане. С това наля нова вода в мелницата. Нашите затуй ги карат да преминем 70% за го наложат и тук, с подкрепата на мнозинството прекарали се, за да не са само те баламите. Както стана в Австрия с допитването.

43

Не съм виждал!

преди 2 години

*** други дето да може да издържи такива атаки пет години! И да трябва да му намеря всички гнусотии дето е направил да мога да го ударя! Нееееам думиии колко им е златен на некой хора, ама не е златния - Амон е!

42

епидемиолог

преди 2 години

'Учените се опитват да открият връзка между вируса и болестите'== Търсят под вола теле! Ама щом някой плаща, дори ще открият. Аз по-скоро бих попитал, как разбраха че 'ваксиниран' го изкарвал по-леко или умирал по-щастливо след ковид? След като при 'ваксинираните' не получават бонуси и ги пишат усложненията им и смъртта: 'по други причини'. Дори починали или увредени преди да изтече 14 ден след втора доза, ги водят неваксинирани.

41

Анонимен

преди 2 години

разчетена му е геномната структура още миналата пролет- съдържа орф10. тва го има и херпес вируса. и тва влияе на В- и Т-клетките на имунната система. питайте познати доктори да ви обяснят нещата в подробности.

40

Анонимен

преди 2 години

Личи си, че ковид цирка си заминава. Като за последно размахват юмручета и сипят заплахи.

39

последствия

преди 2 години

Ама я да уточните - от ковид или от ковид и фъксина ?

38

Я да ни кажете

преди 2 години

И какви могат да са трайните последствия от ваксините.

37

Мнение

преди 2 години

Бля-бля-бля! Теоретично погледнато 80% от болестите идват от прекомерен стрес, нервите не издържат и хоп- белята станала . За това, че фармацефтите прекалиха с ковида, не може да няма съответното противодействие. Това си е закон на физиката в природата -На всяко действие има съответното противодействие. Дано да е по-рано това действие, иначе ще страдаме още. Вижте какво става в Канада- бяха затворени две год. , и сега започна народното недоволство. Столицата им е блокирана тотално от камиони.

36

До 35

преди 2 години

Човече, бъди здрав и нищо да ти не хваща. Все пак ако можеш намали малко ракията и килограмите.

35

Казанлък

преди 2 години

Ваксинираните с по няколко инжекции бройлери са най-умните глави. Добре че един от Казънлък да дойде да ни каже.

34

Анонимен

преди 2 години

Заради ентусиазираните ваксъри сега Пфайзър нямат спирка и се готвят да бучат новородени бебета. На всяко предпазено дете ще има сто с миокардит или инфаркт.

33

Анонимен

преди 2 години

С една дума, не се оставяйте да боледувате. Направете всичко възможно да се предпазите. Ваксинирай се!!!

32

От Казанлък

преди 2 години

Много са възможните последствия от тежко протичане на вируса, но антиваксърската глава трудно увира.

31

Анонимен

преди 2 години

медийния вирус ли?

30

Анонимен

преди 2 години

Нашите доктори откриха нарушения в микроциркулацията и оросяването на вътрешните органи. Японците имат т.нар. лекарства Кампо -традиционни- и работят активно с тях от години, също както и китайците. При проблеми с микроциркулацията ползват комбинация от 4 билкови екстракти т.нар. Shimotsu-To /на китайски е Si Wu Tang/, като са правили много сериозни изследвания по въпроса. Ако някой има връзка с Далечния Изток, може да се снабди.

29

Анонимен

преди 2 години

При блокиране на кинурениновия път се блокира производството на ниацин- вит.В3. Никотинът е аналог на ниацина, тялото го използва по необходимост и затова пушачите в известно отношение карат вируса по-леко.

28

C2H5OH

преди 2 години

Паркинсон, диабет - какви могат да са трайните последствия от ваксините? Ами да бъдеш муертос.

27

Анонимен

преди 2 години

Абе тия ни побъркаха. Понеже няма нещо ново след омикрона, сега ни засипаха с пост ковид болести!..То само стрес, бе!

26

Гиб Мелсън

преди 2 години

Какво ли ще е следващото биологично оръжие, което каубойците ще изпуснат без да искат от някоя друга лаборатория?