31

Анонимен

преди 2 години

За щастие аз пия алкохол, който стерилизира и пречиства

30

Хасфалт

преди 2 години

Лека-полеса започват да потготвят ваксите. Сега отдалече, ама после поименно.

29

Анонимен

преди 2 години

ПРОФЕСОРКЕ, С ТВА НАДНОРМЕНО ТЕГЛО КАК С Е ВИЖДАТЕ? НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ? ЯВНО НАИСТИНА СА БОШЛАФ ПРОФЕСОРСКИТЕ ТИТЛИ! ТА ЗДРАВОСЛОВНИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ ТРЯБВА ДА ГО ПРОПОВЯДВАТЕ И ЧРЕЗ ТЯЛОТО СИ! НЯМА ДА ИЗКАРАТЕ МНОГО ДЪЛГО С ТАЯ ФИГУРА, ТОВА И СТУДЕНТИТЕ ВИ ТРЯБА ДА ГО ЗНАЯТ!

28

Конвой 2022

преди 2 години

И таз ще иска да се скрие като Трюдо, ама с тия размери....няма къде

27

dakotabg

преди 2 години

Дайте на народа нормален живот и чакайте някой,да умре от рак!Всичко идва от мозъка!Наздраве!

26

Анакин Скайуокър

преди 2 години

Най-страшен е вирусът на Джаба от Татуин. Заразените с него стават 200 кила и не приличат на хора, а на меллези между кашалот и медуза. Откъде го е пипнала тая "професорка" да се чудиш.

25

Ц ц ц

преди 2 години

Ковида убива мозъчните клетки на такива пропагандатори като теб

24

Анонимен

преди 2 години

Такива дебели и стари лелки да не ни пропагандират кое е добре за нас..за колко се продадоха на Биг Фарма? Тоя врат не е от боб и туршия..Да каже нещо и за пръсканията,на които сме подложени от години.Или и тя като Радеф не знае за такова нещо.

23

Коровеев

преди 2 години

Малка част от вирусите могат да доведат до раково заболяване - един от тях е аденовирусът, който наивните и неинформирани хора си инжектират с една от "ваксините" срещу настинка. Но понеже разните "професорки" пропускат да им го кажат, значи всичко е наред.

22

Клоака

преди 2 години

Националната сигурност на България свежда до обикновен тероризъм извършван от полуграмотни милиционери и военни!

21

Анонимен

преди 2 години

ТАЯ КАТ Я ГЛЕДАТЕ, ЩЕ ОТИДЕТЕ ЛИ ПРИ НЕЯ НА ПРЕГЛЕД? ОСТАВЯМЕ,Ч Е Е ПРОТИВНА, ЗА ТВА НЕ Е ВИНОВНА, АМИ ВИЖТЕ Я КОЛКО Е ДЕБЕЛА! КЪВ Е ТОЯ ПРОФЕСОР С ТВА НАДНОРМЕНО ТЕГЛО? ЩЕ МИ ОБЯСНЯВА ТЯ НА МЕН? АЗ ДА Й ДРЪПНА ЛЕКЦИЯ КАК НАДНОРМЕНОТО ТЕГЛО ВОДИ ДО ИНФАРКИ И ДРУГИ ТЕЖКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ, ЧЕ Е И РИСКОВА ГРУПА ЗА КОВИД!

20

Анонимен

преди 2 години

АБЕ ВСИЧКИТЕ ГОУЕМИ ЕКПЕРТИ, ГЕНЕРАЛИ, ПРОФЕСОРИ - МНОГО ЗНАЯТ, НО НЕ РЕШАВАТ ПРОБЛЕМА БЕ! ГОЛА ВОДА! ПРАВЯТ СЕ ,Ч РАЗБИРАТ! ЧЕТЕ И ТАЯ КАТО МЕН ЛИСТОВКИТЕ НА ВАКСИНИТЕ И ПРАВИ СВОБОДНИ СЪЧИНЕНИЯ!

19

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Вирусът на СПИН се разпространява сред хората чрез инжектиране на хора със замърсени кръвни продукти от зелена африканска *** използвани при създаване на ваксината срещу хепатит. Това е най-зорко пазената тайна на фарма мафията и ваксинаторите, но това деяние се признава от създателя на ваксината срещу хепатит след неговото пенсиониране.

18

Анонимен

преди 2 години

МОЖЕ ЛИ ДА СЕ НАПЪНЕТЕ И ДА ИЗКАРАТЕ НЯКОЙ НОРМАЛЕН ПРОВАКСЪР,Ч Е ВСИЧКИТЕ ДЕТО СА "НАУКАТА" ВСЕ ООЛИГОФРЕНИ БЕ? НЕ ИСКАМЕ МНОГО - ЧОВЕК ДА Е! ПИСНА НИ ОТ ИДИОДИ- КУНЧЕВ , ТАЯ, МАТЕМАТИКА, ПАГОНА, КНАТАРА, ДЕТО ЗАМЯТА С ГЛАВАТА...

17

Анонимен

преди 2 години

А тоя стрес, който ни го причинявате не може ли?

16

Е

преди 2 години

От ей такива като тази , Мънгъров и още една каруца подобни , младите и можещи хора не можат да се изявяват в сфетарата на науката , защото сте се окопали още от "лошият Солиализъм" и ще плямпате глупости до гроб ! Поне си се обръснала за пред камерите !

15

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Абсолютно вярно е това твърдение за вирусите предизвикващи рак. Аденовирусите от мaймуни, кучета, прасета, които се ползват за създаване на повечето ваксини предизвикват рак у някой хора десетилетия след ваксинацията. Масовата ваксинация е причина за бума на ракови заболявания в последните 30 години. Ваксината срещу полиомиелит е изключително канцерогенна както и тази срещу хепатит и морбили.

14

АНОНИМЕН

преди 2 години

Хайде на метлата и да те няма!

13

ЗА

преди 2 години

лечение на рак са изпробвани генните терапии и са ОТХВЪРЛЕНИ-защото са довели още ТУМОРИ И АВТОИМУННИ ЗАБОЛЯВАНИЯ!!!Те това е доближаването....

12

Анонимен

преди 2 години

Ваксините за Ковид са най-вредното нещо на света.Сложи си 2 дози, хакни си и трета бустерна и гледай само какво те чака. Готови тромби, следва задължителен инсулт с посещение в интензивното отделение и вече всичко е божа работа ще се събудиш ли или не. Надай се после че няма Ковид да те лепне като ти си вече пътник за оня свят и без него. Това е истината за ваксините споделена от човек препатил точно по този канален ред и аз познавайки я щото е колежка и получи инсулта в клас пред децата .