94

И ние искаме

преди 2 години

оставката на главния държавен здравен инспектор Ангел Кунчев.

93

Хмм

преди 2 години

А са тая *** като са такива тарикати им направете ДДС-то 45% данък печалба 30% и готово. Щом не искат да спазват правилата да плащат

92

Анонимен

преди 2 години

Те се правят, че налагат мерки, ние се правим, че ги спазваме. За кой ли път?

91

Анонимен

преди 2 години

Материалът е лош. Където и да се обърнеш- беззаконие и анархия. Пандемията беше пробен камък. Само показа колко е *** народа.

90

Анонимен

преди 2 години

И за кво е всичкото този цирк и ми реват щели да протестират там си не знам си а бе лицемери мрсни б..уци

89

Анонимен

преди 2 години

Що не ги затвориха като нарушиха правилата. А? Щото на РЗИ то така им харесва. Да имат едни процентчета от печалбата. Рекетьорите така действаха през 90 те.

88

Анонимен

преди 2 години

Джефри, едно хубаво българско име в паралелната вселена на Мията! Що ни занимавате с измислени притчи, бе?

87

Аз

преди 2 години

Не, не искам да живея в "цивилизацията". Цивилизация наричаш държави, които мачкат и тазграбват други държави, за да живеят добре. И нашето злато отива в "цивилизована" държава и си живеят много добре, а ние не можем да си платим сметката за ток. И уж са живилизовани, а блокираха столицата от няколко дни....защо ли?

86

Анонимен

преди 2 години

Един клуб прави по 25 хилядарки на вечер официално. С дрогата и жриците още 3 пъти по толкова. Ще плати глобата от 1000 лева за всяка вечер. Нямат проблем.

85

Анонимен

преди 2 години

Само така, това вече си е грип по слаб и от сезонния. По край мен абсолютно всички да болни включителбо и аз или пребиледували. Използавйте омикроба като ваксина, след месец два масив имунитет и край на тъпнята

84

Анонимен

преди 2 години

До 89 Анонимен - Според теб е цивилизовано да се спазват *** правила? Докъде я докарахме, някой да го каже това без капка ирония. Ние живеем в анархия отдавна. В България държава няма, под 40% гласуват на избори.

83

моряче

преди 2 години

В Несебър се откачи и падна 20-метрова тежка тента в/у масите на ресторант. Чист късмет беше, че нямаше хора да ги премаже. Отваряйте си очите, защото може и да ви ги затворят!

82

До 89

преди 2 години

Те и в нацистка Германия спазваха правилата когато вкарваха неудобните в трудовите лагери защо е тогава този рев за някакъв геноцид последните дни, същото се отнася и за сталинския режим, както и за отношението на заселниците в Северна Америка спрямо коренното население винаги тези действия са били законни и спрямо правилата в съответния момент има и още много подобни примери.

81

Анонимен

преди 2 години

Като чета коментарите всички ги изби-в-ва на анарх-и-я, иначе искат да живеят в цивилизована държава!Ами в цивилизацията като има правила, колкото и да са мало-умни, те се спазват, това ги различава от майму-н-ите като нас!

80

Анонимен

преди 2 години

На РЗИ то берекета. Ден година храни. Само ако знаете какво точно е корупция, може да се сетите зле ли им е. И защо търсеха проверяващи да им работят без заплати - те от заплати нямат нужда. Издържат се по друг начин.

79

мак

преди 2 години

Кога кръчмарите спазват мерки и ограничения и нямам предвид тези свързани с ковид? Работно време, децибели особено през лятото, култура на обслужване, чистота? Няма по-нагли от тях, особено, когато т.лупа го няма са смели. Като затвори всичко миналата година не беше кръчмарска трагедия, нали, защото им намали ддс и оня некъпан му стана дружка.

78

Анонимен

преди 2 години

ТВЪРдо трябва да се нарушават всички мерки и да не се спазват заповеди, нарушаващи Конституцията. Но..имайки предвид г.зоподаването на кръчмарите към правителството и искания от тях ЗС, смятам, че трябва да бъдат глобени според фашистките правила и после да фалират! Който копае гроб другиму, сам пада в него.

77

Анонимен

преди 2 години

Сложете им по 10 бона глоба за всяка вечер която работят и запечатване на заведението а тогава да видим е дали ще им е изгодно да работят. Може и глоба по 1000 лв на всеки присъстващ клиент вътре и готово.

76

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

До Пуснете--- Te пускат фосген, намерете инфо и ще видите че симптомите приличат, не се забелязва в началото, а чак когато вече е късно за спасение. Но дозата прави отвовата, винаги може да се намери концентрация от която да не се умира. Или да умират само слабите.

75

Анонимен

преди 2 години

Кви мерки беее!На хората им писна от вашите дивотиии!!!!!!!