48

ДО КНСБ

преди 2 години

Писмото трябва да е до КРИБ и Българските *бизнесмени* .Бизнеса е против - това е смешно , но всички знаем смешните ни бизнесмени .Още по-смешно е че КНСБ има голямо присъствие във Фирми от Сивия Сектор .

47

Име

преди 2 години

Това трябва да се приложи и за минималната пенсия. Работещите в бюджетната сфера ме правят БВП.

46

Анонимен

преди 2 години

Комунистите са майстори на хиперинфлацията. Не случайно държат дясната ръка на Корнелия, Гечев който фалира държавата 97г. Опитът им е безценен и пак ще завърши със милиарден успех за тях и пореден крах за държавата.

45

ДО 50

преди 2 години

Думата Дълг е без аналог . Дълговете трябва да се плащат . Може да е 1 стотинка .Дори да умираш трябва да изповядаш дълга си на наследниците . А лично ти си за мен глупав човек - как може да не си платиш сметката която си поръчал ?

44

до 64

преди 2 години

Да си зубрил и ти бе брат, кой ти е виновен? Бати смешника...

43

115

преди 2 години

Всъщност, наистина като помисли човек:КНСБ усеща че нещата не отиват на добре, и че народното недоволство ще ескалира, и се опитва да яхне недоволството! КНСБ, ПОДКРЕПА СА КЪРЛЕЖИ, ТУМОР за Българското общество.

42

Щирлиц

преди 2 години

Язък,че едно време не изгоря правилният цирк,щяхме да имаме голяма полза,ама де късмет...

41

Анонимен

преди 2 години

Аз пък искам да спрат да вкарват работна ръка извън ЕС!!

40

Анонимен

преди 2 години

Тоя път съм напълно съгласен с така наречените "независими"синдикати,МРЗ заплата трябва да бъде поне колкото е в страните от Източна Европа ако искаме България да я ИМА,това нещо трябва да се Наложи със закон а не да се разчита на благословията на родните"бизнесмени"Няма НИКАКВО логично обяснение страни като Македония и Сърбия които не ползват Европейски субсидии и Европейски безмитни пазари да има с 20% по високо минимално възнаграждение от нас!

39

Анонимен

преди 2 години

Българина разконспирира, световни заговори като 5джита и микрочипове и дава акъл по всякакви теми, а седи на миннимална заплата? Ни мож да бъди! Туй е някакъв заговор!

38

Анонимен

преди 2 години

До До 6"Не познавам човек в София който да работи за по-малко от 2 500" - Ми излез от тоя ИТ офис най-накра, ша тай и у азабилия зубрач...

37

Анонимен

преди 2 години

"Скоро време чистачка с основно образувание ще взема колкото вишист." - Ако 1100 взимаш с това висше ... тежка работа, брат ми! Аз толкова взимах през 10 години, барманче на хотел. С бакшиша още толкова. Не ва знам кво правите висшите интелетуалинчани, ама... не ви се получава.

36

Анонимен

преди 2 години

Кат не ви харесва заплатта - палите предприятито и ще видим другия път!!!

35

Анонимен

преди 2 години

Комунистите хвърлят пари от кредити на прошляцитя и крадат милиардите. Скоро идва фалита!

34

Анонимен

преди 2 години

До ИСТОРИЯ - Мааа мус тара, научи ги тея главни букви, че ми пусна, честно!!!

33

Анонимен

преди 2 години

Минималната заплата ще е 710 лв. до края на 2024 год.

32

Смешник

преди 2 години

Ай тия КНСБ 30г беше ок даже не се бориха законно да се плаща в бг ча нещо явно и на тях им пресъхва кладенеца

31

Анонимен

преди 2 години

КАТО СЕ ВДИГА САМО МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА СЕ ИЗРАВНЯВА ТРУДА НА РАБОТА НА ЕДИН УЧИТЕЛ С ЧИСТАЧКАТА В УЧИЛИЩЕТО ! - И кво? Викаш да умират чистачките. Като са ти толкова противни, направо ги гониот училище.

30

Анонимен

преди 2 години

1100 лева трябваше да е минималната 2015-а, пичове! Но както и да е.

29

АнонимеН

преди 2 години

А НАЙ-ДОБРЕ ДА Е 5 МИЛИОНА!!!! ЗАПЛАТИТЕ ТРЯБВА ДЕ КАЧВАТ ПРОПОРЦИОНАЛНО!! КАТО СЕ ВДИГА САМО МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА СЕ ИЗРАВНЯВА ТРУДА НА РАБОТА НА ЕДИН УЧИТЕЛ С ЧИСТАЧКАТА В УЧИЛИЩЕТО ! ТОВА БЕШЕ ПО ВРЕМЕ НА ТАТО И НЕ Е РЕДНО!