13

Анонимен

преди 2 години

Абе тези политици *** ли са или се продават ?Тука има проблеми тези с македонци се занимават .Абе оставка на всички вие сте бездарници

12

Анонимен

преди 2 години

Тоа президент на македония ли е кво е , трябва да бъде посрещнат от кмета на кюстендил, а не Радев да го приема. Дано му измисли нещо тадев на таа уроспиа

11

Нищо ново

преди 2 години

След като Зоран Заев няколко години си правеше гаргара с Бойко Борисов и неговата топ-дипломатка Екатерина Захариева, сега Стево Пендаровски продължава същата игра с Кирил Петков и спуснатата му външна министърка Генчовска. Всичко това, от името на Македония и за сметка на България.

10

ДДТ

преди 2 години

Веднага трябва да бъдат отменени всички срещи на държавно ниво между България и С.Македония.

9

Благоевград

преди 2 години

България да признае македонското малцинство в България , и българският съд да регистрира всички македонски Организации в България. Човешки права и Свобода за македонците в България.ОМО ,, Илинден ,, осъди в Страсбург 17 пъти България за нарушаване човешките права на македонците в България.

8

Някой си

преди 2 години

На ли подарихме всичките танкове на Македония и ся ко правим. Ние нямаме танкове но имаме НАТО те имат танкове нямат НАТО??

7

Anonimen

преди 2 години

До Анонименdo anonimen 1Ti chel le si blgarskite komentaro kolko sa plni s omraza srestu Makedonia i Makedoncite , ili tova e za tebe bratska obich

6

Зрител

преди 2 години

Просто Киро се набута с ряз в екскементите македонски.От баба знам едно, докато не зареве едно бебе от глад,ЦИЦА не му се дава.А нашия Просто Киро е готов да ги гушка и дундурка към ЕС.А те хитруват искат до сучат от много ЦИЦИ.Такива са ни братята отатък Вардар.Точно като нас.Ех братя и сестри ..... .

5

Анонимен

преди 2 години

Защо нямат претенции за македонци,живеещи в Гърция?Там е 60% от древната македонска държава.При тях е 25% от територията,а при нас около 15%.

4

Анонимен

преди 2 години

Македонци, които са загърбили тази сръбска омраза, просперират. Пример собственика на КАМ маркет(Македонска верига супермаркети), който от много години прави много успешен бизнес с нас българите, без да робува на политическите нагласи в държава си.

3

ф

преди 2 години

Чудя се, защо въобще се церемонят с тези хора, които явно не искат да живеят добросъседски и пр. Явно провокират. Търсят провокации. Тегли им чертата и толкоз. Както се казва в песента - " ...нека той да проси мир. Нека поклон ми направи, пък ще видим по подир".

2

Анонимен

преди 2 години

Кого пък изобщо го интересува Македония освен ония там горе дето ви баламосват с нея!?Тука не виждат мизерията,инфлацията,цените,токовете ами Македония...

1

Анонимен

преди 2 години

Не трябва да се допуска да ни разиграват македонците ! Четете им коментарите такава омраза не чел от никои ! Тоя Неделко Миленковски , например какво приказва !