55

Лицемерието

преди 2 години

Възвърна ти се озарението и усмивката. А как беше си те стричил сакъза, когато ти се клатеше стола.

54

Анонимен

преди 2 години

Гласувахте за ПП, получихте БСП като екстра. Честито!

53

Анонимен

преди 2 години

Заблуждавате се , г-жо Нинова!Не реагирахте, а може би, защото участвахте, в ограбването на труда на нефтохимиците и др. Ще знаете щом съпругът Ви е служител на фирмата.Не сте реагирали през 2017 , 2018, 2019 по индексацията, ако бяхте, щяхме да чуем в Парламента.Значи сте съпричастна.Не може да има социална държава, която краде от пенсиите на хората. На никого не вярвам.Несправедливостите свършват, когато уредим собственото си положение.Друото е лозунг.

52

Анонимен

преди 2 години

"Връща ролята" някой да обясни.

51

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ТАЯ КРУШОВСКА ***, ПАК ГОВОРИ ГЛУПОСТИ .....И СИ МИСЛИ , ЧЕ И ВЕРВАМЕ...!

50

Анонимен

преди 2 години

Тая па колко самодоволна! И как по-точно връща социалната държава това смоткано правителство? Аз нещо не усещам облекчения, даже напротив.

49

Анонимен

преди 2 години

СУУУУПЕР, много хубаво ще даваме още помощи на брат'чедите. Аз само ако може да попитам все пак дали ще ни покажат бюджета. Щото ако пак ще управляват с дефицитен бюджет това означава, че ще имаме пари за 1-2г и после глад за всички. Дефицитен бюджет = външен дълг от кредити за субсидиране на харчове. И понеже тия харчове не са за производство или нещо което ще има възвращаемост а буквално ги раздавате тия пари, като се изхарчат и не ни дадат повече кредити всички ще огладнеем!

48

ЧАПАЕВКА

преди 2 години

И АЗ ДА СЪМ МИЛИОНЕРКА И ДА МЕ ИЗБЕРЕТЕ ЗА ДЕПУТАТКА И АЗ ЩЕ ВИ ОБЕЩАВАМ ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ, НИСКИ ЦЕНИ И СВЕТЛО БЪДЕЩЕ! И КРАЙ С КОРУПЦИЯТА ЩЕ ВИ ОБЕЩАЯ, НООО ПЪРВО ДА СИ НАПЪЛНЯ ГУШАТА, ПОСЛЕ ЛЕСНО! Я ГИ ВИЖ КАКИТЕ - КОРНЕЛИЯ, МАЯ, ТАТЯНА, КАПОН, 500 К СА ИМ ДЖОБНИТЕ!

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - 52 - това увеличение от 25% дето си писал от 1500 на 1628 евра не е 25% а е 8.25% нещо математиката много ти куца. Ако е 25% на 1500 евро щеше да стане 1875 евро. Ясно що си на мин. заплата. Бягай обратно в пети клас.

46

Анонимен

преди 2 години

ДРУГАРКАТА ДА ВИДИ КАК ГЕРМАНИЯ ПРАВИ СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА- ТАЯ ГОДИНА УВЕЛИЧАВА С 25% МИН ЗАПЛАТА И ВЕЧЕ ОТ 1500ЕВРО СЕГА Е 1628ЕВРО И ОЩЕ ВЕДНЪЖ ДО КЪМ 2000 ЕВРО, ТУК С 9.1% А ИНФЛАЦИЯТА ГИ Е СТОПИЛА.

45

Анонимен

преди 2 години

И откъде ще я връща Нинова тази социална държава? От емиграция или ще я вади от затвора? Не беше ли България по Конституция социална държава? И какво ще правим с тези, които са управлявали в нарушение на Конституцията толкова години? И дали те ще са съгласни, като са известни пачките, които натрупаха? Ех, Нинова, ще те затрият алчниците. Няма воля за спазване на законите, а ортаците ти дойдоха на власт с престъпление...Видяхме им образованите и компетентни назначения.

44

ДЕМОКРАЦИЯТА У НАС..

преди 2 години

...Е ПОСТРОЕНА ---ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ , РУСКИ ОБРАЗЕЦ---ЗАТОВА И НЕ РАБОТИ ....А И НЯМА НИКОГА ДА ЗАРАБОТИ , ЗАЩОТО Е УМИШЛЕНО СГРЕШЕНА....!---НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ --"СОЦИАЛНАТА ДЪРЖАВА" , Е --"РОБСКА ДЪРЖАВА"---ЕДИН РАБОТНИК , РАБОТИ ЗА 5- МЪРЗЕЛИВЦИ!!

43

Анонимен

преди 2 години

ИНФЛАЦИЯТА ИЗЯДЕ "УВЕЛИЧЕНИЯТА", НО ДРУГАРКАТА НЕ СПРЯ ДА СЕ ХВАЛИ СЪС СОЦИАЛНАТА ДЪРЖАВА- ВИЕ ДА Я УСЕТИХТЕ ТАЯ СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА?

42

Анонимен

преди 2 години

Нинова изпълни успешно първата си задача- ликвидация на БСП сега работи по втората ликвидаеция на правитилството. Тя е най-вярното куче на Борисов и Гешев. Никога не се е изказала срещу Гешев и не е позволила нейните депутати да гласуват нещо срещу него.ЗАЩО ЛИИИИИИИИ?????????

41

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ДРУГАРКО НИНОВА ОТ МЕН ДА ЗНАЕШ ЧЕ СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА НЕ СЕ ПРАВИ СЪС ЗАЕМИ.

40

СОЦ. СЛАБ

преди 2 години

ДАЛИ СОЦИАЛНАТА ДЪРЖАВА ЩЕ МИ ДАДЕ ЕДИН ИМПЕКС, КАТО НА ДРУГАРКАТА? СКЛОНЯВАМ И НА СОЛАРЕН ПАРК ИЛИ ВЕЦ. И НА ПОЛОВИН ИМПЕКС СЪМ СЪГЛАСЕН! ДАЛИ ПЪК НЯМА ДА СИ ОТСТЪПИ ПОЛОВИНАТА ЗАПЛАТА НА НЯКОЙ БЕДЕН? ВАЖНОТО Е ЧЕ МИСЛИ ЗА НАС.

39

Анонимен

преди 2 години

Загладила косъма , сигурно взема 7 бона заплата ---///---- Взима поне три пъти по седем.

38

ПОЛИТИЧЕСКА КОРУПЦИЯ

преди 2 години

24 ДЕПУТАТИ И 4 МИНИСТРИ- КАКВО ДА Е

37

Анонимен

преди 2 години

видях я по първи канал ,кариеристка ,без никакви възможности..само:"биткаджийка била",пълен въздух.за смяна е.

36

Анонимен

преди 2 години

Новото правителство все още нищо не е направило от обещанията си , корупцията си е същата, наказани нема, краденето продължава, беднотията също расте заедно с ръста на цените, реформи в съдебната власт , в МВР и служби нема, администрацията си е същата ,че и по голема вече. Пенсионерите забогатеха. Оправяме РСМ и Украйна .