60

ОМО - терористи и

преди 2 години

изгонени от много места в България!

59

Анонимен

преди 2 години

ОМО Илинден трябва да бъде обявена извън закона. Лидерите и членовете й, персони нон грата, в България. Македонистът Пендаревски никой не го взема на сериозно. Той ще е част от титовото, македонистко минало на Северна Македония.

58

Анонимен

преди 2 години

Тия от "ОМО Илинден" да вземат да погледнат в Българската конституция дали има признат 1 етнос. Ние нямаме дори Български етнос в конституцията. Имаме само граждани на Република България или чужди граждани. На всички с гражданство им се дават еднакви права. Ако иска някакво официално признание да иде да гледа статистиката от преброяването. Там всеки може свободно да се определи като какъвто си иска, имаме 1609 писали се македонци, с което са по-малко от Украинците в България.

57

Анонимен

преди 2 години

Радев не трябваше да допускат Кирчо да води преговори с РСМ,момчето е младо и не знае какво прави, Урсула още по малко.

56

Анонимен

преди 2 години

Това беше целта на ветото.Кукичка за да се появи македонски шовинизъм.

55

Albanian, Plovdiv

преди 2 години

Конституцията на Република България е една от най-великите в Европа. Няма такова нещо като етнос или колективни права, всеки гражданин на Република България има еднакви права и задължения, независимо от етнос, религия, политическа принадлежност, социален статус, пол и т.н. В това отношение нашата конституция се различава сериозно от тези на всичките ни съседи, затова може би не ни разбират.

54

Анонимен

преди 2 години

Я ми кажи името на този ръководител от Воден, много ми е инересно. Защото всички знаем как на мястото на българите в Северна Гърция бяха докарани лица от турска Мала Азия на които им бе казано че са преки потомци на Аце великият и истински гърци!?Питам само.

53

Бай Баяни

преди 2 години

Сега след 1934 година когато Коминтерна изкуствено създава македонска нация, а след Първата световна война сръбските власти започват една безпрецедентна политика на дебългаризация в днешна Северна Македония, репресии над духовници,учители, интелигенция, подменяне на имена с дописване на "ски" дебългаризацията доведе до промиване на мозъци като този на анонимник 17.

52

Анонимен

преди 2 години

Радев да откаже срещата със северномакедонеца Пендаров.

51

Анонимен

преди 2 години

В ми кажи името на този ръководител от Воден, много ми е инересно. Защото всички знаем как на мястото на българите в Северна Гърция бяха докарани лица от турска Мала Азия на които им бе казано че са преки потомци на Аце великият и истински гърци!?Питам само.

50

аа1830

преди 2 години

А вчера очарователната ни външна министърка предложи ние да им пазим небето, както и в случай на нужда да евакуираме техните дипломати от Украйна. Днес Пендара се среща с организация, която иска отцепване на Пиринския Македония от България а Петков в парламента каза да се съсредоточим върху думите на Димитър!

49

Бай Баяни

преди 2 години

До анонимник 17, никой не е признал в българската конституция някакъв етнос. В България има български граждани,които говорят турски език помежду си. Пет века сме живяли под турско робство и доста българи са приели исляма и са учили да говорят турски език за да ги оставят да живеят и упражняват занаятите си нормално, без насилие и дискриминация. Помаците са приели исляма,но езика си са запазили. И те ли са турци. Комунистите решиха да сменят насилствено имената на мюсюлманите за да не се турчеят

48

aa1830

преди 2 години

Стево днес изкара 6 по Титовизъм.

47

Анонимен

преди 2 години

ПАРЛАМЕНТЪТ В БЕЛГРАД ИМА МАКЕДОНЕЦ ДЕПУТАТ,ПАРЛАМЕНТЪТ В ТИРАНА ИМА МАКЕДОНЦИ ДЕПУТАТИ,ПАРЛАМЕНТЪТ В АТИНА ИМА МАКЕДОНЦИ ДЕПУТАТИ!!!А В СОФИЯ?

46

Анонимен

преди 2 години

ОМО да почерпят ВМРО. Добра работа им свършиха.

45

Анонимен

преди 2 години

ЕС ВЕЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА...ЗАТОВА И БЪЛГАРИЯ ТАКА НАТИСКА СЯКАШ,ЧЕ УТРЕ ЩЕ НАСТЪПИ КРАЯТ НА СВЕТА...ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ Е РАЗБИТ И Е ВЪПРОС НА ВРЕМЕ КОГА ЩЕ СЕ СГРОМОЛЯСА...НО ТОВА ЩЕ Е СКОРО.ПРОБЛЕМЪТ РУСИЯ-УКРАЙНА Е САМО ВЪРХЪТ НА АЙСБЕРГА...А СТАРИЯТ КОНТИНЕНТ Е ПОСТАВЕН НА КОЛЕНЕ,ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ДА СИ ПЛАЩА СМЕТКИТЕ ЗА ОТОПЛЕНИЕ...ЗАТОВА ГЕРМАНИЯ ЗАМЪЛЧА ЗА КОНФЛИКТА УКРАЙНА РУСИЯ...АМЕРИКАНЦИТЕ ПРАТИХА ЕВРОПЕЙЦИТЕ ДА ПРОСЯТ ГАЗ ОТ КАТАР!

44

Анонимен

преди 2 години

МАКЕДОНЦИТЕ В ЕГЕЙСКА МАКЕДОНИЯ СА МНОГО ПОВЕЧЕ АНТИБЪЛГАРСКИ НАСТОРЕНИ ОТКОЛКОТО ОНЕЗИ В СКОПИЕ...ДЕСЕТКИ СА ФОЛКЛОРНИТЕ СЪСТАВИ В ЦЯЛА ЕГЕЙСКА МАКЕДОНИЯ,КЪДЕТО МЛАДИ МАКЕДОНЦИ ТАМ РАЗВИВАТ И УТВЪРЖДАВАТ МАКЕДОНСКАТА ИДЕНТИЧНОСТ...ВОДЕН,ЛЕРИН,КОСТУР,ЕНИДЖЕ ВАРДАР...ПРЕДСТЕДАТЕЛЯТ НА ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ ВЪВ ВОДЕН Е РЪКОВОДИТЕЛ НА ФОЛКЛОРНА ГРУПА ОТ ГРАДА ЗА РАЗВИТИЕ НА МАКЕДОНСКИЯ ФОЛКЛОР...ОЧЕВИДНО,ЧЕ ГЪРЦИЯ Е ПО-ДЕМОКРАТИЧНА ОТ БЪЛГАРИЯ.

43

Анонимен

преди 2 години

Омовецът Стефан Пендаров подкрепя тероризма. Забрана и санкции за омовецът Стефан Пендаров. Забрана за посещение в България и Червена бюлетина за издирване от Европол за терористична дейност срещу Европейския съюз.

42

Анонимен

преди 2 години

Македонската "нация" е създадена на територията на бившата Вардарска бановина, когато между нас и тях е имало бодлива тел и картечни гнезда на сръбската войска. Да се обединяват с Београд.

41

Анонимен

преди 2 години

Няма да го построиме така европеизъма. Няма. Срещата трябва да се отложи по технически причини и заетост с по-важни дела от омовецът Стефан Пендаров.