62

Анонимен

преди 2 години

Цацата достойно дал документите от КТБ на каскета, а каскета още по-достойно ги изгорил в двора на вилата си.

61

Анонимен

преди 2 години

Време е за закон за лустрация на мутрите.

60

Анонимен

преди 2 години

Цацаров и Гешев са назначения на Бойко Борисов, а уж съдебната система била независима. За демутризация на съдебната система, май трябва да се уволнят всички съдии и прокурори и да се забрани да работят държавна работа на хора, които са били част от съдебната система при управлението на мутрите.

59

Бай Асен

преди 2 години

Наказаха го с 10к заплата като прокурорче, наистина няма такава държава, има само престъпление, наказание няма. Още един пример: Влади Горанов проспал 700 млн. лева - подаде оставка, това е наказанието му, да не бъде министър, няма продължавам, че примерите са хиляди...

58

Анонимен

преди 2 години

Сега ще видите как се ограбва държавата по учебник.

57

Анонимен

преди 2 години

Поздравление г-н Цацаров!Само може да съжаляваме,че такива професионалисти като вас биват принудени от ,,новите'' управляващи да си подадат оставката,но тях Господ ще ги съди и народа.Успех в новата работа .

56

Анонимен

преди 2 години

Цацаров, Гешев и Борисов защо още не са в затвора?

55

Анонимен

преди 2 години

Аве Ицо антифашиста каза че тия там ,,лапали ч.у.р.ки ,, (Тва Изо антифашиста го казва не аз ) Тоя дали е лапал в Банкя ? Не мой ли да питате Ицето ? Той сега нали е с лапащите ?

54

Анонимен

преди 2 години

И Цацаров и Гешев са слуги на мутрите. Цацаров поне не е чак такъв ***, че да не подаде оставка, но това че я подава от 1 март е много съмнително.

53

Анонимен

преди 2 години

Само на мен ли ми се вижда странно, че адвокатите на разследвани искат да сменят главния прокурор. Ако бях на тяхно място, нямаше да го правя, най-малкото защото е в конфликт на интереси и въпрос на чест. или поне да бяха намерили други от гилдията.

52

Анонимен

преди 2 години

Гледах дебата незнам по коя тв.беше,но адмирации към г-н Цацаров направо ме изкефи,такъв професионалист,богат речник и отговоряше на комисията от всички парлам.групи без да мънка,без да повтори една дума,цитира чл.и точки конкретни ясно,направо и скри топката.Тези които му задаваха въпроси направо забравяха какво точно да го питат...направо бяха смешни

51

Анонимен

преди 2 години

достойно, нека Киро измамника се посере напълно, а бг овче избирателя си понесе пълната цена с цените, рухването на икономиката и тн.

50

Алллоооо

преди 2 години

ООООООАААААААААААА тука пЪлно с мазохисти - драскачи, ДОКАТО СВАЛЯТЕ ГЕШЕВ И ЦАЦАРОВ УСЕЩАТЕТЕ ЛИ КАК ДЖОБОВЕТЕ ВИ СЕ ИЗТЪРБУШВАТ - от моженето на П. Подмяната

49

Цацаров

преди 2 години

"Бъдете сигурни,ако главния прокурор се казваше Христо Иванов, нямаше въобще да има и дума за съдебна реформа.."

48

Скрий се нещастник

преди 2 години

"Причината за отнемането на достъпа е "ЦУМгейт". Имам основателно предположение да считам, че това се е случило по сигнал на вътрешния министър Бойко Рашков. Ще го разбера със сигурност, когато стигна до ВАС. Ако съм сгрешил, ще се извиня публично на г-н Рашков." Основателно предположение,считам, ще го разбера със сигурност, ако съм сгрешил, ще се извиня,една жена ми каза на пазара - това са думи на гуем юризт?!?

47

вещер

преди 2 години

Браво, г-н Цацаров! Тези измислени палячовци ще олигавят и о.акат всичко, видяхме че за нищо не стават -мизерията ни превзема...

46

ЗАКОНА СИ ОТИВА

преди 2 години

ЦАЦАРОВ --ДАДЕ ОСТАВКА ...ИДВА АНАРХИЯТА И ТОТАЛНИЯ ГРАБЕЖ В ДЪРЖАВАТА!

45

Анонимен

преди 2 години

Шопарът е умен за разлика от Шрек и затова много по-опасен. Изпълни много гнусотии, съсипа кариери и бизнеси, отмъстителен и коварен. Дано скоро си получи заслуженото, а с него заедно и останалите *** от бандата

44

Анонимен

преди 2 години

Хе-хе достойнство отдавна си си продал жалката душица и ти и каскета, долен дебелак дано да има видовден за вас.

43

Анонимен

преди 2 години

ГЛЕДАХ ИЗСЛУШВАНЕТО ПРЕД ПРАВНАТА КОМИСИЯ И НА ГЕШЕВ В ПО ПРЕДЕН ПАРЛАМЕНТ И НА ЦАЦАРОВ- ОТЛИЧНИ ЮРИСТИ И ПРОКУРОРИ- ОТ ДВЕ ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ ВИЖДА КАК ЧЕРВЕНИТЕ ЧЕРЕПИ ГИ НАТИСКАТ ДА ПОДАДАТ ОСТАВКА, КОЕТО Е НЕПРИЕМЛИВО- ПРЕЗИДЕНТЪТ ГИ НАРЕЧЕ МАФИОТИ- ТОВА ГО НЯМА НИКЪДЕ- ТОВА Е ЗАЯВКА ЗА ТОТАЛИТАРИЗЪМ, А ДНЕС ГЕШЕВ ПОИСКА ЕВРОПАРЛАМЕНТА ДА ПРОДЪЛЖИ МОНИТОРИНГА НАД БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО ПРЕСТЪПНОСТТА СЕ ВРЪЩА.