154

...

преди 2 години

Какво хубаво съчинение с хибриден отенък...

153

Анонимен

преди 2 години

Няма нищо чудно. Харков си е руски град. Там живеят руснаци.

152

П.К.

преди 2 години

Нито хората от Русия, нито хората от Украйна желаят стълкновения и войни помежду си. Достатъчно им бяха войните и страданията преди. Но, тези хора не желаят и никой да не им се меси в техните работи. Какво правят тия от НАТО, от САЩ до техните граници? Я, да направи Русия военни бази в Мексико? Как ли ще реагират съседите? МОЛЯ ВИ, ОСТАВЕТЕ И УКРАЙНА И РУСИЯ ДА СИ ОПРАВЯТ САМИ СВОИТЕ СИ РАБОТИ И ДЕЛА. ЩЕ ВИ БЪДЕМ МНОГО БЛАГОДАРНИ ЗА ТОВА.

151

Анонимен

преди 2 години

С политическото джудже Путин, който само за 8г успя да направи русия една от най-неприятните държави в евразия и да я осъди на международна изолация, руският народ няма розово бъдеще. И още дълго ще страда заради неизкоренения от миналите векове крепостнически манталитет и военщина.

150

Анонимен

преди 2 години

До 204Най-малко 578 хил. души всяка нощ спят по улиците на Америка////Къде са руските дипломати в САЩ, да поканят тези несретници да се преселят в необятната и просперираща Русия?!Дали някой ще се съгласи? Съмнявам се!

149

да ви светна

преди 2 години

По НВО всеки понеделник в 21 ч. дават сериала Еуфория където е показана истината за живота в САЩ. Гледайте, ако искате да разберете какъв живот ще живеят вашите деца и внуци!

148

Анонимен

преди 2 години

Нещо не сте в час.Дългосрочните прогнози сочат че след 300 години населението на Русия ще е най голямото в света,ще надмине това на Индия и Китай.Територията на Русия е огромна и може да поеме такова население от над милиард.Познайте с Тея ресурси население и територия коя ще е водещата световна сила в бъдещето.

147

бъдещето на БГ

преди 2 години

Скид Роу е микс от приюти, клиники за наркомани, хранителни банки и открит пазар за наркотици. Атмосферата на Скид Роу наподобява хаоса на натоварено летище - хора се разхождат във всякакви посоки, чуват се крясъци, често и вой на сирени. Синоним на бедност - това е Скид Роу, район на Лос Анджелис, в който без дом са около 12 хил. души, като на 0,4 кв. мили се падат 2500 души. Така Скид Роу се превръща в най-гъсто населеното гето в Щатите.

146

столица на бездомниц

преди 2 години

Най-малко 578 хил. души всяка нощ спят по улиците на Америка. Тъй като броят на хората, живеещи в бедност, скочи почти с 20% през последното десетилетие, Щатите загубиха около 10 хил. единици достъпни обществени жилища. През последните години се наблюдава значително увеличение на бездомниците в Лос Анджелис. Според американското Министерство на благоустройството и градското развитие Лос Анджелис се нарежда на второ място след Ню Йорк. Всяка година 13 хил. души остават без дом само в окръг Лос Ан

145

Анонимен

преди 2 години

Защо не им е изправена ръката напред и нагоре, не разбирам?

144

Анонимен

преди 2 години

До 197Годишното увеличение на населението на САЩ е около 2,5 млн., и бъди сигурен, че повечето не са с,, раздадени паспорти на латиноси..."В Русия е трагедия, отрицателният прираст е повече от 1 млн. но,, Росстат", крие истината.Същата тази институция обяви, че за миналата година бедните са с 3млн.по-малко,обикновените руснаци не вярват да са забогатели.

143

столица на бездомниц

преди 2 години

Преди година той спеше в собствения си апартамент, но днес Чарлз Джаксън нощува под моста над Силвър Лейк - един от най-модерните квартали в Лос Анджелис. Матрак, табуретка, голяма кана с вода, тенджери и *** - това е обзавеждането на палатката-апартамент под моста.Той е един от 60-те хиляди хора без дом в окръг Лос Анджелис, където са концентрирани най-много бездомници в САЩ. Няколко хиляди души всяка нощ спят на открито. Някои в палатки, други си правят навеси на тротоара.

142

Анонимен

преди 2 години

Сякаш Туркменистан да с определя част от Турция щото видиш ли половината са близки на турски говорящи народ не става така всяка си е отделна държава с отделни езици

141

И когато

преди 2 години

Байдън деменцията прати черните маймуни да ви пази от руснаците, да не забравите да застанете на колене и да захапете черните им палки, щото такава е модата в Европа!

140

Анонимен

преди 2 години

"Харков е само на 25 мили от руската граница и на 150 мили от Донецк и Луганск."_______Като преписвате статии от американските медии, поне си направете труда да конвертирате мили в километри. Тук е Европа, не ви е краварника.

139

много си тъп бе!

преди 2 години

До Анонимен 195: Пенсионера е българин бе ахмак! И цяла зима се разхожда по боксерки в жилището си. И 22 лева са общо кумуналните ми сметки за вода ток и парно! И да те светна, че въобще не желае да се връща в БГ!

138

Анонимен

преди 2 години

До 186Пенсионер подържа +30 градуса в дома си само срещу 22 лева докато навън е -30 градуса!////Чакай сега руснаците нали издържат на студ, кви са тия +30, все едно са бебета!

137

запознат

преди 2 години

В Русия няма да видите бездомни които да обикалят кофите за ***, докато в БГ това е ежедневие. Колкото по дълго време сме в евросъюза толкова по вече стават бездомните. Чакайте ЕЦБ да вдигне лихвите и ще видите как и при нас край по големите градове ще се появят палаткови лагери на хора загубили домовете си както има в САЩ. Там цели поколения живеят по зле от нашите мигранти: в палатки без течаща вода и ток, а за интернет само са чули да говорят. Такова ще бъде бъдещето и на вашите деца!

136

Анонимен

преди 2 години

Проблемът никога не е бил между руския и украинския народ, проблемът е в агресивната имперска политика на руската власт.

135

Анонимен

преди 2 години

За миналата година Русия е с минус 1,040млн. (по,, Росстат"). Това не е демографска катастрофа, това е колапс с невиждани и нечувани размери на планетата Земя. Но иначе дрънкат оръжие и заплашват съседи!А, гнилият ФАЩ увеличение с над 1 млн. и станаха 333млн., без 20те млн. емигранти.