8

Анонимен

преди 2 години

Аман от експерти по сигурносттаРусия не може да е спокойна докато НАТО се разширява и се докопва до границата имСащ не били искали войнаАми не искат война,те искат чрез цветни революции да дирижиратСвета и да грабят безмилостно от всякъдеНо руснаците не са глупавиИ докатоСАЩ не изпълнят изцяло исканията им и не престанат да се изживяват като световен полицай,ще ги държат на мишката на ядрения си арсенал и в критичен момент ще го употребят без да се съобразят с останалия СвятСтига сте ни лъгали.

7

Анонимен

преди 2 години

Слушайте какво говори Боян Чуков!!! Същият още в началото на годината в интервю при Росен Петров разказа за ултиматума на Русия, който останалите медии го подхванаха едва преди няколко дни! Човекът ако не друго поне следи нещата изкъсо!

6

С ПРОСТИ ХОРА....

преди 2 години

...НЕМА ОПРАВИЯ....ХА,ХА,ХАААААААА

5

Анонимен

преди 2 години

Бояне, това, че европейците са пешки го казвам от 8 години. Коя европейска държава е събект в глобалната политика? Никоя. Субектността няма нищо общо с БВП в $. Всички те са слуги и васали на изключителния Хегемон.

4

Щерю

преди 2 години

"На прага на криза сме със снабдяване на храни за населението" - ционистките кукловоди ни спретнаха мор с ковида, сега ще инициират глад, трусове и слухове за война. Банките им ще ни удушават. Те така - готвят ни за своя нов еврейски месия - Антихриста...

3

Нищо ново

преди 2 години

Русия и САЩ накрая ще се договорят за взаимни гаранции за сигурност, но това сигурно няма да стане съвсем скоро. САЩ използват като пешки съседите на Русия, а Русия ще трябва да използва като пешки съседите на САЩ и държавите от ОНД. А и Китай е третият голям играч. След като си премерят възможностите при новото разпределение на силите, ще се договорят.

2

Пешко

преди 2 години

Американофилите- Руснаците си публикуваха исканията, Я кажете 'отворените и открити' американци къде са публикували отговора да го прочетем и него?

1

Мразядебили

преди 2 години

В България се извършва Геноцид от милиции близки до Борисов!Но това не е важно, важна е Геополитиката!