30

Анонимен

преди 2 години

По-слабо звено била България......... ама и натиска върху нея за атаки отрън никак не е голям! Ерго, достатъчно здраво звено е БГ! То е като в Съпромат-а: железна конструкция издържа голям натиск, дървена - по-малък, а ако натиска е още по-малък - и картонена конструкция може да го издържи

29

Анонимен

преди 2 години

Не забравяйте как краварите изоставиха приятелите си в Авганистан и се прибраха на сянка. Сега приятелите правят кларинети, а приятелките просто ми е бедна фантазията...

28

Анонимен

преди 2 години

Аман от изислиняци. На кой му пука за филмите, които си прожектирате в главите?

27

Krom

преди 2 години

До Христо Христов - ти луд ли си бе, русофилско л.но? Я сметни колко беше избирателната активност на президентските избори, с колко ги спечели настоящия президент и кажи - ти обяви май 80% от българския народ за "платени ***"? Какво ти дава това право - татко с БКП книжката, партийните другарчета или дядо шумкар? Аре да се гръмнаш, а?

26

морски

преди 2 години

До Аман от *** - Те гръцките черни полковници се кълняха, че няма да отстъпят дори педя земя населена с гърци. Ето и пример за вреден Военен режим. Турция ще отцепи и от Бг парче. Ей така...по имперски!

25

АнексиранатаБългария

преди 2 години

България без да попитат народа я изнасилиха и натикаха в НАТО. Сложиха американски бази по морето. Това е чиста анексия, да тикнеш американски войски в една чужда държава на 10 000 км от собственатаАНЕКСИРАНАТА БЪЛГАРИЯ

24

Agent provocateur

преди 2 години

САЩ ще изпратят елитните си части на фронта, като ги видят, руснаците ще паднат на земята от смях, и тогава американците ще ги нападнат.

23

Krom

преди 2 години

Абсолютно вярно и адекватно изказване. България води неадекватна политика. Няма как да бъдеш в двата лагера с по един крак. Или искаме ЕС и НАТО или искаме Русия и Мадуро! Що се отнася до армията - такава нямаме. Българския политик /всички без изключение/ е безродник. Умее само да се гъзи на новите господари. Нарязахме си оръжието в замяна на нищо, купихме нищо и имаме .. армия?! Една Португалия сравнима с нас закупи 145 нови австрийски БМП Пандур 2. Ние - само приказки. Не ставаме!

22

О...йе

преди 2 години

Искат пак на руска Меца, да и изядат медеца. Като Наполеона Бонапарта цакат, но със слаби карти!

21

Аман от идиоти

преди 2 години

Кого ще нападаме пак? Срещу Турция кой ни пази? Кипът НАТО помогна ли му като го окупираха турците?

20

Лекар

преди 2 години

Това не е ли "шеф" Манчев

19

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов Кой да служи в армията бе скапан рософил? Децата на русофилите, ко0ито заминаха за АМерика ли? Ти пикам в сбъркания русофил.

18

Анонимен

преди 2 години

Не знаете ли първото правило във военния наръчник на НАТО? Никога не обявявайте война на Русия.

17

Анонимен

преди 2 години

Русия само като ни спре кранчето и ще капитулираме. Без един войник, без един куршум, без една ракета.

16

черния

преди 2 години

Свещен дълг на всеки българин е да служи на Русия!

15

Анонимен

преди 2 години

Е тая политика никога не върви, ем тъй, ем онуй.

14

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Батееее, Що Не отидеш в Украйна Доброволец към Украинската Армия ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

13

Анонимен

преди 2 години

Нали и регионалната сила Северна Македония е в НАТО, какво се притеснявате, важното е че и те са пре***бани камилчета. Така че всички сме прецакани. И Албания е в Алианса, и Хърватска, дружно ще се справиме.. Сърбия ще водят мирните преговори м/у Украйна, Македония и Русия. А поляжите и Беларусзаедно ще си изпият запасите от водка в знак на солидарност. Ссмо Чичко Сам ще си го изтръсква и ще падат капки втечнена газ.

12

Анонимен

преди 2 години

Миланович, хърватският президент, за разлика от нашия, има топки и може да каже това, което мислят сънародниците му. Може позицията да не е в съзвучие с ЕС и НАТО, но мина времето на партийните събрания и "пълното болшинство".

11

Киндзадза

преди 2 години

България не е звено, беше "приета" в ***, за да бъде територия за бойни действия, когато се наложи. Вечната политика на война с чужда кръв и на територия населявана от аборигени с продажни политици. Украйна подготвя силов сценарий за Донбас, струпва оръжие и жива сила от юни месец миналата година, Русия отговори реципрочно още през август месец. Тази истерия сега и заплаха от "нахлуване" показва нивото на лумпенизация на обществото и силата на средствата за масова дезинформация.Украйна умира