355

oz

преди 2 години

Единствените , които печелят от евентуален конфликт м/у Русия и Украйна са САЩ, Великобритания и гадните полски католици!!!

354

Майнич

преди 2 години

Още кораби да идват. Самолетоносачи,съпровождащи,фрегати и още и още искам. Черно море е дълбоко,ще поеме всичките.) Ще ми бие рекорда по поемане - 153 парчета.

353

Майнич

преди 2 години

" Аллах е, Който сътвори небесата и земята, и всичко между тях в шест дни. После се въздигна [безподобен] Той на Трона. Нямате освен Него друг покровител, нито застъпник. Не ще ли се поучите? "Сура 32:4

352

Майнич

преди 2 години

Още кораби да идват. Самолетоносачи,съпровождащи,фрегати и още и още искам. Черно море е дълбоко,ще поеме всичките.)

351

Майнич

преди 2 години

Анонимчо,тик-трола продължава да *** неуморно как кое било преди него а защо-защото грантове отпуска Херото,такива и в парламента гледах днес да обясняват за заплахата от Русия и как анесирала Крим.А че направиха местните кримчани референдум никой не казва. Също,че българско малцинство има там да им се обърне внимание никой не си мърда пръста.Защото US слугинажа си трае.Ами аз тогава обявявам че Хавай е анексиран от САЩ.НЕ признавам референдума на Хавай. Анексирали са ги и толкоз!

350

Алекс

преди 2 години

Война няма да има.Имаме по-важни проблеми за решаване вместо да се занимаваме с пропадналата Украйна.

349

пх

преди 2 години

Нито Украина, нито Русия искат да воюват един срещу друг! При пълномащабен военен конфликт Украина ще се разпадне и в Украина го знаят. Русия ще попадне в капана на тежка икономически, финансова и полиическа криза вътре в страната и в международна изолация. Единствените които подклаждат военен конфликт между Украина и Русия са САЩ, Великобритания и Полша!

348

Моята прогноза

преди 2 години

До Щирлиц: Залагам, че Киев сам с пълзене ще се моли на Кремъл за прошка. Но това ще се случи не сега, а след 3-5 години. Тогава Китай ще е открил далечния източен фронт и ще решава съдбата на Тайван , а Русия ще е струпала ракети в някоя от страните - Венецуела, Куба , Никакарагуа. Америка треска ще я тресе защото няма да зна е коя заплаха е по голяма: Русия - Китай, вътрешна почти гражданска война или загуба на контрол на Южна Америка. Сега война откъм Русия няма да има. дъската не е наредена

347

Равнопосавеност

преди 2 години

До 426 - аз не вярвам да се стигне до това освен ако украинците не прекалят доста. САЩ иска точно това - да накара Русия да навлезе в Украйна и да затъне там, като в блато. Украйна е 50М и макар да не може да удържи повече от седмица при масирана руска инвазия после ще трябва голям военен ресурс за да се обезпечи и САЩ ще си отдъхнат и ще се фокусират върху Китай. От друга страна военния ресурс в близост до Украйна е сериозен и всичко е възможно!

346

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата трябва да провери степента на опасност за националната сигурност на Р България на такива провокативни и лъжливи информации и да предприеме законни мерки срещу извършителите - поръчителите, писачите и сайта!

345

Равнопосавеност

преди 2 години

Според мен войната започна още когато американците събориха редовно избраното правителство на Украйна и го замениха първоначално с боксьор и шоколади, а после с настоящия клоун. Да не забравяме, че Украйна не беше управлявана от легитимно правителство когато се разбунтуваха Донецк и Луганск. Хунтата дори изгори живи хора в Одеса. Виновните не бяха наказани! Измъчваха хора, рязаха крайници, но това на НАТО не им изнася. Чак тогава се намеси Русия заради стратегическата военноморска база в Крим.

344

Щирлиц

преди 2 години

Залагания приемате ли?Например след колко часа руснаците ще влязат в Киев,и колко дивизии ще бъдат достатъчни за тази цел.

343

Анонимен

преди 2 години

На американците много им се иска украинците и руснаците да се сбият. Изтеглят дипломати за да нагнетят по този начин обстановката като кажат колко било опасно и за това се налагало да ги изтеглят.

342

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 392====6-ти американски флот ще стане част от литорала на Черно море и Източното Средиземно море! Голям екологически експеримент!

341

Идентичен случай

преди 2 години

Относно ''руската заплаха', американците се държат като странния човек във вица: "Та върви един странен човек по улицата и ръси нявсякъде сол. Вижда го полицай и пита учуден: -Какво правиш бе?!, човека: - Ръся сол за да няма крокодили!, полицая: -Ама то няма крокодили!, човека: -Е, нали ръся сол!"

340

Американски неволи

преди 2 години

От целия информационен шум и хаос става ясно че ЕС е изгубила връзка с Хюстън и многогодишната и скъпа мисия по кацане в Сибир се проваля! На всичкото отгоре се задават и дългоочакваните продължения на сагата "Грабителски Войни made in USA" - съответно "Невидима заплаха" и "Завръщането на руснаците", a това са истински хоръри за американците.

339

МЕДИЙНА ВОЙНА

преди 2 години

Войната е почнала преди години по медиите! Даже има няколко преигравания до тук!

338

Анонимен

преди 2 години

Ами отлитай в космоса, тук е тесно за таквиз широкоскроени кат теб. Да беше питал Мъск дал в таксито му има място и за теб.

337

Майк Тайсън

преди 2 години

В близък бой , ушанките нямат шанс !

336

US Motherfucker

преди 2 години

До Анонимен --- Научи колко овенни спътници имат САЩ в орибата около земята и тогава си изтипосвай мненията.