41

Натовеца

преди 2 години

Не са нацисти ,нищо нацистко няма в това да трепеш хора заради убежденията им и че не са изтрещяли недоклани нюбандеровчета ,като този !След като изчетох тази статия последната капака жал за тия укропи се изпари във небиетието не руска инвазия ми аз лично бих му пуснал атома на този нацистки ироддддд!

40

Киндзадза

преди 2 години

Не е миротворец а войнотворец.... Укропите дотегнаха на украинският народ, единствено "омразата" към Русия поддържа диктатурата на власт. Терор, политически убийства и лагери, парите на народа отиват за оръжие. Една нещастна, болна, бедна и безпътна нация, която намалява с бързи темпове. Северен поток 2, ДНР и ЛНР са истинската причина за "кризата". Русия няма да допусне геноцид в Донбас, Германия се нуждае от руските енергоносители, за да продължи да бъде лидер...САЩ се нуждае от война.

39

Анонимен

преди 2 години

Най големия удар на Байдън срещу Путин ще бъде ако му върне Украйна

38

Анонимен

преди 2 години

Днеса е чуждестранен агент и като такъв ежечасно бълва опорките на американците. Българите нямаме интерес от какво писали или неписали укрите, какво правил ким или колко ракети паднали в ирак до скапаното американско посолство.

37

Христо Христов

преди 2 години

Преди 6-7 години Ню Йорк Таймс имаше статия (вероятно още седи в нета) за това как киевската хунта лови цивилни в Киев и Лвьов и ги заменя като военопленници.

36

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

За поповете еврейски ми е точно все тая. Не ми пука и за Рома Христос,който разпънахме ние. Пука ми за онова болшинство от руснаци във фашистка Украина,които са малтретирани именно защото са нормални руски хора.Отмъщението ще бъде зловещо! Евреите,които са яхнали Украина нямат шанс дори на сламка в потопа от отмъщение.

35

Анонимен

преди 2 години

Руския и украинския си приличат повече отколкото българския и македонския език. За неговорещи добре руски е много трудно да различат фонетично двата езика.

34

Те и филмите им

преди 2 години

Са на руски. Да не говорим за сериалите. Изкуствено насаждат украинския език и идентитет. Същата луgост като македонците.

33

Анонимен

преди 2 години

Чест прави на dnes.bg сред потока от безлични, евтино-пропагандиски драсканици да публикува една балансирана и осветляваща статия относно един малък аспект от фашизираната действителност в Украйна. Аз доброволно добавям моето име до това на Роджър Уотърс и другите хуманисти на днешния ден. Името ми не е много известно в света, но все пак трябва да го спомена - Български Патриот.

32

Киевска Русь

преди 2 години

е горда руска първодържава, преживяла нашествията на монголите, татарите, българите, тевтонците, литовците, шведите и поляците. Но не е преживяла глупостта на собственото си население. Държавотворческият акт на Украйна е предателството на Мазепа, който застава на страната на шведите при Полтава. И оттогава все се намира по някой национален предател да съсипе Украйна.

31

Анонимен

преди 2 години

Абе аз от 20 години съм казал и го повтарям на управляващите, че требе да се дизерфисицираме и да минеме на геотермани и водородни енергийни източници, но некадърните продажние политици не слушат какво им се говори, затова сега ще плашате скъпо за руска газ и нефт а Путин ще си развява коня.

30

Анонимен

преди 2 години

Украйна е стара държава, с традиции. Вече навърши сто години. В избите има вино, по-старо от Украйна.

29

Анонимен

преди 2 години

Путин е политически труп - факт. Милиони руснаци излизат в Москва и в цяла Русия да протестират срещу Путин. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Путин изтече. Руснаците искат да живеят свободно както в ЕС и Америка, руснаците мразят Путин и Русия и всеки руснак мечтае да живее като американец или западно-европеец.

28

Анонимен

преди 2 години

Путин ще съжалява горчиво ако нахлуе в Украйна! Украйна е горда държава, преживяла е нашествията и на монголите, и на татарите, оцеля след руския голодомор. Украйна притежава дълбока устойчивост и украинците ще се сражават до последно за да защитят своята страна.

27

Анонимен

преди 2 години

Роджър, как е руската водка брато? Меткаш ли, меткаш ли?

26

Анонимен

преди 2 години

Най-голямата тояга в арсенала на Байдън е Русия да бъде изключена от глобалната система за електронни разплащания SWIFT, базирана в Брюксел. Това беше една от най-осакатяващите мерки която буквално ще унищожи Русия!

25

Тия са

преди 2 години

По-големи комици от президента си. Достатъчно е да прочетеш едно досие. Ходила девойката в Крим и затова е враг на националната сигурност на Украйна. Този страна трябва да има tld .uo а не .ua. ... четете и смейте се/плачете myrotvorets.center/criminal/nedosekova-yana/

24

Анонимен

преди 2 години

Русофилите лъжат, че България ще пострада при конфликт между НАТО и Русия. България е добре защитена от НАТО и вместо да слушаме русофилските заплахи можем да нападнем Русия и да спечелим, вместо да се предаваме. Русия е гола вода с бевепето, имат БВП колкото Исландия, лесно ще ги бием руснаците.

23

Анонимен

преди 2 години

Комунистическият диктатор Путин отчаяно се опитва да оцелее останал в изолация на края на силите си и загубил изцяло подкрепата и уважението на народа си.

22

Анонимен

преди 2 години

На руснаците не им трябва такъв противник! Защото той действа по аналогичен начин като тях.А това предполага, че "активната" работа по списъка ще се води не само в Украйна, а и на територията на Русия.