65

Анонимен

преди 2 години

И един ефрейтор преди 80 години се беше засилил даже много повече от подполковника ,но как завърши !!!

64

Анонимен

преди 2 години

Бананова република. Със 100 евро заплати. Ама автомобилния им парк е със средна възраст 13 години, а на развита европейска България 19. Как така се получава

63

Ха-ха-ха

преди 2 години

10000 учения за година прави 27 учения на ден. Като се има пред вид, че едно учение трае най-малко 3 дни това означава по 100 учения в ход всеки ден. Това е физическо-математическа невъзможност, просто цялата армия трябва непрекъснато да е във въздуха. Предлагам горната статия за Гинес рекорд в категория най-нескопосан опит за бездарна пропаганда.

62

Анонимен

преди 2 години

Това са огромни разходи. Путин е болен. Болестта му е характерна за геополитически мегаломан, циклофреник. Прилича на оня чичко с тесните мустачки от филмчето на Чарли Чаплин, който подритваше глобуса. Мисля, че Хитлер се казваше.

61

Асан

преди 2 години

10 000 учения : 365 дни = по 30 учения на ден :)))

60

Обективен

преди 2 години

Аз имам информация,че не са десетки хиляди ученията, а стотици хиляди. Да се вземе страха на краварите и да им се покаже кой е по-по-най . Трепери,Бай-дън.

59

Тц,тц

преди 2 години

От 9 чужди държави,нито една от Цивилизацията? Поне Китай да беше ги уважил..Но сигурно не искат да се излагат пред другаря Си Дзинпин! Китайците са вече по-напред от братята във всяка област, дори във военната и космическата.

58

Анонимен

преди 2 години

Миналата година, без много учения,имаха около 10 самолетни катастрофи,няколко хеликоптерни, един пламнал самолетоносач. Той всъщност е единствения действащ.Поне спряха да им потъват подводниците. На гол тумбак, сто чифта военни учения!!!

57

към 39

преди 2 години

Джудже, през есента, един наглосаксонски F-35В падна от палубата на наглосаксонски самолетоносач в Средиземно море. Наглосаксите организираха денонощен въоръжен наряд на координатите. След определено време успяха да извадят удавилия се модерен петопоколейник, но какво беше тяхното удивление, когато видяха, капаците на отделите с въоръжението са отворени и въоръжението липсва. Питат се кой ли би могъл да го прибере от такава дълбочина? Отговорът е на повърхността, но не и за наглосаксите.

56

Анонимен

преди 2 години

Кютека който ще получат в Украйна може и да охлади горещите им глави и да продължат само с ученията !

55

У бре

преди 2 години

10 международни учения,ама 6 от тях на руска територия! Останалите, с държави,от които нито една европейска?! Това е нормално за Русия, тя вече е страна от Третия свят.

54

Лозунг

преди 2 години

Съветското броене на военни учения - най-мащабното броене в целия свят!

53

Историк

преди 2 години

И СССР дрънкаше с оръжие и правеше учения, но се разпадна. И Русия върви по същият път!

52

факт

преди 2 години

Русия е притисната и обкражена и е длъжна да се защити ...

51

taschunkawitko

преди 2 години

И едно единствено познайте къде

50

Анонимен

преди 2 години

Заглавието ви е фалшива новина, с единствената идея да плашите хората с Русия. Ще проведе и планирани са различни неща. Всявате несигурност, паника и страх, но след като ви се плаща, донякъде е разбираемо.

49

10 000 учения

преди 2 години

И един "урок" ще получат в Украйна!

48

Гошо Перекендето

преди 2 години

Изхвърлянията, пушилката, раздуванията на балони е типична славянска черта на задунайските племена и техните вождове.

47

Анонимен

преди 2 години

Гейовете на ЕС *** гащите ,а тук ни правят ни наивни ,събодете се това е Русия Ко дигате врява ,Румъния Чехия Унгария Полша мълчат цирка

46

Анонимен

преди 2 години

Не знам за ученията, но на десетки хиляди солдати живеещи в землянки от 6 месеца около украинската граница са им измръзнали ушите. Който е бил и една нощ в землянка през зимата знае за какво става въпрос. В същото време тариката Путин стои в топлия кабинет с 3 грейки под *** и си играе на геополитика за собствен кеф. Но важното е в такива ситуации да намериш по бaлами от тебе които да се бият. Путин намери стотици хиляди бaлами