113

българина

преди 2 години

и все пак Мангъров беше прав, ВСЕКИ ЩЕ МИНЕ ИЛИ НЯМА ДА МИНЕ... каквото е писано. западното лицемерие в пъната му хубост

112

Анонимен

преди 2 години

Има едни 3% от населението, които са генетично резистентни към този вирус. Та тези късметлии в съчетание с плиткоумие направиха извод, че всичко е измислица, вирус няма, а пък защо съседи и приятели са умрели от тоя вирус? Това е вече извън интелектуалния капацитет на класическия антиваксър.

111

Анонимен

преди 2 години

121 е прав, че вирусът може да се кара много пъти, и по различен начин. Както настинките, гриповете, риновирусите...

110

Анонимен

преди 2 години

До 122 Не се хаби.Промити мозъци не възприемат.Дори върлата превържиничка на ваксините доц.Христова с половин уста призна,че няма как да се докаже повторно преболедуване,защото и двата пъти трябва да се секвенират пробите в подходяща лаборатория.И никой не го прави.Разчитат само на тестовете които лъжат и в двете посоки + и -.Изкарат веднъж ковид и после грип/или обратно/ и викат -аз два пъти го карах.

109

Анонимен

преди 2 години

В Австралия няма как да цари хаос. Хаосът е тук.

108

Браво

преди 2 години

Успяха да си опазят населението , после се ваксинираха и сега вече омикронът нищо не може да им направи. Могат да го отпуснат.

107

Анонимен

преди 2 години

Австралия беше пример единствено за фaшизъм и малоумие.

106

До 116

преди 2 години

Не знам кое е гаджето на Катрин Тасева, обаче знам със сигурност, че ти си тррол и пишеш тук да пари. Аз не съм ваксиниран, не съм боледувал, не съм заразил никого. Изолираха ли вируса?

105

до 121

преди 2 години

Откъде знаеш, че първият или вторият път е било ковид - от PCR тест? Няма как първи път леко, втори път тежко. И какво имаш предвид под "тежко"?

104

ДО 119

преди 2 години

КОВИД-19 у нас за втори път карат 459000 души не знам дали следиш изобщо какво и що се случва, драги ми смехурко. Аз съм го карал един път, няма да се ваксинирам, но Мангъров определено говори тотални глупости. Жена ми го изкара 2 пъти. Втория много по-тежко.

103

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117 Сериозно???За това ли в Африка мина като настинка при положение,че там вакснатите са по-малко и от тук.А пък този който постоянно парадира с доходите си-трябва да си голям *** и пълен *** щом парите са ти основният приоритет в живото и мериш всеки по тях.

102

До 114

преди 2 години

Млади спортисти си заминаха от КОВИД. Не знам дали следиш.

101

Анонимен

преди 2 години

Дания, Норвегия, Англия, Холандия махат мерките. Защото са ваксинирани и за тях омикронът е лек. В България засилват мерки , разкриват нови и нови отделения, защото за неваксинираните дори омикронът е тежък и смъртоносен.

100

до 114

преди 2 години

На Катрин Тасева на гаджето го кажи това за 150-те кила. Спортист. Млад, здрав корав. Айде скрий се, бедняк нагъл!

99

Анонимен

преди 2 години

Вируса го изкарах 2 пъти. Още в началото на януари 20201ва и после отново декември. Втория път беше по-тежко. Митове и легенди е всичко за стадния имунитет.

98

До 110

преди 2 години

Не нося лична отговорност за това, че някой е 150 кила, не спортува, пуши като комин и пие като смок. Всеки сам се грижи за здравето си. Поради това, аз не си инжектирам ненужни за мен течности.

97

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам,нали са ваксинирани?

96

до 109

преди 2 години

Нормално е в люлинските среди на бедни бачкатори всеки да го е изкарал по 10 пъти. Сред моите роднини и приятели НИТО ЕДИН не го изкара. До един ваксинирани.

95

до 106

преди 2 години

Логично е човек с 2000лв. заплата на чистачка да не се интересува от другите, защото не може да осъзнае, че ваксината е освен лична отговорност и такава към другите. После не лай как бачкаш за 2000лв., много моля. Просто мисленето ти те издава. Ясен си.

94

Анонимен

преди 2 години

До 107 И кои са тези заразени чак пък за трети път???Защото аз познавам поне 50 човека които изкараха различните варианти нито един от тях не го повтори.но пък за сметка на това всички мои познати които се ваксинираха се разболяха и го изкараха.Кой леко,кой по-тежко.Така както го изкарват и не ваксинираните.