202

Анонимен

преди 2 години

До 210 - Съветските путиновски фашисти днонощно обстрелват Украйна , но Кремъл си трае, нищо не казва. Преди извесно време бяха докарали една ракетна установка и грамнаха малайзийски самолет пълен с холандци . Сега 170 холандски семейства съдят съветските ватенки за 1.5 милиарда евро .

201

Анонимен

преди 2 години

Украйна и Полша мразят Русия, защото в края на втората световна им изнасят зърното на Украйна и хората мрът като мухи от глад, а на поляците избиват целия елит. Руснаците са си брутален народ. Нас ни освободиха по политически причини нищо повече. Имахме късмет, че техните амбиции съвпадаха с наще.

200

Какво следва?

преди 2 години

Украинската армия е придвижила към границата с Донбас и Луганск установки за залпов огън (по модела на знаменитата "Катюша" от ВСВ), въпреки че по Минските съглашения там тежко въоръжение не трябва да има. Един залп да дадат, и войната ще е започнала. И естествено цялата западна преса ще обвинява Русия за това.

199

В.

преди 2 години

В случая Бэлгария действа изключително глупаво като допуска в района на Черно Море и над собствената си територия самопровъзгласили се чуждестранни кръстоносци. Един такъв маняк на самолет може да предизвика войната.

198

Малко за политика

преди 2 години

До Хайде: Хайде да помислим, пък тогава да правим заключения. За какво Русия държи 100 хилядна армия близи до границата с Украйна. За да влезе в Киев? Не е за вярване. Много по-вероятно е да е затова, че Киев се готви за военна акция срещу Донбас и Луганск. Като територия на Русия те не са и нужни. Но Русия не може да си позволи да ги остави на издевателствата на украинските националисти. А САЩ и НАТО подклаждат конфликта като внушават на Киев, че може да го решат с военна акция.

197

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 213 Не се казвам Владимир Владимирович Путин за да съблазнявам да полуда бежанците.

196

Анонимен

преди 2 години

До 210 кратка справкаУсрайнските фашисти денонощно обстрелват донбас и Луганск но ЕС мълчи като п..ка. Не че не е

195

Анонимен

преди 2 години

До 211 АнонименКато гледам тебе те атакуват денонощно отзад бежанците та вече се исхождаш прав тука ! А изглежда си се и ваксинирал ?

194

пияница мистик

преди 2 години

А Джуджето Убиец какво го интересува какво прави Украйна на собствената си територия? Ако Сибир тръгне да се отцепва и иска да става китайски той ще си мирен ли? Ами какво направи с Чечня?. С Грузия...най-войнолюбивата и гнycна нация на света са колхозниците

193

Анонимен

преди 2 години

Много по-лоши са нещата за Кремъл. Киев се готви да атакува Мавзолея на Червения площад и да открадне мумията на Ленин. Обръщам внимание на Путин и Шойгу да усилят отбраната на Мавзолея щото при успех на Киев резила ще е нечувано голям.

192

кратка справка

преди 2 години

Украйна нееднократно е отричала да има подобни планове, отбелязва Ройтерс. - От републиките обаче могат да докажат обратното, нали тях ги стрелят - но Ройтерс не ги е питала..

191

user

преди 2 години

До Хайденещо тотално си в грешка. Американците търсят война на друг континент, както винаги са го правили.

190

user

преди 2 години

Ако трябва да се мобилизират днешните БГ младежи, то голяма част ще отидат с гримове, червило и т.н.Дано не ни нападнат руснаците, защото вместо да вдигнат ръцете, ще вдигнат краката :)

189

Хайде

преди 2 години

...да не забравяме,че точно Путин е струпал над стохилядна армия и въоръжение, а не "американците"! Че точно Щатите и ЕС искат намаляване на напрежението, а руските таракани тук се подмокрят от възторг, колко бил страшен Путин, и как щял да ги изненада!

188

Анонимен

преди 2 години

Мечтата на англосакската сgan православни християни да се избиват. И се мъчат да въвлекат колкото може повече, даже и България. Срам за нашите управници.

187

Анонимен

преди 2 години

Точно това е планът на САЩ. Украйна в момента се пълни с оръжия, а украинците се насъскват да си върнат контрола върху източната част (населена предимно с руснаци). Когато това започне и Русия естествено отвърне на огъня, руснаците ще бъдат обвинени в настъпление и агресия. Елементарен план, но за него работи цялата световна пропагандна медийна машина.

186

Анонимен

преди 2 години

Никой не би нападнал държава с поне 6к ядрени бомби.

185

Анонимен

преди 2 години

"Вероятността Киев да започне военен конфликт в Източна Украйна е по-голяма от когато и да било, каза Дмитрий Песков" Руснаците са толкова нагли, че смятат намерението на една държава да елиминира нежеланото им военното присъствие там като основание, да я атакуват и официално.

184

Вьзмутен

преди 2 години

Дано не отнесем бомбите покрай скапаната украйна , и без това сме загинали и без война

183

Анонимен

преди 2 години

Това ми звучи като виц.