517

void

преди 2 години

Земята е плоска, а белината лекува всичко!

516

Хамериканците били

преди 2 години

Прости според някоиама и потурковците не се дават без бойНаздраве с грозданка - доказан убиец на вируси!

515

До пасветен

преди 2 години

Я кажи приятилче , за 10ст. Какво ще ми помогне?

514

Посветен

преди 2 години

Факт е,че има Ковид мафия, фарма мафия. Не навлизам как евтини и свръхефективни лекарства бяха забранени, пример петнитрокс, биопарокс, в момента са разрешени при свободните държави на Изток.И да има нещо безплатно,ще го оплюват, разбира се има и шарлатанство,имайте предвид, че до преди 150 години хората са се лекували само с билки и древни неща.Аз лично по някаква линия имам получено едно посвещение,една терапия за хрема, грип, от три четири години го ползвам, за ден си оздравял, струва 10 ст.

513

Анонимен

преди 2 години

А аз се чудех защо българина не се ваксинира.

512

Бай Иван

преди 2 години

На тази фалшива новина ще се хванат само ваксинирани за да се подиграват. Обаче всички ползват питейната вода в домовете си поне за готвене, с тези препарати се дезинфекцира водата. Всеки е усещал мириз на хлор от чешмата лятото. Тогава бактериите се размножават по често и живеят по дълго за това дозите са по големи. И какво излиза всички ползваме тези химични съединения, даже и сътворилите уникалната статия. Глупаците са малко пак ударихте на камък.!

511

Мдаа

преди 2 години

Започвайте да стеоите лудници в бугарско скоро нормален няма да остне там

510

Анонимен

преди 2 години

Поредната партенка за да се разделят хората ..,..Д.н.е.с винаги е бил само за разлайване на кучетата. 600 коментара под най-*** драсканици!!?? Защо? Защото го пише в този пасквил. Осъзнайте се хора! И четете повече.....Не всичко което се пише е дори близо до истината.

509

Draft

преди 2 години

Журнлайките, да се връщат в училище да си доучат, щом не могат да правят разлика между НАТРИЕВ ХИПОХЛОРИД (белина) - NaCIC и ХЛОРЕН ДИОКСИД - CIO2! Поне като правят поръчкови материали за внушение, предри това малко да попрочетат за каквото ще пишат, че много се излагат. Да се поосведомят - водата от чешмата, която сме пили цял живот, как я дезинфектират!

508

Ооо

преди 2 години

Поредната фалшива новина. Работилата по материала да си търси друга работа. Драскачка.

507

До Анонимен 566

преди 2 години

Не са. И те са част от народа, който пие дезинфектанти. И е ясно, че не е онлайн обучението причината....

506

Анонимен

преди 2 години

Евала бе, Петя! Хлорен диоксиТ??? Журналята от днес.бг изобщо ходили ли са на училище? На ви колко струва измислената матура по български - дава дипломи на хиляди неграмотници всяка година. Как да не пият белина после?

505

Защо ?

преди 2 години

Защо не се по интересувате поне малко, преди да пишете глупости ?!? Това не е белина, а 0,3% разтвор от хлордиоксид. Белината или Natriumhypochlorit (Натриев хипохлорит) е съвсем друго нещо ! Това, което пишете е опасно, защото дори и в малко дози (ако реши някой да пробва), белината прави големи поразии. За разлика от нея, приложен правилно хлордиоксид-а, прави наистина чудеса. Прави се по определени протоколи за най-голяма ефикастност или профилактика.

504

Анонимен

преди 2 години

Точно такива индивиди гласуваха за Фигуранта и марионетките му от Харвард...

503

Анонимен

преди 2 години

Правителствата умишлено слагат в напитките въглероден диоксид с цел опростачване на населението .

502

Мен

преди 2 години

И се хвали те, че си дезинфекцирате водата. Ей, какви хора станахте? Аз съм химик и се втрисам, всеки си купува нещо и си го пие, както си реши.

501

Мен

преди 2 години

Отворете уикипендия и прочетете, там пише ясно физичните и химични свойства на хлор и хлор производни, окислители, озон... Химията е ясна наука, няма спор между отделните химици, няма да откриете различни текстове както за съжаление се получи при вирусологията и отделните вирусолози.

500

селски

преди 2 години

От как съществува ВИК, питейната вода се е дезинфекцирала с хлорен диоксид ( ClO2 ). НО в условията на ПЛАНдемия, водата вече я "дезинфекцират" с белина ( NaClO ). Не мога да разбера тия *** защо тъй крякат.....Аз като *** селянин вече не пия вода от чешмата, а към бутилираната минералка си добавям малко хлорен диоксид. Нека ми е зле.

499

Анонимен

преди 2 години

Затова изпъкваха тарикатите с дипломи, не че са много умни, а че масите, които ги избраха, са необразован и неумни.

498

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата да се самосезира срещу "лечителите", за шарлатанство, с опасност за живота на големи групи хора.