44

ЦАРЯТ Е ГОЛ

преди 2 години

До Жоро - може би се надяваме че ще спрат да ни изнудват и изнасилват да се инжектираме с нещо, за което се знаеше от първия ден че не работи? ***?

43

хаха

преди 2 години

АМи мисля, че това стана много ясно отдавна, дори да си ваксиниран може да се заразиш ... но това е логиката на повечето ваксини ... не е ли така ? ВАксините не са "стерилизиращи" ... другарката докторка има ли по добро решение ?

42

Анонимен

преди 2 години

Кунчев също го изкара "леко"... за месец и половина.

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40 "И защо да се радваме на погромите, причинени от войнстващи хулигани. Това ли трябва да ни е за пример." Интересно, какво общо имат мненията срещу ваксините с бойните димки и други "инструменти" на разни печално известни "групи".

40

Жоро

преди 2 години

Антиваксърите сякаш се радват, че ваксините не работят според очакванията. На какво се радвате, мaлoyмници? Вие да не би да живеете на друга планета?

39

АнонимеН

преди 2 години

СМЪРТНОСТТА ВЪВ БЪЛГАРИЯ СЕ КАЧВА ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ! 108 ХИЛЯДИ УМРЕЛИ ПРЕЗ 2019-ТА ГОДИНА! ,134 ХИЛЯДИ УМРЕЛИ ПРЕЗ 2021-ВА ГОДИНА ! А ЗА 2022-РА СЕ ОЧАКВАТ ПРОГНОЗНО 200 ХИЛЯДИ УМРЕЛИ ВСЕ ПАК БРОЯ НА ВАКСИНИРАНИТЕ СЕ КАЧВА!

38

Запозната

преди 2 години

Изобщо няма да е справедливо ако махнат сертификатите . И аз и децата ми имаме бустери ,а ако ги махнат ще ни приравнят с вирусоносителите де бълват зарази и болести

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36 "Честито на "ваксинираните" с тези препарати! Брат ми миналата седмица (с две дози от Пфайзер) с позитивен тест и болки в мускулите и гърлото... Сам се карантинира за 10 дни в къщи." Е, друго щеше да си бъде, ако беше влязъл в болница. Тогава щеше да "докаже" какъв корав антиваксър е неваксиниран.

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30. И защо да се радваме на погромите, причинени от войнстващи хулигани. Това ли трябва да ни е за пример.

35

Анонимен

преди 2 години

Благодарение на ваксините, Сасоли го изкара сравнително леко. Само 3 дни риташе.

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 "Мда. И се връщат към нормалното нали ?" Да. Връщат се към нормалното. Удобно забравяте какви драконовски мерки имаше в началото и каква смъртност в големите държави. Сега от това няма и спомен. А това, че маргинали от цяла Европа са се събрали да се бият с полицията не изненадва никого. Едно време това го правеха футболните запалянковци, но футбола стана прекалено културен за такива хора и си търсят други полета на "изява".

33

аз

преди 2 години

Тази дърта комунистка преди 25 г когато беше министър остави стотици млади лекари без специалност, като обяви няколко нулеви години за специализация. Много били тогава специалистите.

32

:D

преди 2 години

Нали работеха, защо ще ги доработвате?

31

ЦАРЯТ Е ГОЛ

преди 2 години

Да доработват бе, още чакаме тестовете върху опитните хора. След година-две като се види как върви, ще ги доработят и после пак като ги тестват, след 4-5 години ще са готови за употреба. Както си се прави ваксина. Благодаря на тестовите екземпляри за саможертвата. Все пак вече сме цивилизовани и не е етично да се тества върху животни. Направо върху хора, пък ако не искат - насила!

30

Анонимен

преди 2 години

Циркът продължава с пълна сила... наред са ваксърите.. такова де - клоуните.

29

АнонимеН

преди 2 години

ВАКСИНИТЕ СА РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА С КОРОНА ВИРУС! ЗАЩОТО ИМА ЧОВЕК ИМА ПРОБЛЕМ! ТЪЙ, ЧЕ ВАКСИНИТЕ БАВНО НО СЛАВНО ЩЕ СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА ! СЪСЕДА НАД НАС НА 80 ГОДИНИ СИ ТУРИ ОТ ЕДНОДОЗОВАТА ВАКСИНА ПО ЗАРЪКА НА АЛЧНАТА МУ ДЪЩЕРЯ И СЕГА 6 МЕСЕЦА СЛЕД ПОСТАВЯНЕТО СЕ ЧУВСТВА ОТПАДНАЛ И ВЪРВИ КАТО ПРЕБИТ! ЖИВ Е ЗА СЕГА НО СКОРО ЩЕ СЛАГА И БУСТЕРА ВСЕ ПАК СЛУГАТА НА РАДЕВ ГИ ЗАЛЪГА С 75 ЛЕВА А ТОЙ НЕ СИ ГИ Е ПОЛУЧИЛ ЩОТО НЯМА И БУСТЕР!

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 "Значи вече публично се признава, че "ваксините" не са решение на проблема с коронавируса и епидемията..." Я цитирай къде в изказването на Виткова се казва това. :)

27

АнонимеН

преди 2 години

ВАКСИНА СРЕЩУ МУТИРАЩ ГРИПЕН ВИРУС СЕ НАРИЧА ХИМЕРА!!! ЕС ОБЯВИ , ЧЕ ЦЕЛТА НА ВАКСИНИРАНЕТО Е ДА СЕ ПОДСИЛИ ИМУННАТА СИСТЕМА И ТОЛКОЗ И , ЧЕ ВАКСИНИРАНЕТО Е ТЕРАПИЯ И Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ДА СЕ ПОДНОВЯВА НА 2 МЕСЕЦА! ДАЛИ НЯКОЙ ЩЕ СЕ ВАКСИНИРА СЪС СТАРА ВАКСИНА ЗА НОВИ ЩАМОВЕ ИЛИ ЩЕ ИЗПИЕ ЕДИН ИМУНОСТИМУЛИРАЩ ЦАЙ ОТ ЕХИНАЦЕЯ И КОТЕШКА СТЪПКА Е ПО-ВЕРОЯТНО ЧАЯ ДА ДАДЕ ПО-ДОБЪР РЕЗУЛТАТ!

26

Анонимен

преди 2 години

Значи вече публично се признава, че "ваксините" не са решение на проблема с коронавируса и епидемията... Защо, тогава още ги има тези сертификати...

25

Анонимен

преди 2 години

"Тоест ние очаквахме, че когато си ваксиниран, ще настъпи краят на епидемията. Виждаме, че това не се случва." Случва се, другарко Виткова. Страните с висока ваксинация, въпреки големия брой позитивни, имат намаляваща хоспитализация и още по-намаляваща смърност. Даже ти сама си го каза - хоспитализациите падат, но когато Радев ти нарежда да храниш антиваксърските тези, се налага да си противоречиш, без да се усещаш.