80

...

преди 2 години

Браво!С такива "информации" скоро няма да минем 50% ваксинирани...

79

смех

преди 2 години

Това ми прилича да е поредна фалшива новина за балламите. Който иска да се зарази (ако има такива) да се запише санитар в някое ковид отделение и да се уреди с гарантиран вирус, а хем и малко пари да заработи.

78

Анонимен

преди 2 години

В бг има друга мода - да заразил умишлено всички около себе си. Оправданията са много - *** няма кой да гледа детето, *** вече бях болнични за да ходя на ски, *** нали е леко грипче не им се връзвайте и тн.

77

аз

преди 2 години

Когато има натиск, има и решение. Кофти е че такива решения се взимат под натиск но....... това е новат демокрация

76

Някой

преди 2 години

Ами аз още миналото лято се опитвах да се заразя, но така и неуспях. Умишлено имах контакт с четирима позитивни, от които една дама се съгласи "да се целунем с език". Ех, за съжаление с тази дама нещата неотидоха по- далче. Жалко. Симпатяга голяма. Но така и неуспях да дам положителна проба. На петия ден - бърз тест. Отрицателен. На осмия ден - Отново бърз тест и отново отрицателен. На десетия ден си направих PCR, и отново беше отрицателен. Е не ме харесва нещо тая гад и това си е.

75

Анонимен

преди 2 години

Ами нормално пеи тия симптоми на по лек от нормалбия грип да искаш да се заразаиш. Даже някакъв доктор от облъчващите по тв-то го каза: ползвайте омикрона като ваксина.

74

Христо Христов

преди 2 години

Дотам ти докараха престъпниците в брюксел и правителствата им.

73

Вилицицата

преди 2 години

Смятай колко трудно стана откриването на Ковидов болен , цели групи издирват един !!!

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 131 " "а това, което аз бях казал е "млади и здрави хора"" Хихихи. И колко хора в България отговарят на това определение?" ----- ами според статистиката явно 80% "хихихих"

71

ами

преди 2 години

Тази опасна мода е продиктувана от опасното отношение на управляващите в Европа към хората,които не искат да си инжектират препарат,който доказа за 1 година,че не върши работата,за която е създадена.Такова животно като "ваксината помага да изкараш по леко вируса,но може да се заразиш,може да зарязаваш" е меко казано,че няма нищо с медицината...

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 126 "а това, което аз бях казал е "млади и здрави хора"" Хихихи. И колко хора в България отговарят на това определение?

69

Анонимен

преди 2 години

Да се заразиш с ковид е невъзможно, нямакак, като такова животно нема. Но положителен тест да. И кока колата реагира с положителен резултат, доказано от оня евродепутат, който го направи по време на изказването си в европейския парламент. Може да смъркат по капачка кола преди теста с клечката и готово. Чиста работа и лгарантирана.

68

Анонимен

преди 2 години

А е Мартине взимай си един кактусен сертификат и не се занимавай с глупости

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 121 "като това, което казах, се отнася за останалите 20%" --- а това, което аз бях казал е "млади и здрави хора", което очевидно не са тия 20%! А тия 20% да хванат да се замислят за начина си на живот, защото грижите на държавата свършват до комисионната от файзер. Наднорменото тегло, диабетът, сърдечно-съдовите заболявания, които са основен рисков фактор при кромид са все неща подпежащи на превенция!

66

Анонимен

преди 2 години

няма как да се заразиш с вирус който не съществува колкото и да ти плюят и кашлят!Всичко зависи дали ще поемеш от ШИТА с който ни ръсят масово отгоре.

65

Анонимен

преди 2 години

117 и Сербезова ги замисля такива, даже подхвърля че обмисляли намаляване на срока на сертификата за преболедували На тия не им пука за истинския имунитет на хората. Интересува ги само дали си си сложил иглата. И тук започва всичко. Защото когато не е важен имунитета, а дали си си сложил някакво вещество в кръвта, всеки човек би си задал обикновения въпрос ЗАЩО?

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 115 "мхм.. кажи го на 80%, които дори и не разбират, че са го изкарали и на 15%, които го карат като грип!" Какво да "им казвам", като това, което казах, се отнася за останалите 20%, които са го изкарали сериозно. Или 20% от населението засегнати от различни последици от преболедуването на Ковид е малко?

63

Анонимен

преди 2 години

Вече си обяснявам и масовата пее-тия у Европата. Търсят да се заразяват масово и с HiV. Нощо си мисля и вирус за слабоумие витае из ЕС, но явно в бг стига много бавно.

62

Анонимен

преди 2 години

Статистиката много точно показва таргета към, когото трябва да има превенция... А управляващите тормозят и изнудват абсолютно всички...

61

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше насилието да си слагаме недоказани бъркочи, никога хората нямаше да им хрумне да правят това. А факта, че антимерките могат да обединят крайно десни с крайно леви, да накарат разумни хора да повярват в конспирация, трябва само да говори на управляващите че краят им е близо ако не спрат с това абсурдно насилие. Идва европейска пролет. И тук няма да има десни и леви, ваксари и антиваксъри. Ще има просто побесняли хора. Запомнете го.