47

Ямболски цървул

преди 2 години

МВнР...нямаше допитване до хората нито за ЕС,нито за НАТО ..и в момента няма за еврото! Това е ДИКТАТУРА!

46

Анонимен

преди 2 години

Кирчо смее ли да проведе референдум дали да останем в НАТО? Западните господари ще позволят ли?

45

До Масква

преди 2 години

БГ е в НАТО и ЕС - да свикват с това! СиВ и Варавския отдавна са в небитието - да свикват и с това!

44

Анонимен

преди 2 години

Както винаги пак изтеглихме късата клечка.

43

Анонимен

преди 2 години

Тия па от МВнР кой ги брои за живи? С тях се подиграват и бюрмците и не смеят да гъкнат, шмешници,

42

Кръстьо

преди 2 години

Създайте един доброволчески батальон / рота / взвод и всички десни хора в България да се записват и да ходят в Украйна ! Ще ги сложат на ключовото място - да отбраняват украинската Рада, защото са ЖЕЛЕЗНИ ! Десните патриоти да побързат - за жените им има кой да се погрижи !

41

Пян_Гъ

преди 2 години

НИСКО IQ НА НАЦИЯТА: Алоо, политици, фролове и всякакви други, едната империя владее банките, схемите и морските пътища, другата империя доминира във военно отношение с оръжия и ракети без аналог, а тука вие сте сенали да харесвате едната империя и да мразите другата, която и да е тя!?! Вие добре ли сте??? Кой смятате, че ви мисли доброто? Русия? Или може би САЩ, дето не знаят къде сме на картата? В тоя филм няма добър герой. Затова ние да си гледаме нашия интерес.

40

Анонимен

преди 2 години

Кой е ,,България,, ? Не е ли народа ? Той не е канил чужда армия у нас . Няма референдум за ,,членство,, американската колониална система. Защото тези бази дори на са на нато а на САЩ ? Кой пак си позволява да говори от името на България ? Това се решава на референдум.

39

Анонимен

преди 2 години

До Патриот "Клети пишещи матрьошки, не си ли давате сметка, че точно заради натовските войски не сме станали до сега пушечно месо и втори Крим?!?" - смени опорката, а! Крим стана руски защото украинците се продадоха на краварите. А Крим е основен военен излаз на Русия към Ч.М.. Естествено е, че Русия няма позволи на краварите да им отнемат този излаз! Колко години преди това Крим беше украински и никой никакви претенции не е имал? Ако краварите не им бяха спретнали майдан още щеше да е техен!

38

Анонимен

преди 2 години

Русия не говори с България а с бандата от НАТО

37

Анонимен

преди 2 години

Демокрация е Швейцария, ние сме просто една колония без право на избор това показват фактите.

36

въпрос

преди 2 години

а фигуранта нещо няма ли да каже по въпроса ?

35

Анонимен

преди 2 години

Русия ще ни уважи "избора" но явно искат да ни предпазят при евентуален конфликт.

34

Румен

преди 2 години

До19. И ти не си прав. Било е така при СССР и САЩ. България в самото начало на 1990г е геополитически обвързана с НАТО като част от черноморския район. А той е в основата. От тогава до днес се изсипаха милиарди от Запада в страните. Гърция, Турция, България, Румъния, Украина, Грузия, Армения

33

РУМЕН РАДЕВ:

преди 2 години

" БЪЛГАРИЯ НЕ ПРИЕМА УЛТИМАТИВНИ ИСКАНИЯ ОТ КОГОТО И ДА Е БИЛО" !!! П О Д К Р Е П Я М!

32

Анонимен

преди 2 години

Какво е това на.гъзeно изявление? Да уважат избора ни? Че те кои са? Ние сме НАТО, ако НАТО реши ще ги изпепели за секунди. Или Русия си въобразява че ще победи САЩ и НАТО ??? Че той Чингиз хан ги е превзел тия aбopигени за отрицателно време. Да не се правят на много силни и велики че да не стане играчка плачка.

31

Анонимен

преди 2 години

Нямаше референдум за влизането в нато понеже ги беше страх да не би да кажем не и така прескочиха хорта, а сега да не се удят защо много хора пръста няма да си мръднат за умрелото нато дето с едни козари вАфганистан не можа да се оправи и бягаха като мишки.

30

Русия е

преди 2 години

Империя на злото , срещу която трябва да се бори целия прогресивен свят

29

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Колкото Българите сме избирали СИВ,толкова сме избирали и НАТО. Истината е,че не ни се дава право на избор. Ето,хората искат неутралитет в конфликта между Русия и САЩ..искат РЕФЕРЕНДУМ, но уви,дори от Българи не сме управлявани. Евреин до евреина,арменец до арменеца,турчин до турчина в Българските институции.Докога? Вие познавате ли някой Българин,който да е в Израелският,Турският или Арменският парламенти? Или Българин банкер в посочените държави? Няма! А ние сме окупирани от тях. Какъв ти избо

28

Изборът на България

преди 2 години

е НАТО вън, но ние вътре. Който е вкарал натовски бази в България, явно много пари е получил, за да бъде тяхното присъствие тук безплатно. Никоя чужда армия, с изключение на турската, не се е задържала толкова дълго в България.