234

художника

преди 2 години

Я да ви питам всички дето сте против "кръчмарите"! Колко пъти през последните ДВЕ години бяхте на театър, опера, изложба или на кино? Отговора го знам, а също и че през това време поне три пъти сте въртели задниците си в някоя кръчма и алчния кръчмар ви е ограбил щото насила ви е вкарал вътре. Що за лицемери сте бе???

233

Анонимен

преди 2 години

Платете си осигуровките и тогава излизайте

232

хахахахаха

преди 2 години

ами нормално ,половината от това правителство горяха маски ,сега за какво претендират?

231

Жон Сноу

преди 2 години

Ъъъ... От въвеждането на сертификатите до сега в НИТО ЕДНО заведение на са ми го поискали. А пък да го сканират и сверят с лична карта... - КО?! Мани, ще си пропъдят клиантелата. Пък после мерките не давали резултат, затуй бранша щял да протестира. Малоумно е направо!

230

Късно е либе за китк

преди 2 години

Сетила се мара да се побара! Изчакахте да фалирате повечето, докато не ви увряха мозъците, че срещу хората не се върви!!! Вие, смешковци, наложихте този зелен ***, сега ще протестирате -хаха.

229

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "В България имаме най-много заведения на глава от населението.Дали са необходими,никой не мисли." -- хахаха, ти май от село не си излизал! Ходи разходи се в която и да е друга държава! Има места, където хората дори нямат кухни! Цялата им храна се приготвя в заведения и капанчета! Такова нещо като магазини за китайски маркови стоки в центъра на града??? Абсурд - само кафененца и ресторанти! Само някой с глава в ГЗ може да твърди, че сме били първи по зведения!

228

Анонимен

преди 2 години

Министърката на здравеопазването сербеза я сърби за вас.

227

художника

преди 2 години

Чета коментарите и се чудя колко Глуп***ци има в България. Тук не става въпрос само за Кръчмите, а за обществото като цяло и вместо да застанем зад справедливите им искания които засягат и нас, ние гледаме да ги потопиме в казана, щото в тоя "казан" сме всички ние. А когато излезем, тогава нека търсим сметка кой -кого. Всеки, които се бори за СВОБОДАТА ви е "фашист", "лаком", "долен", а вие сте света вода ненапита.

226

от мен

преди 2 години

Всеки който за друго не става , айде у ресторантьорския мизнес отива. Барманчета женствени , сервитьорчици с къси поленца и патешки устенца. Алибежковци разни! Айде стига вече!!!!

225

Анонимен

преди 2 години

В България имаме най-много заведения на глава от населението.Дали са необходими,никой не мисли.

224

Иван

преди 2 години

Нека се запитаме на кого му трябват заведния изобщо. Да, хубаво е да има 1-2 , но не 100. Като цяло нямат никакъв принос за обществото. В най-общия случай кварталните батки си пият кафето там и цъкат с език, а девойките отиват да се покажат за малко. Всичко това биха могли да го правят и на други места.

223

Анонимен

преди 2 години

Алибегов, може ли да ми кажеш с какво качество за продуктите в ресторантите, как се съхраняват, какви данъци плащате?Не разхбрахте ли че завденията са супер разпространители, щом ги огрничат веднага има спад на заразените.

222

a

преди 2 години

Тия са най-долната прослойка на обществото. Това е бизнесът, които е откраднал най-много от данъкоплатецът и сега реве за най-много пари пак от него.

221

Анонимен

преди 2 години

Хората като протестираха, тия си клатеха топките и молеха влатоимеещите *** да ни били ваксинирали по-бързо. Сега се присетиха, че ще им теглят ножа. Да фалирват, можем и без заведения.

220

Танкист

преди 2 години

Много нагли, многоооо.

219

дежурните uдuoTи

преди 2 години

Тези знаят само събиране! Не издават фактури,не издават никакви отчетни документи,държат персонала си ПОД минималната РЗ,крият обороти,крадат ДДЦ,дори и редуцирано на 9%! Долна и крадлива сга!

218

Koto

преди 2 години

След таксиджийската, кръчмарската прослойка е втората по простотия. Не могат да проумеят какъв е приноса им към заразата,а той е основен.

217

Дядо от село

преди 2 години

Нека да фалират заведенията ! И без това са много ! Нека се инвестира в производство! Масово плащат минимални работни заплати , и укриват доходи !

216

я тогава

преди 2 години

действайте като Европата,нали сме поклонници на ЕС и САЩ.Който не е ваксиниран го таковат и после ваксинират насила.Па да видим мазния с небългарското име...

215

Spas Spasov

преди 2 години

Къде е полицията и прокуратурата?!