153

Анонимен

преди 2 години

Ковид престъпниците вече наистина си просят боя! Ами като толкова ни молите, накрая ще си го получите!

152

АК-47

преди 2 години

Крайно време е, някой да озапти това комплексирано човече.

151

гогич

преди 2 години

При 27 хил. официално регистрирани починали от ковид-ваксите само в Европа (затова ЕК предлага фонд за обезщетение на пострадалите от ковид-ваксите), в БГ продължават да твърдят, че няма нито един починал от тях??!! Явно сме някакъв остров с уникални хора, неумиащи от ваксата...Или сме уцелили супер качествени пратки от тези вакси...Или някой много яко лъже и манипулира...

150

Мутрите

преди 2 години

Извадихте и бухалките нали? Познат метод на разчистване на терена! Намери се един смел лекар, който ви каза, че сте голи всичките и решихте за назидание на масите да го хвърлите на кучетата! Няма да ви мине номера обаче. Българите са стар народ и ви знаят кирливите ризи!

149

Анонимен

преди 2 години

A защо тази прокуратура не се самосезира за онзи с чувалите и якото мрене ,както и за чудесните матаматици вирусолози които не спират да се изявяват всеки ден по 10 пъти ?

148

Анонимен

преди 2 години

Оставете Мангъров на мира,от ваксините се умира и хората знаят и виждат това.Пропагандата ви не променя този факт.

147

Туба

преди 2 години

До АууКойт не скача е червен!

146

Ауу

преди 2 години

До АнонименЗащото е по-лесно да се обединим зад кауза а не зад обективност и истината. За и против придобива религиозни пропорции. Сляпа вяра и илюзия за собствената стойност... Така е с всичко, което се захване.

145

Анонимен

преди 2 години

Лов на вещица.Признак на безсилие и страх,балонът издиша,пропагандата е най-агресивна,когато няма реални аргументи.С вас сме доц.Мангъров.Бог да ви благослови,вие сте на страната на истината и те го знаят и ги е страх

144

Всичко лъсва

преди 2 години

Рано или късно !!! Имам много приятели , кой по принуда кой по желание , с една или две дози , изкараха си пак вируса , пак карантина !!! Не искат да чуят за повече игли бустери и т.н....ефекта от тях е нулев при здрав организъм !!! По добро от естествения имунитет НЯМА !!!

143

Кон

преди 2 години

Лили лили кон да ти го нацвили!

142

Аууу

преди 2 години

Голямо въргаляне. Аз не чух да има разследване или резултати за далеч по-големи неща та сега за него са се хванали - нито кражбите - нито приватизациите - нищо. А за или против ще кажа "и все пак тя се върти"

141

Право в целта

преди 2 години

А за другарите Генерал Годжи, Бай Шиле, Ангел Трииглений и останалите долни продажници, които вече трета година плашат обществото и всяват паника, че щяло яко да се мре, няма ли да се самосезирате??? Или и вие от т. нар. прокуратура сте същите продажници като тях!?!?!?

140

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 158 По-добре от Вас знам какво е самоирония, щом я показах вече :) Прекалено много се стараете да ме обиждате, а уж обсъждахме ковида :) Очевидно сте тррол, щом се занимавате с това да обиждате коментиращите, вместо да обсъждате статията :) Тррол е констатация, а не - обида :) Още повече, че не отричате :)

139

Анонимен

преди 2 години

Сега, грамотни хора, знам, че повечето сте наистина такива, потърсете и изгледайте трите части на "Научна конференция посветена на аутопсиите на хора починали след "К19" ваксини" - озвучена е на български език от Милва Цветкова и я има в нета и във ФБ. Конференция от учени, не от жалки пхлатени т ролве, ширещи се из жълтите медии и бабешките форуми.

138

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, тя прокуратурата се е сетила. Иначе, да говориш за торби с трупове не е всяване на паника!? Да не говорим и за всички, които ни управляват - от парламента до министрите и щабовете. Светът ще свърши с Ковид. Защо така наречената прокуратура не се самосезира и за другите, или затова, че се нарушава конситуцията с какво ли не последните 2 години? Жалка картинка и имитация на работа от страна на институциите.

137

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 2 години

МАХНЕТЕ МРЪСНИТЕ СИ,ПРЕСТЪПНИ,ЛЪЖЛИВИ РЪЦЕ ОТ ДОЦ.МАНГЪРОВ!!!

136

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 147 "Да, стара съм, но имам чувство за хумор, даже за самоирония" Самоирония е да не се вземаш насериозно, а ти се вземаш много много насериозно, че чак основната ти активност тук е да обявяваш всички за ***. :))) А иронията е, че това е поведение на тинейджър. Може да си мислиш, че е "куул", но ако си "стар" а се държиш като такъв си по-скоро инфантилен. Може някой ден да разбереш разликата. :)

135

Анонимен

преди 2 години

До Програмист 148 Кога Ви остава време от трролене :) Вие може и да сте частен случай, но се съмнявам изобщо да сте ваксиниран. Всеки ден има починали ваксинирани, а не трябваше да има дори по болниците, защото го карали леко. Ваксината още се изпитва и дългосрочните й ефекти са напълно неизвестни. Ще ги научим след 5 години от слухове, защото системата не приема всички доклади за ваксините. Лекари така се оплакват. Не в България, разбира се. Тук всичко е идеално. Всеки ден ума починали ваксини

134

Анонимен

преди 2 години

Конспирации конспирации ама трябва да се запитаме защо толкова хора включително лекари се отказват от нещо което може да им спаси живота. Мене специално ме смущава:1. Че преди ваксинация трябва да подпишеш един документ2. Че това ти се дава безплатно. Както казват безплатен обяд няма а от малки ни учат от непознати чичковци нищо да не вземаме. 3. Че познати които спокойно си живееха с болестите които имаха след ваксинация си заминаха от същите тези болести - сигурно е съвпадение4 Още и още