41

Анонимен

преди 2 години

Каква е тази фалшива професорка, ей я си покажи научните трудове, какъв ти е приноса за науката? Сигурно е възхвалявала БКП - жалки същества. Това че има фалшиви сертификати е друг проблем- с контрола, и в никакъв случай не означава че сертификата не върши работа. Каквито и мерки да въведете щом няма контрол по изпълнението тогава НЕ правите нищо. Проблемът е в контролът при издаването и проверката на сертификатите.Кръчмарят просто НЕ проверява сертификатите.

40

Анонимен

преди 2 години

А за какво, г-жо молекулярен биолог, са ни тези ваксини, които от Изаел дори признават, че никаква работа не вършат? Ако България имаше адекватно здравеопазване и не се изписваха антибиотици за "превантивно" лечение на несъществуващи бактериални инфекции може би смърността шеще да е по-ниска. А ако заплатите на хората през последните 30 години бяха достойни, може би щяха да могат да си позволят здраве. Много сте лицемерни и продажни всички!

39

Чоко

преди 2 години

Що се отнася до прословутата ваксина , ще кажа на тази поредна професорка, че в момента мой колега си сложи бустер преди два дни и в момента е в тежко състояние за сеа все още вкъщи. Тези инжекции не помагат с нищо особено при този лек вариант на Ковид. Всички около мен, които до сега не се бяха сблъсквали с вируса вече го изкараха и то за по два-три дни.

38

До 37

преди 2 години

Чоко,оплачи се на Боко.И той плаче,че не е на власт и току спретне някое протестче за такива като теб.

37

Емпирията, брат

преди 2 години

Е майка на пълзящия емпиризъм, а емпиризмът е враг на рационалното мислене, следователно и на логиката. Типове от рода на Алибегов са пълзящи емпирични влечуги.

36

Анонимен

преди 2 години

В нощните заведения се лее менте алкохол на поразия.И Бело,Бело се ръси в тоалетните.А как само се печели от всичко това!А сега-греда!Ех,мъка,мъкааа.

35

Чоко

преди 2 години

Проблема на българите е че всеки се спасява сам както може. Когато имаше протест против сертификатите, защо не го подкрепихте. Стояхте от страни и си гледахте рахата. Сега ка то ви дасегна, хоп, скочихте. Разберете , докото не се надигнем масово срещу този терор на правителството все ще е така. Да не мислите, че ще отворите преди Великден. Забравете. Ще ни лъжат с вируса още месеци.

34

Анонимен

преди 2 години

До "Вещ анализатор": Не си я разбрал циливилизацията нещо ти.Основният принцип на западните общества до скоро беше идеята за обективен закон, емпирично и логическо мислене и защита на индивидуалното мнение, за да се избягва властта на тълпата и популистичното промиване на главите на стадото.Всичко това го зарязаха западняците в последните години и се върнаха към ловът на вещици и борене на чумата със змийско масло и кръвопускане.Ти бъди послушен и може да ти дадът един безплатен бургер.

33

ива

преди 2 години

е пила много хормони

32

Анонимен

преди 2 години

Хората, които умират от вируса нямат никакво отношение към сертификатите, защото са предимно пенсионери със сериозни придружаващи заболявания... С този безсмислен сертификат само тормозят бизнеса и всички останали...

31

Правилата

преди 2 години

Не важат за най-умните. Вчера гледам всички в Метро ходят с маски като уфсе. Само аз и аверчето сме без маски и никой не смее да ни направи бележка от уфсете, щото сме яки момчета и караме поршета.

30

Анонимен

преди 2 години

Той сертификата си работи, но проверяващите не работят.

29

Анонимен

преди 2 години

Работа има за целия китайски народ,ама друго си е да забъркваш манджи с какво да е и как да е,и после да одрусаш клиента с космическа сметка.Затова хората бягат в Гърция на почивка,поне да се нахранят добре,вместо с манджурляците на такива като Алибегов.

28

Били Ваксинатора

преди 2 години

Работи бе, как да не работи? Виж, че все повече хора се евтаназират доброволно, за да могат да ходят на мол и заведение! Значи работи точно по предназначение: хората доброволно да изберат смъртоносните препарати, като така хем ще освободят планетата, хем няма да сме нарушили 10-те Божи заповеди като сме ги убили. Елитът винаги печели!

27

Анонимен

преди 2 години

Нощните заведения плащат рушвет на инспекторите от РЗИ и си бачкат. Това е сладък бизнес. Да сте чули за осъден инспектор от НАП или РЗИ? Аи стига са ревали.

26

До 25

преди 2 години

Нито родния си руски са научили, камо ли пък бъкгарски :))

25

колко

преди 2 години

пъти да ви казват едно и също, да влезе в нечия крат уна празна но добре защитена от смисъл

24

Анонимен

преди 2 години

Предвиждат се нови COVID мерки в София ръста на новите случаи. . . . . . . . . . . . . . . . , . Какъв е този български бе неграмотници! Четете ли си написаното? Е как да вярваш на неграмотни журналисти? Имам чувството, че тук са събрани не дилетантите от София, не от цяла България са тука на едно место вързани! Няма статия без правописни, морфологични слово-редни и.т.н. грешки, освен ако прекопирана, защото и преписването правите грешки!

23

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

ДА ФАЛИРАТ!ПОНЕ НЯМА ДА ИМА ПРЕБИТИ И УБИТИ КРАЙ ВРАТИТЕ ИМ!А РАБОТА - БОЛ, ЗА ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДА РАБОТЯТ!!!

22

До 17

преди 2 години

Пазят те да не умреш бе,алоууу!