180

анонимен

преди 2 години

Как да дадат досие на починалия--от къде да знаят от какво е починал човека.

179

Исторически парк

преди 2 години

В цялата наша болница във Враца работят общо 3 медсестри пенсионерки. Останалите емигрираха в Норвегия там вече плащат по 4500 евро за медсестра, а тука е по 400 евро!

178

Лекар

преди 2 години

Анализатор, е колко са 1500 лева бе

177

Анализатор

преди 2 години

Доктор Мен.геле е правил експерименти с концлагеристи, за да тества нови лекарства и методи на лечение. Нашите "медици" лекуват всеки постъпил пациент по Ковид пътеката заради 1500лв. Твърде удобно оправдание за неадекватната медицинска помощ в България. Няма вече и аутопсии, а от лекарския съюз са на принципа "Гарван, гарвано око не вади". Нещата не миришат, те смърдят!!

176

Анонимен

преди 2 години

Време е да се пробудим за революция срещу беззаконията и геноцида в световен мащаб... Пробуждането трябва да стане вътре в самите нас! Ако си плиткоумен и петстотин революции да вдигнеш пак ще си останеш на същото дередже!:)))

175

Анонимен

преди 2 години

Няма как човек с ковид да се лекува в кардиология,където има много уязвими пациенти и няма всички протективни мерки както е в ковид отделение.По скоро в ковид отделението ще се лекуват и кардиологичните проблеми,като се извика и консултант кардиолог при нужда.Съболезнования на близките!

174

няма

преди 2 години

нищо съмнително :)))))))

173

Анонимен

преди 2 години

Върнали и зъбната му протеза! Явно са решили, че човекът няма нужда да се храни и.........познали.

172

Aнонимен

преди 2 години

Време е да се пробудим за революция срещу беззаконията и геноцида в световен мащаб

171

Анонимен

преди 2 години

Кое е по опасно, *** с чип или без чип?!?!?!?? :))))))))

170

Анонимен

преди 2 години

Няма ковид, ваксинираните разнасят силно токсични частици а, целта е смърт и инвалидизация....*** и без Ковид мре, защото дълбоко в себе си е уникално плиткоумен!:)))))

169

Един Българин

преди 2 години

Ковидът убива ... болните от кардиологични и онкологични заболявания най-вече. ОТ болницата са решили да си дръпнат парите от пътеката за Ковид че са повече, но пациентът е дал фира. Няма значение, важното е да се вземат парите... Ето това е смъртността "от" Ковид.

168

Лекар

преди 2 години

183, освен това на "фарма мафията" и трябват живи хора, иначе на кой ще си продават лекарствата

167

Aнонимен

преди 2 години

Няма ковид, ваксинираните разнасят силно токсични частици а, целта е смърт и инвалидизация

166

Анонимен

преди 2 години

Води се световна война с биологично оръжие нар.ваксина, с цел редуциране на населението наполовина и подчинение....Да бе, някой ще инвестира за да редуцира броя на ганюгите! Те сами го постигат без ничия виншна помощ!!!:))))))

165

Лекар

преди 2 години

172, въобще не липсва статистика, имам си и то много показателна. В страните с развито здравеопазване до 10 процента излизат живи от интензивното, в България, не повече от 5

164

Лекар

преди 2 години

Ако ви се наложи да се лекувате ползвайте гугъл! Никога не ходете в болница!

163

Анонимен

преди 2 години

Лечението, ако въобще присъства в целите, които си е поставила "здравеопазващата" ни система, както и нейните служители от всичките й нива е толкова на заден план спрямо усвояването на бюджети и продажба на безбожно скъпа алхимия, че е просто смешно да се споменава! " Ами тя в БГ смъртността е най-високата в ЕС, ние какво сме виновни за поредния, който е попълнил статистиката?"

162

Aнонимен

преди 2 години

Води се световна война с биологично оръжие нар.ваксина, с цел редуциране на населението наполовина и подчинение

161

До Читател

преди 2 години

В офиса сме неваксинираните, ваксинираните са болнични с ковид. Като гледам... яко сте го закъсали!