45

Анонимен

преди 2 години

Е какво стана сега? Нали всички новозаразени бяха болни, които боледували безсимптомно! Повтаряно като мантра вече две години. Сега пък новозаразените не били болни! Егати медицината! Направихте еволюцията и пренаписахте медицината с откровенни лъжи, дори медиците вече се чудят какво са учили.

44

Фют

преди 2 години

Ако тази топка от лой за две години "страшна пандемия" все още е жива значи или вируса не е толкова страшен или тая не е била никога на първа линия,ерго няма право да говори ,и не ми излизайте че ваксината я е спасила защото самите производители си признаха ,че ваксината има минимална ,АКО ИЗОБЩО НЯКАКВА ЗАЩИТА срещу делта и Омикрона.Ако Джаба е жив то тогава за нас няма опастност освен от фалит високи сметки и глад.

43

Фратер Грим

преди 2 години

Вчера причаках съседската щерка, първокласничката Руми след часовете и я помолих да ми изпее на микрофона нещо, което е научила в часовете. Тъкмо и го подавах и ни видя дъ*тата ве*ица - 9 - годишната нейна кака. Така се развика тоя баби*кер, че сигурно я чуха чак в Норвегия! Никога не съм предполагал, че човек с моето тегло може да бяга толкова бързо

42

Педя човек

преди 2 години

Моят ментор казваше - никога не прави грешката да ощастливяваш момиче, чиито години са повече от дължината на показалката ти в сантиметри! Следвайки мъдрия му завет, станах " на децата мил другар

41

Данчо Полицая

преди 2 години

Проф. Аргирова е най - красивата жена във Вселената, а интелигентността и е в пълен унисон с неописуемата и красота! Обичам Ви, професорке народна!

40

Анонимен

преди 2 години

Какъв професор,абсолютна махленски баба,на която даже и приказки убедително не може да разказва.А информацията и била от интернет.Някой научен форум,или нещо по авторитетно не можа ли да каже...бабе,бабее

39

Анонимен

преди 2 години

Бабо зелената тоалетна хартия трябва да се премахне.

38

До 38

преди 2 години

Не е оптимизъм. Песимизъм е да знаеш, че освен съд и затвор, можеш да попаднеш на тълпа от благодарни бустерирани.

37

Анонимен

преди 2 години

До момента положителните проби за омикрон са едва 40% , останалите са Делта. Не виждам откъде идва този оптимизъм на бабето. Или просто са отписали още 20 000 българи?

36

Анонимен

преди 2 години

Нима вярвате на съветника на премиера? Аз пък се питам, какво точно се случва с българската ваксина, за която някои радетели за свобода получиха доста пари и твърдяха, че е почти готова!

35

анонимна

преди 2 години

До Костадин Костадинов 9 Е,не всички!Аз съм,например,пълна въздържателка,алкохол не близвам.Не съм самотна.Работя интелектуална работа и съм само КОВИД(!!!) антиваксър.Така че дъската май хлопа на вас,дето ще се бодете доживот,а не на нас,които не искаме да го правим.

34

Анонимен

преди 2 години

Предпочитам Бацилова да ме лъже.

33

Анонимен

преди 2 години

Хартиено бюрократичен хаос в действие. Всичко само на хартия, а те наблюдават и обсъждат взимайки тлъсти заплати.

32

Totenkopf

преди 2 години

Ликуй народе това е новата баба Ванга!

31

анонимен

преди 2 години

Боже,боже! Какви фурнаджийски лопати са само и тази дама на почтена възраст,и кумчо Кунчо.Към всяка власт и нейните изисквания ще се натъкмят и нагодят.Първо пяха в унисон с НОЩ,сега пригласят на харвардските недоразумения.А всъщност мерките в голяма степен са едни и същи и тогава и сега.

30

Анонимен

преди 2 години

Докато се изредят всички неваксинирани 3 милиона и половина в България ,доста време ще мине. Ще повтаря , потретя, докато се стопим до 4 млн, от които 30% ще бъдат с ТЕЛК заради увреждания и дълъг ковид. Кой ще плаща обаче?

29

Анонимен

преди 2 години

Торла и той да обръща плочата. Кво се скатава. Или някъде алтернира по немски и размахва опашка? Или пък не беше ли Алекс, Златена..***.

28

Д-р Иванов Карлуково

преди 2 години

Шимпанзе с автомат Калашников - антиваксър с компютър.

27

Ето

преди 2 години

***, по-***, АнонимеН

26

До кикоман

преди 2 години

Дано това да ти е последното изевления