74

Ходи си вкъщи

преди 2 години

Пълен цирк! Хората си имат закони и си ги спазват! Няма значение кой си!

73

Baj

преди 2 години

Бай *** Сръбски си получил заслуженото. Правилата не са за него, а само за простосмъртните. Де да беше и в България така.

72

Негатив имидж

преди 2 години

."...целият този цирк причини непоправими вреди върху ковид и ваксо идеологията. Австралийските власти станаха за посмешище в цял свят.." --- както казват на село , изписаа вежди вместо да извадат очи.

71

Анонимен

преди 2 години

"Мястото на 34-годишния сърбин в основната схема на Australian Open бе заето от щастливия губещ Салваторе Карузо от Италия"_______Ето, че всичко си дойде на мястото. Този турнир вече е само за третодивизионни селски тенисистчета.

70

Анонимен

преди 2 години

Ким Чен Ун може само да завижда на желязната завеса около Австралия. Там вече градят светлия комунизъм.

69

Анонимен

преди 2 години

Ми да, иначе ще ги бие.

68

Анонимен

преди 2 години

По-скоро сагата с австралийската демокрация приключи. Да почиват в мир.

67

Анонимен

преди 2 години

Овци австралийски,утре ще ви кажат , че за да се приберете или излезете,за ваше добро трябва по лекарска препоръка , да ви го слагат отзад на 2 месеца.Добре ще кажете австралийците , но на жените защо?

66

Янко Антивакс

преди 2 години

Световната мафията не можеше да си позволи да допусне Жокера до турнира, но същевременно целият този цирк причини непоправими вреди върху ковид и ваксо идеологията. Австралийските власти станаха за посмешище в цял свят и масово се създаде усещане за тенденциозност, липса на справедливост и злоупотреба със сила. Турнирът на практика вече е провален и няма да се ползва със зрителски интерес.

65

Непозната

преди 2 години

Австралия не спазва правилата, които сама е създала. Не за всички, а само за един човек. Преставам да възприемам Австралия като демократична страна. Очевидно там спазването на човешките права е игнорирано, за сметка на политическите интереси на малка група хора, управляващи държавата.

64

Анонимен

преди 2 години

Не е свикнал явно. На балканите е нормално колкото си по-известен, толкова всичко да ти се разминава. В "западния" свят публичните личности получават по-силни шамари, само защто са публични. Например оня мениджър на Баерн как го окошариха ефективно за укрити данъци.

63

Шоу

преди 2 години

В нормални те страни не минават балканските номера нали.

62

Анонимен

преди 2 години

Ами дадоха му шанс да си тръгне без да го депортират ,но голямото му его помисли ,че е спечелило ,ами такъв е балканския манталитет на свръх богатите ,мислят се за богове ,над законите !

61

Хасковския антивакс

преди 2 години

Пи40ве, зайбете го сръбчето, дайте да гледаме напред. Пред вас и целия форум, най-тържествено ОБЕЩАВАМ, че ако Григор вземе сет на финала на Австралия оупън ще ида да се всксинирам.

60

Анонимен

преди 2 години

Казват че турнира няма да се проведе защото австралиците нямали топки да се изправят срещу Джокович

59

Спортист

преди 2 години

Ваксините са бизнес за милиарди!Джоко влезе в Австралия като човек,който не желае да е опитно зайче!За съжаление той подцени човешката злоба и отмъстителност!Абсолютно ясно е,че след 10 дневния си престой той не представлява никаква опастност,която е свързана с ковид за обществото!Всеки има право на мнение и собствено решение, независимо дали може да повлияе на други хора,затова че е световно известен!Обвиниха го ,че ще повлияе на много хора да не се ваксинират!Политическо решение на кариеристи!

58

До 61

преди 2 години

Ами то се видя, че конституциите на всички държави не са основен закон в тях, тъй като в последните две години никой не се съобразява с тях и навсякъде се нарушават основни права на хората маскирано като грижа за тяхното здраве.

57

Анонимен

преди 2 години

Балканските номера за неспазване на законите явно там не предат. У нас законите се газят като се започне от Радев и Кирчо, където чупят конституцията и не им дреме на народа. На Балканите шуробаджанащината вирее. Аустрелиън Оупън опънаhа Джокович. Оупъън!

56

До Даааа!

преди 2 години

Незнам къв пръст е показал Дънди крокодила на Джокович но е явно, че дъндито е свободен да си седи заключен в мазето защото така са решили "компетентните" австралийски власти.

55

Иво

преди 2 години

Трябва да кръстят турнира Фашист опън.Ако тенисистите бяха хора ,а не машини за пари трябваше всички да си тръгнат от тази извратена държава.