139

Анонимен

преди 2 години

Абе не му вярвайте на тоя Монтание, слушайте какво ви казва баба Радка, тя повече ги разбира нещата.

138

славянин

преди 2 години

Кери Мълис, изобретателят на PCR-технологията приживе беше съобщил, че тази технология не е предназначена за откриване на PHK-структури, но политици и продажни медици от цял свят вече две години ни лъжат, че PCR-тестовете били ''надеждни'' и са точно за откриване на ковид-вируса, изобретателят на иРНК-ваксината, Робърт Малоун, заяви че тя е опасна за децата и не трябва да им се поставя, но същите политици и продажни медици бодат децата с нея на конвейер като бройлери!

137

Бай Спас

преди 2 години

До Анонимен 149 и тези, които са го лайкнали, явно не сте в час с какво се занимава Бил Гейтс последните години, ако мислите, че с Уиндоусите, много сте назад с материала, я се размърдайте малко.

136

Ваксър от бг

преди 2 години

Какъв е тоя Монтание бе? Аз вЕрвам на проф. Витанов (няма значение че не е виждал вирус и на снимка) на прф. Ива, Гломб и на бай Шиле разбира се. Монтание, пффф, айде моля ви се..

135

Анонимен

преди 2 години

От някои коментари се разбира че ваксърите които твърдят че вярват в науката вярват в нея избирателно, тоест вярват в това което те искат да чуят. Люк Монтание, признат в цял свят вирусология бил изкукал, антиваксър... Защо? Ами защото казва в прав текст това което други учени все още само загатват, а именно, че ваксините НЕ работят.

134

Анонимен

преди 2 години

Челяка е носител на Нобелова награда, но предполагам това нема значение за математиците :)))

133

БориМечката

преди 2 години

Кунчев и Кирил са по-умни от Нобелиста Люк Монтание, така ми каза Телевозира!

132

Диспут

преди 2 години

Ас сьм за кака радка срещу монтаниеПубличен диспут по нова твЗа повече напрежение може да дьржи една спринцофка сьс файзер да стряска монтание

131

Муахаха

преди 2 години

Ваксърите се мислят за Най-Умните, те дори Учен от такъв Калибър наричат Пр0ст АнтиВаксър! Обаче, Ваксъра няма пр0сто акъла, да осъзнае, че това дето телевизора му говори не е Наука, а е добре платен Маркетинг, Реклама и Пропаганда!!

130

Анонимен

преди 2 години

Никакви сертификати няма да отпаднат. С повишаване на заболяемостта, ще има локдаун. Мечтайте си. Няма да стане без мерки и ваксини. Това е. Ще видите.

129

НАРОДЪТ

преди 2 години

Допуснем ли да продължава това - чакат ни СРЕДНИТЕ ВЕКОВЕ НА МЕДИЦИНСКАТА ИНКВИЗИЦИЯ!!!

128

Анонимен

преди 2 години

Да му организираме диспут с баба Радка :)

127

Обективно

преди 2 години

Задължителността на " ваксините" С НИЩО НЯМА ДА ПОМОГНЕ. Първо - ваксинационният имунитет трае 3- 6 месеца и докато едните се набодат, другите ще се заразят, после - обратното. Второ - вирусът мутира и ефектът от " ваксините" все повече намалява. Трето - дори и 5 пъти ваксан - пак се заразяваш, караш го безсимптомно, но заразяваш другите.

126

Анонимен

преди 2 години

Ето, къде е науката - на протест срещу ковид истерията. Над 61 000 учени и мед.специалисти са подписали Декларацията от Грейт Барингтън.

125

Сертификата

преди 2 години

Остана да чакаме сертификатите да отпаднат - всичко вече е ясноЩом най авторитетните учени са на мнение , че ваксините не работят ние нямаме шанс да ги оборим с нашите академици като петрунов дето се ставаше професор само ако си член на партията иначе не вьрвиш

124

Анонимен

преди 2 години

Освен това Монтание е от хората, които вярват в световен заговор. Миналата година посочи, че Бил Гейтс бил част от този заговор за вируса. Та, напълно подкрепям мнението, че е изкукал. Но....да речем че е прав. Ами, няма за какво да се тревожите, тъй като Бил Гейтс вече обяви края на пандемията през тази година:-))

123

ГЕРМАНЕЦЪТ

преди 2 години

е от...ГЕРМАН...

122

Анонимен

преди 2 години

Хубав беше протеста преди 3 дни, но защо Копейкин беше в карантина? Та ние нали протестирахме точно против това?

121

Анонимен

преди 2 години

Никога не е късно да станеш за резил.

120

Анонимен

преди 2 години

Брей че радост и възторг пада около ваксините :-)) Нали никой не ви кара да се ваксинирате, какво ревете? Колкото до Монтание, е ясно, че ако се бяхте интересували, щяхте да разберете мнението му за ваксините не днес. Преди повече от година излезе и каза, че той няма да се ваксинира. А още през 2017 пред '"120 минути" критикува абсолютно всички ваксини". Та Монтание е антиваксър открай време. Това че сега случайно сте го разбрали не променя нищо.