22

Джей Джей Окоча

преди 2 години

Позволявате на Бил Гейтс да Ви боцка с отрова, срещу 3 лв бензин не скачате на Лукойл, като Ви тровят с ГМО пак си траете,а Джокович,който също е на върха в своя спорт Ви е най-черния на света ! Но той е борец,а не **** ! Сами си правете изводите ! Истински мъж и Гладиатор !!

21

Анонимен

преди 2 години

Притеснява ме кое е това тайно място, където ще го скрият. Много ме притеснява. Тези са психопати!

20

Мхмм

преди 2 години

Балканокроманьони, неговото е тарикатлъци на дребно по балкански. Затова и толкова му се прехласвате. Има правила. Иска се участниците да са ваксинирани. С фалшив сертификат за положителен ПСР може да влезе в софийски или белградски мол. А дори и да се изхитри и да се промъкне без. Когато обаче номерата не минават, балканци изпадат в потрес. Просто трябваше да каже, че при такива условия няма да играе. А не да ходи там и да се надява, че ще е някакво изключение. Това не е дискотека у Белград.

19

Анонимен

преди 2 години

Австралия не е Maкедония, където като чуят сърбин и изпадат в амок и са готови да се съгласят с всичко. Там никой не го бръсне за слива.

18

11

преди 2 години

Забележете мотива за анулиране на визата. Освен това не е извършил никакво престъпление, за да го задържат. Но най ме притеснява това: "да не депортира сърбина до приключване на случая в съда". В такъв случай могат да протакат делото с години. Тия изкукуригали завършени ***.

17

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър, а?Леле, вас май вместо с ваксини ви инжектират със злоба и жлъч!

16

Анонимен

преди 2 години

Като не могат да го победят в честна спортна надпревара , англосаксите намериха начин да го отстранят от нея. Както и руските спортисти с измислените допинг скандали. Не могат да търпят все славяни да им вземат победата под носа.

15

Анонимен

преди 2 години

Мой дядо избяга в Австралия при комунизма. Там стана милионер и умря сам като куче. 90 те искахме да ходим при него. Прати ни 1.2 милиона долара тогава , и каза да не сте стъпили в тази проклета държава. Като почина имаше още 7 милиона , дадоха ни 300 хиляди. Другите ги прибраха адвокати , държава и старческия дом. Не ми говорете за тази държава. Когато отидох там първото нещо което ми се случи е да ме излъжат при смяната на парите . И то в мол , в легален джейндж. Върнах се с полиция и нищо.

14

Анонимен

преди 2 години

Хубаво гледайте какво се случва и хубаво мислете съгласни ли сме и тук да е така! И дали няма да е късно за нас, ако още се помайваме и само си чешем езиците с разни платени плъхове.

13

Анонимен

преди 2 години

Пропускате нещо много важно:- Джокович е Номер 1 в своя спорт!Как бихте постъпили Вие,ако сте най-добри в своята сфера? Не в родината си,а в цял свят ?Знаете ли за каква ярост и непримиримост става дума ? Не знаете ??!! Абсолютно заставам зад него ! Федерер и Надал Ви аресват,щото са кротки като овчици ! Ама Шипка се пази със сърце и силен дух,а не с *** кожи ! ГОЛЕМ СИ НОЛЕЕЕ !!

12

Анонимен

преди 2 години

Балкански номера до тук. Хитруваш хитруваш накрая как се наигра жестоко, сега спонсорите му трябва да си дръпнат подкрепата и нашия герой може да стане сервитьор в ресторанта си.

11

Антиваксър, а?

преди 2 години

Стой сега в кауша, че да ти дойде акъла!

10

Анонимен

преди 2 години

Главата на фашистката змия може да бъде смачкана само със стрелба на месо..

9

Анонимен

преди 2 години

КОЙ ФАШИСТ ПОДКРЕПЯ ТАЗИ ГАВРА И ИЗДЕВАТЕЛСТВО СЪС ЗДРАВ ЧОВЕК?

8

Анонимен

преди 2 години

Абе Джокович толкова ли си огладнел че още не си се прибрал. Какво правиш при наследниците на Айдуци Изнасилвачи Убиици Каторжници ти имашли връзка с главният мозък история учил ли си. Ще те убият и ще те пишат умрел при нещастен случай.

7

Анонимен

преди 2 години

Нагледно пособие как се създават мъченици за каузата. Само наистина да беше такъв, цена нямаше да има.

6

Обаче

преди 2 години

Някой абориген да не го опъне в пандиза?

5

Анонимен

преди 2 години

На 300% е сигурно,че няма да играе! Сега тия почват да ползвст вратички с разни заповеди със задна дата,да си влизат в правомощията ... До миналата година ставах посред нощ заради този турнир,но вече не! И Джоко има вина,но тия го взеха на мушка! Господ да е с него и дано не му се отрази върху психиката и формата! 21-вата титла ще е на друго място !

4

На печелившите

преди 2 години

Честито

3

Анонимен

преди 2 години

Новака каква беля си натресе на главата с тия сатанисти , не е истина. Абе ходи си в Сърбия и си гледай кефа не братле.