110

Патрик Рафтър 2

преди 2 години

... Да беше дал една голяма Пресконференция пред много медии ЗАЩО отказва участие в Мелбърн и да не отива изобщо ! Ако го бяха поканили специално - Тогава да отиде !!! Той не стига , че се бута между шамарите там. Ами на всичко отгоре попълнил и НЕвярна информация?!?! Типичен Балкански тарикат !!! Само че Австралия - НЕ му е Белград , или София ... Лепа Брена , Драгана , кючеци , салфетки и прочие... И навсякъде да го гледат като "МЕГА ЗВЕЗДА"... ИМАТ ЗАКОНИ - И ГИ СПАЗВАТ СТРИКТНО !!!!!

109

До 96

преди 2 години

И Австралия има право да си сменя правилата когато си поиска и както реши за добре, ако искаш да ходиш там се съобразяваш с техните правила

108

lol

преди 2 години

Не стига, че е в кал до колене, ами и нагъл...Баща му вика 'отворихме очите на 30млн. роби'....ааххаха...алоо я отиди и го кажи това в Русия или Китай да видим дали няма да се прибираш пеш, след това...

107

Анонимен

преди 2 години

Яки дела трябва да заведе Джокович, за много тлъсти обезщетения. Това е егати тормоза - каниме те да дойдеш, уж има задължително ваксане и таковане, но има и изключения. Отива там и му казват, че изключението му нещо не е наред. Разбирайте - изкл'чения няма, всичко е под иглата. Необрязан мюс'лманин има ли? Е - същото е и с неваксиниран австралиец. После - не било религия това короната, да бе.

106

Анонимен

преди 2 години

До 97. г. Абе тоя пич като е толкова достоен и незнам си какво, защо просто не си хване пътя ? Аз не бих стоял някъде, където не ме искат, ако си тръгне сам като пич ще спечели много повече хора на своя страна. НЕ, НЕ СИ ПРАВ! СВОБОДАТА СЕ ПРИДОБИВА С БОРБА! АКО ВИНАГИ ОТСТЪПВАШ, ПЕЧЕЛЯТ ВИНАГИ ТЕЗИ КОИТО НЕ ГИ ИСКАШ! ТАКА СЕ ПРАВИ! С ПРИКАЗКИ НАВЕДЕНА ГЛАВА САБЯ НЕ СЕЧЕ И ДРУГИ РОБСКИ ПОГОВОРКИ НЕ СТАВА!ЗАТОВА СМЕ И НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ!

105

До 96

преди 2 години

Напротив, вече няма виза, дали са му виза на база невярна декларация и го хванаха в лъжа, пак повтарям вече няма виза, сега благодарение на парите и адвокатите ще търси решение, ако беше ти отдавна да са ти били шута, ей тва ако го схванвш пак добре

104

Патрик Рафтър

преди 2 години

... И какво сега? Да ревем за Ноле ли?!?! Каквото човек сам си направи - Никой друг не може да му го направи !!! Стара, и много вярна приказка! Ок. Няма желание да се ваксинира. Това го разбирам! И аз нямам! Но Ноле много добре знае моментните Законови уредби в Австралия и колко уникално брутални са те !!! За какво се бута между шамарите?!?! Това там НЕ са му Балканите - където само защото е "Супер звезда" в определена област - Ще го пускат навсякъде и ще му се кланят "до земи" !!! ....

103

Германец

преди 2 години

От финансова гледна точка не го мисля, ако и да го изоставят повечето сериозни спонсори. Ще "напише" някоя автобиография и всичкото антиваксър и езотерик ще се запрескачат да я купят. Доста пенсионирани и позабравени професори с книги за ковид направиха дебели пачки от слаботоковите антиваксъри. И аз бих, ако нямах морални пречки да се възползвам от хората в по-неравностойно положение :)

102

Боб

преди 2 години

Това са балканите в пълната си светлина! И да си най-добрия в света, пак си оставаш балканско аки..

101

Анонимен

преди 2 години

Австралия (заветна цел на разни емигранти преди години) е превърната заедно с Нова Зеландия в ковид-гето (място на което трябва да се ваксинираш през 3 месеца). Интересно - мигрантите, които търсеха лесен живот преди 20 години накъде ще хукнат сега. Отдавна в Австралия не можеш да направиш строга забележка на детето ти, понеже е психически тормоз за него и идват социалните. Джендери от класа. Ами да се затварят и да си стоят там в даун-ундър, но да им се отнеме тенис-състезанието, просто е.

100

Анонимен

преди 2 години

Абе тоя що не си тръгва от Австралия, нещо улаф ли е.

99

до Шаолич

преди 2 години

Това да го напишеш в защита на хора, чиито лидери са осъдени за геноцид в края на 20 век и началото на 21. Торбест вълк не съм виждал, но пък танцуваща мечка на верига, с извдени зъби и нокти, все още се счита за културна особеност по тези ширини.

98

Анонимен

преди 2 години

Копейките са в нирвана...

97

Допълнение

преди 2 години

МИслех, че по-голям сеир от българския няма. Сега се смея, че не сме сами :Д

96

Пълен тшк

преди 2 години

Един пич не се е боцкал и всичките власти срещу него. А за боцканите австралийци какво? 70 процента боцкани, ама изведнъж трябвало да станат 90. За протокола, тези заедно с Нова Зеландия са затворени вече втора година. Пуснаха ги за една седмица, имаше 30 случая в Сидни и пак ги затвориха.

95

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо се бавят досега.

94

sdfsd

преди 2 години

До гА представяш ли си, че може и да не може да си тръгне? Да се решили, че ще е жертвеният агнец и докрай ще го мачкат.

93

хм..

преди 2 години

Проблемът е, че визата му е на база на подменени факти, които станаха ясни впоследствие. Ако не беше Джокович, отдавна да беше изритан ама нали има мастити адвокати...Важното е , че цял свят разбра що за стока е , включително и спонсорите му, които тепърва ще правят проучване доколко е вреден имиджа му....

92

Мислеща

преди 2 години

Относно цитата - имаше линк към статия, който не съм сложила. А и никой не ви кара да вярвате в нищо, това не е религия, за да вярвата. Просто е материал за размисъл, може сами да си проверите информацията!

91

Поручик Ржевски

преди 2 години

Тия са по-зле от Северна Корея човек, само се моля да не го нарежат и върнат в чувал или някакъв нелеп инцидент.И ТОВА ПРИ РЕШЕНИЕ НА СЪДА В ПОЛЗА НА ДЖОКОВИЧ! Сметай какво значение има съда за тоя режим.