29

Я, па Я

преди 2 години

До Венци касапина Що, ти за майцепродавец ли си готов? Не отговаряй, въпроса е риторичен. Личити какъв си. Не се хаби да се доказваш ...

28

Гоце Делчев

преди 2 години

ОткаченатаМосомишкаОрганизацияНай голямите *** от Гоцето и региона

27

Венци касапина

преди 2 години

Ха ха ха!До некакъв ссмешник дето вика "я па я",ва!Леле леле-ти си готов за премиер на Територията,ва!Ха ха ха!

26

Анонимен

преди 2 години

Не променя много нещата тоя ход. Партията им е антиконституционна -- свързано е с фалшификациите на историята, включително и с унищожаване на исторически паметници в македония. 2004 г. не сме били член в ес. Плащане на обезщетение -- за какво е платено такова обезщетение, не е ясно. Делото в този европейски съд е за какво -- да им се разреши партия сигурно -- а ние плащаме обезщетение, партия няма. Има неясноти.

25

Я, па Я

преди 2 години

Крайно време е БГ да постави условие на НАТО и ЕС. Или застават официално, ясно и решително на наша страна по спора с РСМ или ние си запазваме правото за собствени действия по въпроса. Оттеглане на подписа на БГ за съгласие за членство на РСМ в НАТО и обявяване на същата за вражеска на БГ страна. Ако и това не помогне, следва излизане от воения съюз на НАТО и оставане само в политическата част. Следва тотален саботаж на проектите на ЕС и т.н и т.н. Щом като не ни смятат за съюзници.

24

Венци касапина

преди 2 години

Ха ха ха!Не само,че ще вдигнете ветото с/у Македония ами и право Дунавско хоро ще играете през туй време,ва!Ха ха ха!!!

23

aa1830

преди 2 години

Македонската кратуна няма увиране!

22

Я, па Я

преди 2 години

Ето сега е момента. Официално се предупреждава Скопие да не приема и да не подкрепя сепаратистки организации не признати от БГ. Ако Скопие все пак ги приеме, а те ще ги приемат, веднага официална нота и скъсване на отношенията. Поставяне на ултиматум с 10-20 точки за задължително изпълнение и прекратяване на всякакви разговори с титовистите. Когато сметнат, че са готови за разговори да заповядат. И никакви съвместни заседания на МС, или посещения на наши лидери там.

21

Специалист

преди 2 години

Никакви преговори. Тия ни изнудват, още когато са м македонската си ***. А какво ще стане като бутнем дувара. Я у лево. Никакви преговори.

20

Анонимен

преди 2 години

Нека си се срещат. Нас ОМО и подобни не ни касаят. Като приемат Скопие езика и историята за бг, ОМО ще станат и те българи. Като тупат топката и ние тупаме и ги разиграваме.

19

Анонимен

преди 2 години

Тези си играят с огино.Делиормана ако запеее българи юнаци Стево ли е Кузо ли е Зайо Байо ли е ще им стане страшно.

18

Анонимен

преди 2 години

Къде са тръгнали Тея?Стево абе виж огино не може да погасиш ,пратихме ти водоноски Европа ще гониш.

17

За Слободата за Маке

преди 2 години

Нека бугарите се извинят на Македония па ке видим.

16

LZ2001

преди 2 години

ЕС ще се разпадне преди РСМ да стане редовен член, вервайте ми :)

15

Каракочев

преди 2 години

Прекрасен повод да извикаме посланника ни от Скопие за консултации и да отложим окончателно посещението на Кирил Петков в Македония (северна).

14

българина

преди 2 години

Колко пъти да казвам, НС да приеме закон всички македонски граждани да получат срещу молба бг гражданство без условности. Ей тогава всички права на всички ще са удовлетворени, а бг история ще е българска! Да се срещат ако щат с шефа на ЦРУ ОО ФБР Обама или жена му....

13

ОМО - терористи и

преди 2 години

сепаратисти!

12

Анонимен

преди 2 години

Тези са една група изкукуригали баби и дедовци, които допълнително мътят македонското блато.

11

Анонимен

преди 2 години

До 7, абсолютно сибправ, и не е зле да се заяви публично това от президента примерно. Явно тук играят външни сили, и са дали такъв съвет на мекетата.

10

Анонимен

преди 2 години

Да оттеглим акта на признаване на БЮРМ! Вечно Вето!